"Buburuze de 2009 in actiune" *34*
Raspunsuri - Pagina 3
Simina1980 spune:
Neata,
Ema-condoleante!Nici nu stiu ce sa spun-Dumnezeu sa-l ierte!
Anna-m-a ingrozit wwek-end-ul vostru!Ma bucur ca e totul bine pana la urma! la Eva sa iasa usor si ceilalti dintisori si un la Vladut sa treaca juliturile!
Sorina-sper ca sunteti mai bine si ati scapat de raceala!
Dana-unde mergeti in concediu?Poate reuseste totusi si sotul tau sa vina!
Picky-voi ce faceti?Cum mai e vremea la voi?
Lali-din pacate de sarcina asta nu m-am bucurat!La prima sarcina a fost cu totul altceva acum nu-mi doresc decat sa treaca tipul mai repede sa-mi tin fata in brate,sa scap de burta,sa ma misc mai usor.
Acum sa va spun despre nepotelul meu-va pleca la o clinica in Franta in Marsilia si va fi operat acolo pe vena cava ptr scoaterea trombusului.Nici nu mai speram noi ca vor face doctorii romani ceva cand vineri ne-a surprins o doamna doctor de la Marie Curie care s-a ocupat de tot si a facut posibila acesta plecare.S-a ocupat aceasta doamna si de obtinerea actelor necesare ptr scoaterea formularului E112 noi urmand sa suportam transportul.
Despre Andu acum-e racit si face febra asa ca azi a ramas acasa-a baut sambata un suc rece si cred ca iar a facut rosu in gat.Sper totusi sa scapam fara antibiotic de data asta.
Va las acum,mai vin mai tarziu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 28+
anna-mama spune:
La multi ani, Andra! Sa cresti mare si sanatoasa!
Am pus pe mail poze cu piticii,vedeti acolo si scara de pe care a cazut Vladut :(
Am fost la magazin sa cumparam cadouri pt sarbatoriti din wkd (am tras chilul de la petreceri ) si Vladut s-a servit cu un joc din rafta si l-a desfacut a trebuit sa-l cumparam, normal, dar nu i l-am dat sa se joace cu el, i-am explicat ca a facut gresit si l-am pus bine jocul... sper sa nu se mai repete faza
Simina, Doamne ajuta sa fie bine nepotelul, sa-l opereze cu succes in Franta. Ce bine ca mai exista si medici adevarati, toata stima! Sanatate multa lui Andutu!
Lali, ma bucur ca esti bine acum te-am vazut cu Teodora in pozici, sunteti doua frumoase, au cu cine sa semene copiii
Sorina, am vazut pozele si filmuletul cu Razvan dansatorul, e mortal si f dezghetat, imi place tare de el!
Dana, voi ce faceti? Poate reusim si noi sa ne vedem intr-o zi
Picky_toto spune:
Salutare
Aici toarna cu galeata, ...suntem satui de ploaie pana peste cap...
Wkd-ul la noi a trecut repede, prea repede, cu treaba, vizite si a mai venit inca o sapt de munca..fara chef..
Elena la multi ani Andrei, sa-ti traiasca fetita, sa creasca mare si sanatoasa... te asteptam mai des pe aici..
Anna vai mama ce de peripeti ati avut si voi, m-am ingrozit cand ai spus de Vladut ca a cazut, deja imi si imaginez scara, bine ca nu s-a intamplat nimic, nici cu cazatura, nici cu capusa...felicitari ptr dintisor Evei si sincere condoleante ptr unchiul tau
Lali eu chiar ma gandeam ca ne-ai parasit si tu...ma bucur ca ai aparut si ca ne mai scrii canteva vesti...ce mai faceti? ce fac micuti? ...Cu hernia si eu vreau sa-i treaca ca sa nu fie cazul de operatie..cat despre umflatura la spate, a vazut-o si doctora, a pipait-o si nu pare nimic in neregula, insa supravhegeata si daca i se mareste sa-i facem o ecografie...
Simina ma bucur ca mai exista si doctori care dau o mana de ajutor, Doamne ajuta sa fie totul ok cu Angelo ...si sanatate multa lui Andu..incearca sa-i pui cartof ras la gat, la Stefi ajuta
Alina cum mai sunt copii cu varicela?
Dana da stiam de problema Biancai de mica, sa ii treaca cat mai repede. Ce-ti mai face floarea? dar Raducu?
Ema condoleante inca o data..putere..
Merg sa dau o tura in mail-ul comun...
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai
Picky_toto spune:
Am vazut pozicile si filmuletele de pe mail..fff frumoase..
Sorina se vede ca v-ati distrat frumos la intalnire, iar Razvi e tare smecheras cu acei ochelari..se vede ca e tare rasfatat..cat despre filmulet, e mortal...iar tu in preajma lui radiezi de fericire
Anna am vazut si scara, infiorator..a cazut de sus, sau de pe trepte? bine ca nu a patit nimic...eva e o scumpete si ii seamana lui vladut ff tare(eu asa vad) grasunica si lunguta, cu niste ochii ff frumosi..iar vladut s-a mai inaltat si se vede ca-l preocupa alte treburi precum ..gratarul...iar acolo in poza in maxi-cosi sa inteleg ca a cazut la datorie?!
Ema am vaaut intr-un final si pozicile tale, ff frumos s-au distrat copii, se vede ca is buni prieteni iar Darius e ff fericit in poze..tu vad ca nu apari...acum cred ca darius e trist si intelege ce s-a intamplat..mai greu e sa-i explici ...putere multa
Am vazut in toate pozele copii frumosi imbracati la tricouri, rochite..si tare ma oftic ca la noi e urat iar sambata am fost sa le iau fetelor geci de primavara-toamna, de ploaie, de fas dar ceva mai grosute, nu subtiri ca dimineata is 10-11 grade iar pe bicicleta se simte mai rece, daca bate si vantul..si am fost in 3 magazine, de abia am gasit ceva sa ne placa si putine modele..ca peste tot erau rochite si maieuri de vara....mda..iar eu inca imbrac fetele in pantaloni lungi si bluzite..stefi cere rochite la gradi si i le dau peste celalalte haine...si in ro e cald...pe bune ca-i deprimant......
va pupic si va urez o seara placuta
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai
ninia spune:
Buna, eu n-am mai intrat pe aici de o groaza de vreme, insa vroiam sa scriu cateva cuvinte Emei..Ema stiam de la Roxana de accidentul tatalui tau , insa speram sa isi revina pt ca s-a trezit si parea sa fie mai bine! Imi pare tare rau, nici nu-mi pot inchipui ce e in sufletul tau , tare incercata ai mai fost in ultimul timp , iar acum si asta! Sa stii ca ma gandesc la tine si la Darius! Multa putere si te imbratisez strans!
Simina1980 spune:
Neata,
Haideti la cafea!
Picky-ce nasol de voi cu asa vreme!Dar lasa ca nici calduri d-alea mari nu e bine!
Anna-am vazut si eu scara-oau ce inalta si mai e si de fier!Bine ca a trecut cu bine!Sunt fff frumosi copiii tai si cand ma uit la ei devin si mai nerabdatoare sa o vad si eu pe mandra mea mica.
Va las,ma apuc de treaba ca am o groaza si sunt si f obosita ca nu prea am dormit azi noapte-l-am tot pazit pe Andutu sa nu mai faca febra.Aaa si am uitat sa zic ca deja suntem pe antibiotic
Va pup
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 30+
ninia spune:
Asa si ca sa nu par nesimtita , mai spun 2 vorbe..
Sper ca sunteti cu toatele bine la fel si buburuzele, nu v-am mai citit si nici timpul necesar nu-l am...Sotul e mai bine de juma de an in deplasare cu munca in Olanda..vine in week-enduri, mai are saptamani cand poate sa stea acolo numai 3 zile, insa mi-i greu ca tre sa le fac pe toate singura..Timpul liber pe care il am il folosesc pt ca sa mai exersez tehnici si alte cele pt ornat torturi, vreau sa avansez pentru ca imi place f. mult.Copii sunt bine,au crescut muult .Elenei nu-i mai tace gura , ii place f mult la gradi si e o alintata! Mathias s-a schimbat f mult, e baiat mare , i-au cazut 2 dinti si e indragosit! :-)
Si noi suntem bine, al meu si-a revenit si vad ca isi da silinta sa-mi faca pe plac pe cat posibil , odata chiar mi-a cumparat un buchet de flori sa-si ceara iertare ca se rastise la mine :))) Pe cand inainte il durea undeva ..Sper sa ramana asa!! Eu merg o luna in iulie cu copii in Rom., o adevarata aventura o sa fie, mergem cu avionul si vine sa ne ia tati,picii de-abia asteapta!!
Cam atata despre noi.. observ ca nu mai pot intra in contul comun.As fi vrut sa-mi sterg mesajele cu link-urile la pozele mele, stiu ca am trimis vr-o 2..Asa ca va rog care acces la mail sa le stearga!
Ana draga, iti zpun aici mersi mult pt timpul pe care il acorzi vazand pozele mele de pe fb , esti o draguta cu comentariile tale, eu abia de reusesc sa-ti intorc favorul, sper ca ma intelegi.. Daca vii vreodata la sora ta din Lux. sa-mi dai de stire poate ne vedem!!
Lavi te pup si pe tine si sper ca esti bine!
Picky , tu te-ai suparat cu desavarsire pe mine , pt ca nu ai mai dat nici un semn de cand ti-am trimis mesj de ziua Stefaniei..ai fi avut tu motivele tale, daca tu crezi ca merita, si sa ramana situatie asa cum este, iti respect dorinta!pup fetele
Simina tie iti doresc nastere usoara si fara complicatii, ma uit la semnatura si vad ca nu mai ai mult..sa treaca timpul repede!!
Va pup si pe celelalte fete care va stiu: Sorilea,Laly,Alinta, Mady, Cris si multa santatate la buburuze, sa creasca mari si fericite!
Nu stiu daca mai intru sa scriu( sper ca nu aruncati cu oua) :-), cele care vreti sa dati de mine ma gasiti pe fb, mai nou mi-am facut si un alt cont, cu torturile normal
DanaMi spune:
neatza,
multam de cafea
Simina .... noi mergem la Costinesti, de acolo e nasica lui Raducu si mergem la ea, cred ca o sa mearga si Cosmin cu noi pana la urma dar asta inseamna sa plecam cu 2 zile mai tarziu , altfel nu poate, dar eu prefer asa. Multa sanatate lui Andutu bolnavior . si ai mei sunt cu mucisori de duminica, sper sa ramana la stadiul asta.
Ana .... noi suntem binisor, nu prea am de ce sa ma plang, pe langa alte fete care chiar au pb; m-as bucura si eu tare mult sa ne vedem, singura pb e ca stam cam departe una de alta iar noi am ramas doar cu o masina cu care e Cosmin mai toata ziua plecat si diin cauza asta nu prea ma pot deplasa, dar daca ajungi prin zona mea... cu mare drag, chiar o sa las si eu nr de tel pe contul comun.
Picky .... floarea saraca am mutat-o pe balcon si sta cam inghesuita, nu stiu cat va rezista pt ca e cam mare, o dracena, dar alta solutie nu am pt ea. Raducu e bine, misuna toata ziua prin casa, incearca sa repete cuvinte dupa noi si o iubeste tare mult pe Bubu dar deja a inceput sa o caftesca daca il supara , afara e teroare cu el pt ca nu vrea deloc sa-l tina cineva de mana si nici nu merge incet ( la fel era si Bubu) doar alerga si se catara peste tot. Fetele cum mai sunt?
Am vazut pozele Anei, Emei si Sorinei ... aveti copii superbi
PS .. Cosmin imi spunea alaltaseara ca unde cresc doi creste si al 3-lea , i-am spus sa-si caute cu cine sa-l faca
anna-mama spune:
Buna,
Suntem si noi prin preajma, gaza mica doarme si buburuzoiu se joaca.
Ieri Eva a zis primul "ma-ma" clar si clistalin , nu cred ca a fost cu vreo adresa, dar a sunat asa bine...e bolboroseste toata ziua pe limba ei...
Picky, te cred ca te deprima vremea si te inteleg, la la noi a fost un an ploios si friguros, acum ce s-a mai incalzit iar...si la fel de deprimata eram si eu ca nu mai trece vremea rea. sper sa vina si la voi vara mai repede sa-si poarte fetele rochitele!
Virginia, nu ai de ce sa-mi multumesti, mie imi face placere sa ma uit pe pozele tale, imi plac copiii tai de mor si tu imi esti tare draga, esti o fata deosebita Sora-mea ma bate la cap intr-una sa merg la ea in Lux, dar sotul nu vrea cu avionul, iar mie nu-mi vine sa repet excursia de acum doi ani cu masina, Eva fiind asa mica.. dar poate la anul ajungem si-ti dau de stire Voi unde veniti in Romania?
Dana, si eu sunt destul de greu deplasabila cu copiii, ma invart numai in cartier... nu mai stiu, pe unde ziceai ca stai tu? m-a lasat memoria de tot, stiu sigur ca am mai vorbit asta ma bucur ca sunteti bine toti
Simina, o sa fie minunat cand o sa vina Otilia, o sa vezi! Mai ai tare putin, abia astept sa aud vesti de la voi si sa vad poze! Sa nu uiti de noi cand o sa nasti Santate multa lui Andutu, daca ati inceput antibioticul dupa vreo trei doze scapati de febra!
Picky_toto spune:
Salutare si de la mine...
Simina multumim de cafea si sanatate multa lui Andu..iar antibiotic? din cauza gatului? Si noi stam rau la capitolul febra..ieri cand s-a trezit la pranz avea febra, si acuza durere la urechea dreapta..si de ieri tot maraita e, plangacioasa si ff sensibila, insa pana acum cand am culcat-o nu mi-a mai facut febra..sa speram ca nu mai face....asa ca te inteleg perfect... la ce spital vei naste? spor la treburi
Dana deci la mare posibil sa nu ne vedem..oricum nu reusim anul asta, sigur in viitorul apropiat vom reusi sa ne intalnim in gasca...dragul de el cred ca-i tare incantat de plimbare..si vrea sa arate ca-i baiat mare si merge singur..asa e si anna acum, vrea sa mearga singura, refuza sa-ti dea mana, vrea sa manance singura, te copiaza in tot ce faci..is asa adorabili cand ajung la perioada asta
Anna felicitari ptr primul mama al Evei, imediat vezi ca o sa faca si primi pasi, o sa fie adorabil sa-i vezi pe amandoi cum se joaca impreuna...cum mai dormi ? tot cu ei? noi stam mai rau, adica eu...ca anna nu mai vrea deloc in patut si uite asa ma chinui toata nopatea intre ele doua..is mai obosita cand ma trezesc decat cand m-am pus la somn seara...
Oau si lume noua, Ninia...ma bucur ptr elena ca-i place la gradi si mathias ca e indragostit..de cine? de stefania, fetita prietenei tale? ma bucur ca in relatie totul e ok si sotul incepe sa te aprecieze.
Suparata?! nu, nu am fost, deranjata, da...dar mi-a trecut, a fost ceva pe moment...nu i-a placut sotului, si nici mie ca aniversarea fetei noastre era plan de rezerva ptr tine in caz ca vremea era urata, ploaiasa si nu puteati sta afara la zilele scolii...da, aia ne-a deranjat..ptr ca eu de aniversare ti-am zis cu 2 sapt inainte, ca era posibil sa o facem la un loc de joaca si tu ai spus ca nu poti veni decat dupa pranz ca de dimineata mergi la un workshop, insa de petrecerea de la scoala nu ai zis nimic si posibil ca atunci nici nu stiai...cum nici eu nu stiam exact unde ii voi tine aniversarea...calculele nu ieseau la loc de joaca, ca erau vb de un nr minim de copii..care nu-l aveam...si mai bine ca nu am rezervat undeva ca uite ce a iesit...acum sincer..daca tu m-ai fi intrebat daca vin la aniversarea elenei, ca sa stii cum faci cu pregatelile...si eu ti-as fi raspuns ..pai sa vedem ca trebuie sa ajungem intr-un loc, da daca-i vremea urata, si ploua nu cred ca stam mult, ca acel eveniment e afara si at poate trecem pe la voi...tu cum te-ai fi simtit?! si da am dorit ca invitati sa vina la o ora fixa, cu plus, minus si nu fiecare pe rand pana la 8 seara...era vb de o aniversare a unui copil...plus ca trebuia sa stim cum ne pregatim..sincer acum .. tu cum ai fi procedat?! nu te-ar fi deranjat...ca cineva pe care-l inviti sa nu-ti dea un raspuns clar..venim sau nu venim..punct..
Cum eu am inteles ca erau zilele scolii si mathias isi dorea sa mearga, iar tu ai pus binele si fericirea copilului tau pe primul loc asa am facut si eu ptr copilul meu, si am dorit sa-i fac o aniversare frumoasa fara sa astepte ca "poate" mai vine elena si mathias...eu nu pot sa-i zic la copil "poate" vine...si ea sa astepte ca mai vin copii...si sa ma intrebe din 5 in 5 min daca a venit elenea si mathias...
Iti multumesc ptr mesaj, am tot tinut sa-ti scriu sa-ti multumesc ptr el dar m-am luat cu adunatul pe aici, si am tot uitat...
Si suparata nu sunt, deranjata am fost, insa motivul ptr care nu te-am mai sunat este ca stau cam rau la capitolul timp si am multe pe cap la care trebuie sa ma gandesc (fetele pe forum stiu mai bine) incat nu prea am mai avut chef sa stau de vb la telefon...
Iti urez drum bun si distractie placuta tie si copiilor in Ro...sa aveti parte de o vacanta frumoasa.
Aici iar s-a innorat si sigur o sa toarne cu galeata..fetele imi dorm, amandoua in pat, iar eu le pazesc ca nu cumva sa se trezeasca anna si sa vrea sa se dea jos din pat...
va pup si va urez in continuare o zi placuta
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai