Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Acum am vazut ca erau si pe prima pagina!

Alma 18+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

buna seara burticilor,
spor la invatat, distractie la nunta si tot ce mai vreti voi!!si relaxati-va, nu va mai faceti asa de multe griji.totul va fi bine. eu l-am vazut in sapt 12 si il mai vad abia la 20....si nici nu imi da asa multe amanunte la eco cum va da acolo, in tara. asa o fi in strainatate, ca imi dau seama ca nu numai in spania e asa....luni imi fac analizele de sem 2 si testul de glucoza si voi avea rezultatele abia pe 2 iulie!!!nu am ce face, astept si ma gandesc ca el e bine, acolo unde e protejat,mananca, doarme si se joaca...abia astept sa il simt cum misca!! a fost emotionant sa va citesc povestile, impresiile voastre referitor la prima data cand l-ati simtit cum misca...
eu am aflat de uleiul de migdale tarziu si ca o toanta am intrat la farmacie si am cerut sa imi dea ce crede ea ca e mai indicat...si mi-a dat ca m-a costat 35 de euro....invatatura de minte..
si eu mananc multe cirese si azi am gasit si zmeura si struguri...abia astept sa apara visinele si sa-mi trimita din tara, ca in fiecare an.
azi am placintarit....asa ca maine nu mai fac nimic..doar plimbare..
o duminica placuta sa aveti.

embarazada de 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Hello, gagici!
Geani, ce frumos ca l-ai simtit pe
Pe mine m-a mitar destul de tare (si enervat peste masura), eu nu eram asa...
Chestiile astea nu ti le spune nimeni- ca in sarcina te prostesti, uiti, cazi
Afli ca sunt normale de la dr si de pe forum
Alina, ce moment frumos Ce tare a fost asta- sa stiu cum ma adresez
Ce nume frumos aveti voi
Mami, stiu reclama... Si mie mi-au dat lacrimile cand am vazut-o prima oara
Apropo de asta- cand era prietena mea insarcinata si eu nu aparuse reclama cu fluturele. M-a sunat si mi-a zis ca nu se poate sa se faca reclame asa pline de emotii, ca a plans cand a vazut-o (ea e cea mai barbata persoana pe care o cunosc). Eu vazusem reclama si mi se paruse doar bune, nimic extraordinar. I-am zis :'esti messed-up, si-au batut hormonii joc de tine'
Bioana... Mmmmmm... placintarit... daaaa, o placinta cu mere, va rog!!!!
Referitor la nunta si picioare umflate- ioi, ce-am patit azi-noapte... M-am trezit cu ele butuci, nu alta si f devreme, nu alta
Altfel a fost cool

Onutz 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Salutare burtici!
Raportez 2 premiere:azi a fost a2a zi cand nu am mai vomitat dimineata si tot azi am mancat 1ou prajit ce-i drept dar bio de la mamaie
Sper ca e semn bun si ca se mai duc din greturi

Alma nu stiu ce ai facut tu cu invatatul dar eu nu prea am facut nimic, mai mult pauze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Buna fetelor, eu am lipsit pentru ca am avut musafiri tot wekeend-ul.Stiti cum e pune mese, strange mese am stat mai tot timpul in picioare si iar au revenit durerile de picioare,dureri in dansa (tocmai ma laudam ca nu am mai avut) cred ca de la efort.Iar acum casa arata ca dupa o batalie si nu o pot lasa asa pana maine cand e si sotul acasa sa ma ajute.Deci si azi e zi de munca deci oboseala maxima scrie pe mine.
Am citit ce ati scris dar nu mai stiu ce si cui vroiam sa raspund,sunt foarte obosita cred ca la noapte dorm neintoarsa.
Si astazi facem si noi 14 saptamani Doamne ajuta si felicitari tututror fetelor care intra in alta saptamana(cam asta am retinut eu din tot ce s-a scris).

13+

Mergi la inceput

Dana si eu am scapat de raul de seara dar de vomitat mai vomit din cand in cand.Ou am mancat si eu ieri si am putut sa mananc si o salata de rosii ca pana acum numai cand le vedeam imi era rau.

14+

Mergi la inceput

Am luat pauza dupa 2 ore de trebaluit,mai am dar ma doare tare mijlocul asa ca ma stau un pic.
Fetelor de cate ori se face morfologia in sarcina ca mie mi-a spus cineva ca de 3 ori.Nu prea imi vine sa cred si este destul de costisitoare.Si apropo pentru nastere cat banuti puneti deoparte ca eu habar nu am ce si cum.Stiu ca mai este pana acolo dar eu vreau sa pun deoparte in fiecare luna si nu stiu cat.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

DANA, eu ieri am avut spor doar dimineata, ca dupa-amiaza m-a racolat sotzul la cumparaturi. Renovam o baie si trebuia sa alegem cele necesare, deci 10 magazine si 1000 de nervi mai tarziu am venit acasa cu portbagajul gol, ca n-am gasit nimic. Am gasit ceva fain seara online la un magazin mic langa noi si mergem azi sa vedem si poate si luam.

Ma bucur ca va lasa greturile, fetelor! Eu nu pot sa zic ca sunt 100% OK, ca azi mi-a mirosit a usturoi din frigider si era cat pe ce sa vomit, dar m-am controlat...80% mi-au trecut insa.

Alma 18+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

3 morfologii se fac in sarcina, in fiecare trimestru ..angelique tu parca nasti cu dr margaritescu ? si eu la fel , si ma gandeam cam cat sa ii dau.. nu am nici o idee

http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
19+ fericita cu dragonel de 2012

Mergi la inceput

Valicutza tot cu dr.Margaritescu o sa nasc si eu,dar chiar nu am idee cat o sa ii dau.

14+

Mergi la inceput