Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (14)
Raspunsuri - Pagina 9
A.C spune:
Geani,ma bucur ca l-ai simtit pe bebe miscand.E,intr-adevar o senzatie incredibila.Si la noi azi dimineata a fost un moment plin de emotie.Fetita mea se juca cu tatal ei,chicoteau acolo amandoi si deodata simt ca-si face prezenta prin miscarile din burtica si bebe 2.Parca i-ar fi auzit si ar fi spus:"eeeiii,sunt si eu aici!"
A fost prima data cand am simtit ca suntem 4.Seara,cand ma intind in pat la tv,pun mana pe burtica si savurez din plin momentele cand misca.Nu foarte des,ce-i drept ...Dar simt ! Si parca si somnul e altfel!
Va pupic pe toate !Abia astept sa vad la morfo din iulie ce este,sa stiu si eu cum ma adresez.
Alina 17+ mami de Delia ( 5 ani si 11 luni)
Mami_de2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui A.C A fost prima data cand am simtit ca suntem 4. |
deci mi-au dat lacrimile cand am citit asta!!
Cat de frumos trebuie sa fie!!!
rupt parca dintr-un film: tati cu fetita jucandu-se si mami cu bebe in burtica uitandu-se! Doamne ce frumos! Si eu imi doresc 2,3 copii si tot impul imi imaginez aceeasi scena:X Eu deocamdata mi-o imaginez.tu ai bafta sa o traiesti in realitate!
hai ca sunt asa sensibilioasa de la un timp de nu am pomenit;))
v-am povestit cu o reclama de la TV>? ca plang de fiecare data cand o vad? zici ca-s nebuna:)
e la cosmote, e cu un mosulet veteran de razboi ceva, fost militar care pe vreme ploioasa sau nu, zilnic se duce la monumentul eroilor sa aduca flori si il vede un vecin de bloc tanar, un studentel d-asta si se intereseaza si afla de pe net ca e singurul supravietuitor din nu stiu ce batalie de acum nu stiu cati ani... si se decide sa isi stranga prietenii si sa ii faca o surpriza mosului a 2a zi sa vina cu totii la monument si s ail salute militareste si a 2a zi sunt toti aoclo pe ploaie.pe o melodie lacrimogena si eu planga ca tuta de fecare data cand o vad :))parca e facut;))..in fine..ceva de genul asta..hai ca v-am descris toata reclama..deci nu stiu ce se intampla, dar de fiecare data cand o vad reclama asta, plang... deci nu imi explic de ce, dar imi dau lacrimile instant si nu pot sa ma controlez;))prima data am plans de a binelea si a 2a oara la fel..apoi mi-am zis" bah las-o incolo" nu imi venea sa cred nici mie...asa sensibiloasa am ajuns!!!!:)))))))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=LGXa17lSmGE
15+
posesoare 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 2 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; NO SPA la nevoie Utrogestan ovule:200 mg pe zi;
A.C spune:
Si eu sunt foarte sensibila de cand cu sarcina.Imi dau lacrimile din orice.Si mi s-a deschis teribil apetitul pt.fructe: cirese la greu,caise,piersici.Numele nostru de familie e CIREASE.
Mami de 2,reclama de care zici e intr-adevar emotionanta.
O zi frumoasa tuturor !
Alina 17+ mami de Delia ( 5 ani si 11 luni)
dana0000 spune:
Neata burtici!
Am gasit la magazinul DM ulei de migdale dulci,50ml la 17 lei.Nu stiu daca e ce trebuie pentru ca nu are miros! Cum e posibil?
M-am uns aseara si a fost ok,dupa 1 ora intrase in piele...ciudat pt un ulei.
Azi o sa fie fff cald in Bucuresti,tocmai bine pentru mine care trebuie sa stau in casa sa invat singurul meu neuron gravid va fi pus la incercare rau de tot
Va pup si va doresc un we minunat
Mami_de2 spune:
danaa eu am luat de la plafar de 100 ml , ulei presat la rece din migdale dulci si am dat pe el 14 lei, de la Planteea (ca si lant plafar), firma uleiului nu am retinut-o dar e f bun si nu are miros. e ok si la pret si la tot.
15+
posesoare 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 2 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; NO SPA la nevoie Utrogestan ovule:200 mg pe zi;
douradoudou spune:
pai nu are miros..poate f f vag de "nuca"..
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+
Bubulina42 spune:
Neata, burticoaselor!
Intru o clipa, sa va urez weekend frumos, linistit si cu burtici cuminti si miscatoare!! pupici dragi pentru toate gazele miscaretze si pentru mamicile fericite!
PS uleiul de migdale nu are absolut nici un fel de miros si intra rapid in piele, asa cum va spuneam intr-un mail anterior.
Bye, plecam in plimbareli.Uraaaaaaa, e weekend!!
va pupacim!
noi2
16 +
almy spune:
GEANI, bravo ca ai simtit bebe! Intarirea burtii sunt contactii false, deloc periculoase, nici eu nu le-am avut la prima sarcina, iar la a2a f des si nu stiam ce sunt. Iar acum au inceput chiar f devreme si mi-a spus si doctorita ca sunt Braxton Hicks. E bine ca intrebi la doctor.
A.C. si mie mi-au dat lacrimile la ce ai zis, ca ai simtit ca sunteti 4, iar la reclama ta povestita Mami, am plans de-a binelea, desi n-am vazut-o niciodata...
Si mie mie se parea ca e mai miscaret cand tipa astia mici in jurul meu, poate de la zgomote, poate se baga si el/ea in seama, iar aseara chiar am simtit miscarile si din exterior, cu mana pe burta. Nu suporta sa-l inghesui, cand stau la birou mai aplecata asa se agita de numa-numa "da-te graso de pe mineeee", ma bufneste si rasul, dar eu am dureri mari de spate de cateva zile si cand gasesc si eu o pozitie sa nu ma doara, nu-i convine....Ieri m-a trimis sefa acasa, ca ma vedea mergand cocosata sa duc cate un dosar, naspa. Eu cred ca e un curent ceva, ca prea devreme ar fi sa apese pe vreun nerv....
Insa eu m-am oprit la mall sa pun ceva la posta si ce sa fac daca in drum spre iesire am vazut o rochita cu talia de sub sani, 100% bumbac, super comoda? Na, s-a lipit de mana, nu-i vina mea! Si tocmai ma anuntase dl sotz ca intram in buget de austeritate (aud asta de cand il cunosc!) si sa nu ma ating de nici un card pana nu platim nu'sh ce credit...Iaka!
Picioare umflate nu am avut la nici o sarcina, dar mi-a crescut labontzul la fiecare cu aproape juma' de numar. In ritmul asta ajung sa-mi iau pantofi de la barbati!
Hai s-aveti un weekend linistit, dansaretz vad pt unele (bravo), iar cine invata, printre care ma numar si eu in 2 minute, spor la toceala! Dana, tu ce inveti? Eu fac un curs online pt teaching, ca sa-mi echivaleze studiile din tara.
Doura, te rog frumos, schimba-ti saptamana, ca ma induci in eroare, tot la sapt 12 ai ramas maica...
Alma 18+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
dana0000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui almy Picioare umflate nu am avut la nici o sarcina, dar mi-a crescut labontzul la fiecare cu aproape juma' de numar. In ritmul asta ajung sa-mi iau pantofi de la barbati! Hai s-aveti un weekend linistit, dansaretz vad pt unele (bravo), iar cine invata, printre care ma numar si eu in 2 minute, spor la toceala! Dana, tu ce inveti? Eu fac un curs online pt teaching, ca sa-mi echivaleze studiile din tara. Alma 18+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008) |
Alma m-am distrat tare de tot la faza cu piciorul,mai imi spusese cineva si mi-a luat balerini 38 desi port 37
Eu invat la ACCA,o certificare de contabilitate internationala,sunt 14 examene mai am 4 din care unul acum in vara.Cand vine bebe iau o pauza ca nu o sa pot fi concentrata la ambele. Examenul de acum e "Corporate governance,risk and ethics"...nu exista ceva mai boring
Ideea noastra e tot spre emigrare dar mai aproape aici in Europa,as vrea UK sau Elvetia dar sa vedem.Nu-mi fac planuri de acum,avem timp
Fetelor m-am lamurit cu uleiul,eu asa retinusem ca are miros
E foarte placut de folosit
burticile
almy spune:
cu calculul asta pe saptamani, niciodata nu stiu in ce luna sunt. Iaka ce-am gasit eu, invatand dealtfel
Varsta sarcinii in luni se numara astfel:
• Luna 1 - 1-4 saptamani;
• Luna 2 - 5-8 saptamani;
• Luna 3 - 9-13 saptamani;
• Luna 4 - 14-17 saptamani;
• Luna 5 - 18-22 saptamani;
• Luna 6 - 23-27 saptamani;
• Luna 7 - 28-31 saptamani;
• Luna 8 - 32-35 saptamani;
• Luna 9 - 36-40 saptamani;
Eu sunt in luna a5a carevasazica !
Dana, chiar ca suna boring, m-a apucat cascatul cand am citit subiectul. Bine macar ca mai sunt doar 4 din 14...
Alma 18+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)