"Buburuze de 2009 in actiune" *34*
Raspunsuri - Pagina 5
anna-mama spune:
Neata,
Siminelu, ce-mi place cand primim cafeaua de la tine in fiecare dimineata, ne lipsisei tare! Ma bucur ca Andutu e mai bine, sunt sigura ca o sa se descurce perfect la serbare! Cu ce tren il plimbi? Mai vreau si eu poze cu voi ca nu v-am mai vazut de un car de ani! Vladut acum, sunt pe trecute ciupiturile.
Sorina, multa sanatate cumnatului tau! Ma bucur ca ati scapat de raceala si sunteti bine acum.
Picky, eu cred ca l-a intepat un antar, e invazie la Bucuresti, cu toate ca nu-l scot necremuit anti tantari tot ilciupesc el are o piele atopica si se imflameaza numaidecat ciupiturile, plus ca se si scarpina i-a facut la urgenta o injectie cu cortizon si acasa ii dau cu o crema cu antibiotic si sirop Aerius 7 zile. Ma intrebai de trusa medicala pt vacanta, o sa fie cam mare...iau antitermice, aparat aerosoli plus substante pt el, tatum verde, pivalone, rivanol, lasturi cu rivanol, baneocin crema, crema pt ciupituri de insecte, hidrasec, metroclopamid, ser fiziologic...si nu mai stiu acum, ma mai gandesc,mai ai vreo idee de ce ar trebui?
Alina, recuperare rapida tuturor, bine ca ati scapat, pun copiii kg la loc.
anna-mama spune:
Neata,
Poftiti la
Mandra mea sta in fundulet si se joaca cu jucariile, am fetita mare si cuminte, mor de dragul ei. De cand i-a iesit dintisorul a revenit la starea ei normala, e linistita, se joaca singurica, doarme bine noaptea, e vesela si vorbareata.
Vladut e bine, i-au trecut ciupiturile, juliturile de la cazaturi au inceput sa se micsoreze, Doamne ajuta sa nu mai patim nimic, sa fii trecut episodul asta... Ieri a fost cu taica-miu la frizer de l-a tuns, era tare simpatic. L-a cam dat peste cap perioada Evei de agitatie pt ca am stat mai mult cu Eva in brate si nu am mai putut sama joc cu el ca inainte, l-am tot amanat cu cerintele, iar cand dormea Eva incercam sa mai fac altele....el e un copil interiorizat care nu prea se revolta, insa l-am simtit ca devenise mai melancolic, mai trist. Acum ca e Eva linistita incerc sa recuperam. A devenit si mai mamos in ultimul timp.
Fetelor, va astept la cafea!
Simina1980 spune:
Neata,
Anna-azi mi-ai luat-o inainte cu cafeaua!
Beau si eu acum una si apoi sa vad ce apuc sa fac ca dupa-amiaza avem serbare.Promit ca fac poze si va arat!Dupa serbare daca zice poezia i-am promis lui Andutu ca mergem sa ne plimbam cu trenul asa ca in seara asta dupa 8 ani voi merge din nou cu trenul si eu.
Anna-ma bucur ca a revenit la programul normal Eva,ma emotionez asa cand spui ca mori de dragul ei,ma tot gandesc la cum va fi si la noi dupa ce voi naste,la cum voi putea sa-i impac pe amandoi.....Multe intrebari,stii si tu asta.Sa-i fie de bine tunsoarea lui Vladut!Asa ca mi-ai adus aminte si Andu a fost la frizer si l-a tuns,ne-am mirat ca nu ne asteptam sa stea dar iata ca e baiat mare deja.
Alina-cred si eu ca s-au bucurat copiii ca au iesit din casa!Acum ca tot a trecut odihneste-te si tu mai mult!
Nu mai stiu ce vroiam sa zic,inca nu m-am trezit bine.Poate mai vin dupa ce beau cafeaua!Azi oricum plec mai devreme de la birou sa am timp sa-l pregatesc pe Andu.Va pup,o zi buna!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 30+
anna-mama spune:
Simina, bafta multa lui Andutu la serbare, abia astept sa-l vad la serbare si sa vad si burtica ta. Stiu gandurile, mi le faceam si eu, dar dupa ce vine bebe ai sa vezi ca iti intri in ritm cu amandoi si o sa fie bine. Cine o sa stea cu Otilia cand te intorci la munca, tot bunica ta?
