"Buburuze de 2009 in actiune" *34*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Sa va scriu repede pana plec acasa.
Picky-voi naste la maternitate privata,la euromaterna,musai prin cezariana nici nu ma gandesc la nastere naturala.Da,din cauza gatului ii dau iar antibiotic-mai ales ca mi-a facut febra destul de mare 39.8,39.9 si m-am cam speriat.Azi din ce am inteles de la mamaia nu a mai facut sper sa nu mai faca.Offf cred ca ti-e tare greu sa dormi cu amnadoua fetele,si Andutu doarme cu noi de cateva luni ca ii place mai mult decat in patut in camera lui-sper totusi ca dupa ce voi nastesa vrea sa doarma la el in camera mai ales ca ii voi lua un patut nou asa cum isi doreste.
Virginia-ma bucur ca ai mai intrat si ma bucur ca sunteti bine,ca relatia cu sotul e pe drumul cel bun.Multa bafta cu progresatul in afacerea cu torturi.
Anna-felicitari ptr "ma-ma",cred ca ai fost fff fericita!Cand plecati in concediu?Stiu ca ai spus dar am uitat-parca luna asta,nu?
Dana-si eu as face la fel daca as fi in locul tau adik as mai astepta cateva zile sa putem pleca cu totii!Ce tare sotul tau cu bebe 3,deci nu te mai bagi asa?Nici eu nu mai vreau alt copil,gata 2 e suficient!Barbatel Raducu deja se impune,asa?

Va las,fug acasa la puiul meu!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 30+

Mergi la inceput

Neata,
Poftiti la !
Eu sunt cam ametita,nu am dormit prea bine azi noapte.Bag si eu o cafea repede si apoi la treaba ca iar se apropie ziua de declaratii!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

Si de la mine o cafea, asta dupa ce ati savurat-o pe a Siminei..multam de cafea ..

Am auzit si eu de euromaterna dar nu prea stiu mare lucru, oricum sigur o sa fie mai bine decat la spitalele de stat ..sa ai parte de o operatie usoara si bebelina sanatoasa. ..Mititelul sper ca azi e mai bine si nu a mai facut febra...
Nici stefi nu a mai facut febra insa azi daca nu muncesc am tinut-o acasa iar daca se opreste ploaia iesim la parc cu bicicleta ca asa ar vrea sa mearga si la gradi, dar mai greu ptr mine...

Ma gandesc ca pe anna o doare la buric ca numai pe burta vrea sa adoarma, cu mana mea sub ea, si cu fundul in sus....plus ca-i ff agitata si-mi plange pana adoarme...

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
Nu stiu daca am scris :pana la urma toti au avut varsat de vant. SUntem pe final. Azi vrem sa-i scoatem afara, dupa aprope 2 saptamani.
Am fost la sectia de votare eu si sotul. A stat mama cu ei. Cald in casa, copii au facut totul varza. Sotul a fost dat la pro tv. Echipa lui a fost prima care a ajuns la primarie cu voturile. A fost o experienta inedita. Aici apare sotul meu:
http://stirileprotv.ro/alegeri-locale-2012/alegeri-locale-2012-exit-poll-rezultatele-de-la-iasi.html
Ne pregatim pt serbarea lui David. Apoi mai stau o saptamana acasa si vreau sa o i-au din loc cu cei mici. Plec la bunica la tara. S-a mutat sora mea acolo si avem ce ne trebuie. Sper sa stau vreo 2 saptamani. Am net acolo, asa ca va scriu. Al meu in intrat in cap ca vrea sa varuiasca. I-am urat spor-dar in lipsa noastra ca m-am saturat sa fac de 3-4 ori un lucru din cauza copiilor. Cand matur sau spal pe jos se implica, de nu scap de ei, dar la o asa treaba....
Pe la jumtatea lui iulie are Bogdan concediu, sa vedem unde ne indreptam!

Ema condoleante!
Simina e adevarat ca nu mai este entuziasmul ca la prima sarcina, dar trebuie sa fii fericita,sa radiezi! Sunt momente si perioade unice in viata! Referitor la nepotel: mai exista oameni deosebiti pe lumea asta!
La multi ani Andra! Elena sa va traiasca fetita cea dulce cu ochi si bucle superbe!Scuze de intarzaiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Noi aseara am fost cu Vladut la urgenta, l-au ciupit niste insecte si a facut o reactie urata, i se umflase mana rau:((( i-a facut o injectie si ne-a dat tratament. fff dragut personalul de acolo, super, nici nu stie ca i s-a facut injectie.
In rest, imi cade in fiecare zi, are genunchi praf :((

Eva, luni, a zis primul ma-ma, clar si cristalin. Acum il tot exerseaza. :)

Picky, nu stiu daca doare hernia, dar daca ai suspiciuni mai bine mai vorbesti cu un medic, tu ai discutat cu un chirurg? Eva doarme la ea in patut, si in concediu o sa-i iau patutul, ca cu Vladut m-am pricopsit in pat cu noi exact dupa concediul din Grecia de cand el avea 6 luni Vladut doarme tot cu mine, dar are niste nopti mai linistite.
Simina, da, pe 22 plecam in concediu. Spor la treaba, dar sa faci pauze dese sa ai grija si de Otilia
Alina, ma bucur ca ati scapat cu bine de varicela si de votare, felicitari sotului! Zile frumoase sa aveti la tara si succes la serbare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Va imbratisez pe toate si va multumesc ca imi sunteti alaturi. Sunt "anesteziata" si nu pot sa procesez prea multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Alina ti-am vazut sotul la stiri..ce serios era ma..preocupat de voturi, bravo, felicitari...imi pare rau ca pana la urma au facut varicela toti copii, macar au scapat pe viitor..tu cum ai rezistat?

Anna da voi vad ca din wkd ati inceput cu stangul ca numai belele aveti..off mititelul...oare ce ganganie la intepat? prin nisip la locul de joaca? ca si steif mi-a venit de la scoala cu ceva intepaturi pe picioare si aratau ff urat...mare grija..pe bune ca nu mai stii de ce sa-l feresti, cand nu-s capusele, cand is alte insescte..nasol...ce tratament v-a dat? pupici sa-i treaca repede..si felicitari evei ptr mama..a crescut buburuza mica ... ..inca putin si plecati in vacanta..ce bien de voi..ai inceput sa pregatesti bagajul? ptr copii ce iei? ma refer la creme/farmacie...

Ema te imbratisez si te inteleg...iti urez in continuare multa putere si tie si restul familiei...

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Buna dragelor

Nu ma dati disparuta, dar nu am avut tragere de inima sa scriu
Am fost raciti toti (muci, tuse ff urata, dureri musculare tot tacamul) Razvan a scapat destul de usor. Cand am vazut ac se inrautateste treaba, l-am bagar rpd pe aerosoli cu dexa (nu baga limba in gura de atata tuse) si sirop de tuse si in 2 zile era fresh
Noi ne-am revenit din boala, dar nu si din soc Cumnatul meu se simte rau si a ajuns de urgenta la spital. Nu au maia steptat luna iulie pt RMN si i l-au facut acum. Constatarea e ca nu s-a intamplat nimik in urma citostaticelor. Parca ar fi fost apa de ploaie. S-a extins. Maine ii face biopsie sa vada ce si cum e Suntem socati. Speram dupa spusele medicilor de acolo ca v-a fi bn, dar se pare ac organismul lui nu a raspuns tratamentului respectiv. Sa vedem acum ce v-a urma

Acum va pup si va doresc multa sanatate

Mergi la inceput

Neata,
Haideti la o cafea!
Sorina-m-a socat si pe mine ce ne-ai spus despre cumnatul tau.Ma rog la Dumnezeu sa fie bine!Ma bucur ca sunteti bine cu raceala acum.
Ema-stiu cum e din pacate!Daca ai nevoie sa te descarci undeva sau de orice altceva ne gasesti aici! si tie si lui Darius.
Anna-ce putin mai aveti pana la concediu,cred ca de-abia astepti!Noi nu cred ca mai facem vreun concediu anul acesta ptr ca trebuie sa ne pregatim ptr venirea bebelinei-trebuie sa zugravim,sa punem bani deoparte ptr nastere,sa luam hainute si toate celelalte necesare mai putin patut.Cum e Vladut acum?Ma bucur ca s-au purtat bine la urgenta,macar atat!
Alina-macar au scapat acum copiii de varsat de vant!Super ca pleci la tara-te mai relaxezi si tu!Referitor la sarcina cine ma vede zice ca radiez dar eu nu simt asta,eu doar vreau sa treaca timpul mai repede!
Picky-euromaterna e o maternitate privata,au conditii f bune acolo dar e si f scump.Daca nu trecem prin clipe de cosmar la prima nastere nici nu ma gandeam sa ma duc la privat dar avand in vedere prin ce am trecut nici nu ma gandesc la alta varianta.Am niste prietene care au nascut acolo si au fost fff multumite.Stefi cum mai e?Dar Anna?Ati iesit pana la urma in parc cu bici?

Andutu nu a mai facut febra dar ii mai dau in continuare antibiotic.Maine avem si noi serbare,el e f incantat vrea sa vina toata lumea sa il vada cum zice el poezia-acum sper sa o zica!I-am promis ca il plimb cu trenul dupa serbare si e fff incantat!
Va las acum,mai vin mai tarziu!Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
Ajutati-ma cu parola de la picassa si id-ul. ma loghez si nu merge. Am parola noua! mc!
Eu m-am inecat la mal. Spre final m-a ajuns oboseala, m-am enervat, suparat pe ei. Aseara au iesit-bucurie mare! Matei e inca slabit. Baietii au slabit. fata e bine!

Mergi la inceput