"Buburuze de 2009 in actiune" *34*
Raspunsuri - Pagina 6
alynta27 spune:
Salutare!
SoriLeA condoleante!
Ema o imbratisare! E greu...
Picky deci asa sta treaba cu cioco la belgieni!
SoriLea spune:
Buna dragele mele
Ne-am intors si noi de pe coclauri indurerate si incercam sa ne revenim.
Multumesc pt sprijin
Am depasit greu si cu mult stres aceste zile, pt ca unchiul e fratele tatalui si ne-a fost teama ca sa nu se intample ceva cu tata. Au a acceptat sa nu mearga si l-am dus cu chiu cu vai, dar a stat numai in plans. Si cum probl lui sunt la cap, ne gandeam la ce-i mai rau. Dar cans a vazut el ca nu mai poate, ne-a cerut sa-l ducem acasa (a mers doar pana la biserica)
Cumnatul, nu avem vesti bune. I s-a extins pe ficat, plamani si rinichi, dar in faza de inceput. De maine sa vada ce terapie incepe E ff dureros ca-si doreste sa-si vada copilasii si nu poate (a cerut o poza cu fetitele). A intrebat si doctorii, sa-i spuna cat mai are de trait si nu i-au spus nimik concret, doar ac ei fac tot ce pot si tot ce tin de ei
Noi suntem bn, Razvan a ramas cu niste mucisori razleti dar suntem ok.
Picky am vazut ac intrebai de periuta de dinti electrica. Eu am una Braun Oral-B pt adulti si il spal pe Razvan cu ea de aprox 1 an (binenteles cu cap nou) si e ff incantat de el + ca prima data cand l-am dus la stomatologie n-a avut nici o frica de bazaiala aia, pt ca el era obisnuit cu zgomote din astea in gura lui.
Imi cer scz ca nu rasp la fiecare, dar n-am dispozitia necesara. Incerc zilele urmatoare sa mai recuperez si sa scriu cate ceva fiecareia.
si multa sanatate.
emanouela spune:
Buna fetele
Mor de caldddd, nu mai pot.
Noi ne pregatim sa mergem la ziua unei fetite la MC.
Picky...nu deranjai, riscai insa sa nu ne gasesti ca numai pe drumuri am fost. Si Darius are periuta cu baterii si ii place tare mult.
Sori...Dumnezeu sa-l odihneasca! si fi alaturi de tatal tau.
Va pup si sa auzim numai de bine
Simina1980 spune:
Neata,
Poftiti la cafea!
Sorina- imi pare tare rau ca treceti prin asa momente dificile!Nu stiu ce sa spun decat ca trebuie sa fii tare in special ptr puiul tau!
Ema-multa putere si tie!Eu stiu ca tu esti puternica!
Picky-f tare asta cu cioco cu paine la pranz!Sper ca sunteti bine tu si Stefi si nu ati racit doamne fereste.Nu mai stiu daca v-am povestit despre nastere dar o sa o fac pe scurt:travaliul a durat 20 de ore cu dureri groaznice,am nascut natural,la nasterea propriu-zisa au contribuit si niste coate ale asistentelor,m-am ales cu o ruptura f mare(nu au mai apucat moasele sa ma taie ),doctora a venit abia dupa ce am nascut si doar a intrebat daca e gata.Deci.......nu-mi mai trebuie!
Anna-te-ai apucat de facut bagaje?Iti admir mereu copiii pe fb si imi doresc mereu ca Otilia mea sa semene cu Eva la ochisori(ar avea ceva sanse avand in vedere ca sotul are ochii albastri dar sa vedem).Ma intrebai cine o sa stea cu Otilia cand ma voi intoarce la munca-in principal mamaia dar nu singura ptr ca e batrana si nu vreau sa o obosesc asa ca va sta si mama sau o matusa.Cel mai probabil o matusa insa nu stiu sigur acum ptr ca nu stiu inca nici cat voi sta eu acasa-la Andu am revenit dupa 2 luni si jumatate la munca acum as vrea sa stau minim 4 luni-de fapt as vrea sa revin in ianuarie la birou.....cred ca visez totusi!
Sa va povestesc si depsre serbare-a dansat puiul meu dans popular,poezia a spus-o dar f incet si f plictisit iar la dans modern s-a plimbat cand la mine cand intre copii-sa zicem ca a dansat daca un dat timid din maini se poate numi dans.Chair si asa a trebuit sa ma tin de promisiune si sa-l duc cu trenul-am mers vreo 4 statii dupa care ne-a luat sotul cu masina si am plecat acasa.La serbare a fost si Angelo-a dansat si el cu toti colegii si apoi a fost si el cu fratele meu cu noi cu trenul.Copiii au fost f incantati de mersul cu trenul si nu vroiau sa coboare.Poze si filmarea voi pune cand le vom primi!
Gata,va las ca am putina treaba urgenta dar mai revin!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 30+
anna-mama spune:
Buna,
Noi am avut un wkd plin, n-am stat mai deloc pe acasa... Sambata am intors casa cu fundu-n sus ca nu gaseam costumele de baie si de plaja a le lui Vladut, dupa curatenia din iarna nu mai stiam pe unde au ajuns...cand imi pierdusem speranta le-am gasit :) m-am bucurat pt ca costasera destul si nu aveam chef sa dau iar banii pe ele anul asta. Apoi am plecat de acasa, cumparaturi si vizite...duminica am luat-o de la capat cu impartasit copiii, parc, vizite, cumparaturi si iesit in oras...de la 9 dimineata am plecat de acasa si ne-am mai intors la 22.00...
Picky, aiurea rau faza cu ciocolata pe paine la pranz, ce sa mai zic ca Vladut mananca f rar ciocolata, ce ar fi facut, l-ar fi lasat sa rabde de foame?! Pariuta electrica e Laica si e de la 3+ sper sa o si accepte!
Simina, ma bucur ca a fost fericit Andutu cu trenul si ca a fost ok la serbare, abia astept sa vad pozele! Sa stii ca Otilia are mari sanse sa aiba ochii albastri, si Eva il mosteneste pe sot, si cum se zice fetele seamana cu tatii Ce bine ar fi sa poti sta cu Otilia pana la 6 luni, a mea mai are putin si face 6 luni si e dependenta de mine, nu as putea sa o las cu nimeni.
Sorina, greu, si inteleg, si tata a fost saptamana trecuta de si-a ingropat al 2-lea frate, f greu sper sa depasiti cu bine momentele astea de incercare. sanatate multa cumnatului, Doamne ajuta sa reuseasca sa invinga boala!
Ema, sa se simta bine Darius la petrecere. te imbratisez cu drag.
emanouela spune:
Neata
Mi-e atat de rau ca nu ma pot tine pe picioare si ma innebuneste starea asta
Simina....stii cum se zice, nu?? Nu-mi da Doamne cat pot duce
Ana...ieri a fost party...s-a distrat piticul de numa numa, mi-a facut "prezenta" o singura data , in restttt...nu l-a interesat. I-a placut tare
Picky_toto spune:
neata
am scris mult si cand sa fac inchiderea am apasat pe o tasta si mi-a dat pagina inapoi... nu mai am timp sa scriu acum..
is acasa cu fetele, ca anna e cu febra..diseara vedem la pediatru ce zice...
va pup si va urez o zi frumoasa
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai
alynta27 spune:
Salutare!
Noi am iesit sambata la o plimbare la Palas-e in centru, un cartier foarte frumos, nou construit! A fost frumos! Ieri ne-au scos copii peri albi: David s-a bocit din orice, au adormit pe rand, mofturi la mancare. Azi noapte m-am tot foit. Cred ca si de la caldura. Pe David il ducem 2 zile la gradi, miercuri e serbarea si gata pe anul asta! Mi-a zis bunicasa ca-l ia duminica. Raman cu cei mici.
Picky sanatate fetei!
SoriLea e trist ce i se intampla cumnatului. Drana e cu atat mai mare ca e tanar, are copii de crescut! DD cu mila!
Anna creste ea si gazuta, daca deja e in fundulet e ceva!
DanaMi spune:
hello fetelor
Am cam tras chiulul zilele astea dar asa m-a pocnit o lene... de ma doare rau de tot, copiii mei fac pe zi ce trece tot mai multe dracii si parca imi iau toata energia; acum cateva zile a reusit Bubu sa-mi scoata toara garnitura de la un geam + sa scoata plasa de tantari din rama iar Raducu ca sa nu ramana nici el mai prejos, a scos o parte de la un toc de la usa, nu ma intrebati cum a reusit performanta ca nu am nici cea mai vaga idee, o inbracam pe Bia sa iesim afara si doar l-am vazut cu placa respectiva peste el. si lista poate continua...
Sorina ... Condoleante pt unchi
va doresc o noapte linistita
Lali_mete spune:
Buna dimineata!
Stiu ca nu am mai reusit sa intru atunci cand am spus,dar ... chiar nu am gasit timp!
Imi pare rau ca atatea vesti rele au coplesit buburuzimea in ultimul timp!
Sorilea condoleante! Nici nu stiu ce sa spun la auzul unor vesti asa grele. Of,si ce spui despre cumnatul tau ma inspaimanta! Dumnezeu sa il ajute sa infrunte si sa invinga boala ,desi e greu,tare greu daca s-a extins pe atatea organe.
Anna,deja sta in fundulet? Bravo ei,fetita mare! Ai doi copii foarte frumosi! imi pare rau ca Vladutse inflameaza tare de la tantari,eu multumesc lui Dumnezeu ca nu ma mostenesc copiii! La ei nici nu se cunoaste decat rar unde ii pisca tantarii,pe cand eu ma fac blande de parca ma musca paianjeni nu tantari!
Dana, te inteleg cu lenea,si eu am suferit si de lene cronica in ultimul timp. A stat pc-ul inchis si cateva zile, am iesit doar in parc cu copiii, cumparaturile le-a facut sot, curatenia asa,cate putin , nu m-am spetit prea tare,dar totusi am reusit sa fac casa sa arate ca inainte, geamuri curate,podele curate tot timpul, cu dezordinea mai am de invatat,dar na,ma invat eu! Eu am fost ordonata numai cand eram mica,apoi,de prin adolescenta s-a dus naibi ordonatul, si ma chinui de vre-o doi ani sa ma educ.
Picky , m-ai pus pe ganduri cu ciocolata la pranz,pe paine! Eu credeam ca in Romania sunt obiceiuri alimentare proaste,dar vad ca peste tot,cam fiecare tara are propriile aiureli! Si in plus,nu sunt belgienii recunoscuti ca au cele mai bune si mai multe sortimente de ciocolata? Paul nu are interdictie la ciocolata ,dar nici in loc de pranz nu i-as da nici neviuta! Mai bine paine goala!
In tara cand veniti? Scuze daca ai mai spus,nu am retinut.
Ema, te pup, mai mult nu sti uce sa iti spun,si sanatate multa! Sa iti treaca raul .
Alynta,prin ce ati trecut si voi cu toti copiii bolnavi! Lasa ca se ingrasa ei la loc, nu-i bai! Si zici ca ramai doar cu doi copilasi acasa? La mare ajungeti anul asta?
Eu am sunat-o pe Cris, i-am trimis mesaj,am cautat-o pe messenger si nici un raspuns. M-a mahnit un pic, nu stiu sa fi facut vre-o gafa,dar na... cine stie?
Simina ,dar de ce nu se poate sa stai mai mult in concediu postnatal?
Te-a speriat rau prima nastere , ti-ar fi prins bine sa ai un dr bun acum,care sa te incurajeze,si sa nu te lase pe mana asistentelor si moasei,daca sunt nepricepute. De ce mama zmeilor ti-au dat coate in burta,daca nu era pregatita moasa sa taie? Am o ciuda pe personalul medical din spitalele noastre de imi vine sa ii reeduc pe toti,de la primul la ultimul! Frate,parca nu fac toti aceeasi scoala,nu se ghideaza toti dupa aceleasi principii! Pacientul este tratat ca un animal de care nu mai ai nevoie,si pe care vrei sa il extermini,nu sa il faci bine!
Geta, si cu tine mami ma cam chinui sa vorbesc in ultimul timp, ca nu mai avem timp nici una! Pupici la Aricel!
Eu am avut o noapte grea, Paul,mititelul,si mai grea. Am fost aseara pe plaja, a mancat seminte de floarea soarelui, a bagat si nisip in gura,accidental,si in loc sa il scuipe cu apa,l-a inghitit. Acasa mi-a cerut carne, i-am dat pui,ca facusem la cuptor de pe zi,si pe la 1.30 a vomat mult,de am schimbat asternutul de pe pat,cearceaful de invelit, fetele de la doua perne , tricoul de pe Paul si camasa mea de noapte. Dimineata la 5 m-a trezit ca a facut caca. Pe el,pe pat... Diaree . L-am spalat,schimbat asternut,frecat salteaua ,uscat salteaua cu foenul, culcat fata ca s-a trezit de la zgomot. Paul e vioi, alearga si se joaca de la 5 , nu il doare burta,nu mai vomeaza, a mai facut o data la olita, mult si subtire, fara sa se tina de burta. O sa sun dr sa vad ce imi zice. I-am facut ceai de menta, vad ca il bea putin cate putin, painea prajita si banana mi le-a refuzat,dar e si foarte devreme, o manca mai tarziu.
Nu stiu ce mai voiam sa mai scriu, ca am capul greu, dar poate revin mai spre seara,sau la pranz cand dorm copiii...
Va las cafele calde...