Noi am fost in parc pana la pranz si acum imi dorm copiii, amandoi! o clipa de liniste :D Evei i-am comandat un dispozitiv din acela in care sa-i pun fructe/legume si sa suga din el, poate se mai obisnuieste cu gusturile si nu-mi mai imi refuza mancarea. iar lui Vladut o periuta electrica de dinti, sa vedem daca o accepta-o. Cand am fost cu el la dentist mi-a zis ca are dintii fragili pt ca in sarcina am avut lipsa de calciu sau el a avut lipsa de calciu cand ii cresteau dintisorii la un mom-dat :( Asta e, ar trebui sigilati, dar nu cred ca avem acum ca nu sta Vladut cuminte..
SoriLea spune:
Numai veswti proaste de la o vreme
Mi-a murit un unchi. Fratele tatalui Merg la inmormantare, asa ca weekend-ul asta n-am sa dau pe-aici.
sanatate multa si un weekend placut.
Picky_toto spune:
Salutare
Ieri nu am avut timp sa intru pe aici, dar acum profit ca inca-mi dorm fetele...amandoua in pat, iar eu trebuie sa fiu cu ochii in monitor si am zis sa va scriu cate ceva..
Azi m-a plouat rau pe bicicleta si a udat-o si putin pe stefi cu toate ca i-am pus pelerina de ploaie..pe anna mai putin ca am dus-o prima la dadaca..
A primit un pranz delicios la dacaca, paine unsa cu ciocolata ca cica nu era mancarea gata si fata nu vroia cascaval..asa ca dadaca s-a gandit sa ii dea ciocolata...de fapt astia dau ciocolata pe paine de la 6 luni la copii.ptr ca li se pare ceva normal, iar cand ma aude pe mine ca nu le dau ciocolata decat cocazional, fac ochii mari...sa mai zic ca si la scoala unii parinti dau la copii la pranz tot cioco pe paine?! ...si multi belgieni la pranz tot asta isi ia la munca..aici ciocolata pe paine e pranzul la majoritatea ...in fine..i-am spus ca eu nu le dau ciocolata si ca as dori sa nu-i mai dea ..
Sorina nu ma asteptam la astfel de vesti, condoleate si ma rog in continuare ptr cumnatul tau
Anna felicitari Evei ptr statul in fundulet, ce mai ai deja fetita mare...acusica va merge si in picioare... ma bucur ca Vladut incepe sa isi revina si el la "normal" ca si Eva...periuta de dinti electrica? ai gasit ptr varsta lui? ca am vazut si eu la o clienta de-a mea care are copii mici ca folosea si cand am vrut sa-i iau stefaniei pe toate scriau incepand de la 5+ ani, asa ca ptr moment ma renuntat... tantari au cam devenit mutanti , ca ff urate se fac intepaturile de la ei...si stefi mai face reactii urate de la intepaturile de tantari, se umfla tare, se extinde roseata si e tare ziel intregi, iar la anna la fel doar ca la ea devine ca o arsura ...oau ai multe in trusa..Ceva antidiareic nu pui?..da unde mergeti in vacanta? ai mai zis dar nu-mi mai aduc aminte....
Alina ma bucur ca ai reusit sa intri pe mail...of mititei cred si eu ca boala i-a slabit, sper ca de acum incolo sa va ocoleasca bolile si sa puna la loc kg pierdute..un wkd frumos si fara alte probleme.
Simina scumpa, ne-scumpa asta e, decat sa mai treci prin chinurile trecute la nastere(chiar nu mai stiu ex daca ai povesti ce s-a intamplat) mai bine sa dai un ban si sa fi tratat omeneste. Asteptma poze de la serbare si de la plimbarea cu trenul, plus poze cu burtica..Nu spune asa despre sarcina, ca oricum ai sa vezi ca o sa-ti aduci aminte cu placere si despre ea, cum loveste Oti..ai sa vezi...un wkd placut ..ce mai face Angelo?
Ema cum mai esti?
Lali si nu ia mai intrat....
Dana voi ce mai faceti?
Va urez la toate un wkd placut
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai
emanouela spune:
Traiesc...dar is mai mereu pe drumuri, maine ar fi trebuit sa fie ziua tatalui meu dar ii facem de 9 zile, deci is in trabi...in rest, cred ca sunt nitel mai linistita, impacata cu gandul, NU....nici nu am cum....om vedea.
Va pup pe toate, va multumesc ca mi-ati fost alaturi...voi reveni cand starea imi va da voie. Aveti grija de voi si de copii!
Picky_toto spune:
Neata, dau cafea ...cine vrea?!
Ema te imbratisez si te inteleg..sunt in continuare alaturi de tine, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Am tot vrut sa te sun zilele astea, dar nu am facut-o, am zis sa nu deranjez plus ca numai de telefonul meu nu ai tu chef..oricum sunt alaturi de tine...
Un wkd placut la toate...cu mai putina suferinta si probleme
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai