"Buburuze de 2009 in actiune" *34*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

neatza

Picky .... multumim pt cafea; maine se voteaza

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Dau si eu de veste ca inca traiesc
As zace cu gura cascata, de oboseala, de boala...am reusit sa racesc (aproape toti bolim )

In rest nimic nou.

Va pupic pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

S-a dus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Ema offf condoleante.. Am ramas fara cuvinte, nici nu stiu ce sa zic...Putere multa mamei tale si voua, copiilor......te-as suna dar cred ca nu e cazul sa deranjez in aceste momente... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa-i ierte toate pacatele ...Mii de condoleante..

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

neatza,

Ema..... condoleante.... Dumnezeu sa-l odihneasca.

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Of Ema, ce durere Condoleante si multa putere sa treceti aceasta mare pierdere.

Mergi la inceput

Sorina.... multa sanatate, sa va faceti bine repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata, poftiti la

Am fost trezita de dimineata cu vesti proaste, a murit unchiul meu, cel de care va spuneam inainte de botez, din pacate cred cs din neglijenta familiei s-a dus

Ema, Dumnezeu sa-l odihneasca, multa putere!
Sorina, sanatate multa!

Noi am avut un wkd prost, pe de alta parte bun ca nu a fost mai rau.... Sambata am plecat la tara sa facem un gratar si sa stea copiii la aer. Unde mergem noi nu locuieste nimeni, se mai duce bunicul meu uneori... Ajunsi acolo nu am putut intra in casa, s-a rupt o cheie intr-o broasca, la o alta usa se pierduse cheia..si uite asa al meu sot a trebuit sa sparga 2 usi, apoi ne-am urcat in masina si am plecat in Ploiesti ca sa cautam incuietori, ne-am intors cu cumparaturuile pe la 7 seara, cand vrifica al meu daca se portivesc (nu se potriveau erau prea mici) a cazut Vladut de pe scara care duce la etaj, nu stiu cum, noi l-am gasit intins pe ciment Multumesc lui Dumnezeu ca s-a ales doar cu julituri, chiar l-a prins ingerasul, ca daca ati vedea scara de fier si cimentul pe care a cazut v-ati infiora Are buza julita, barba, obrazul si genunchiul lovite. Am reusit sa mancam gratarul pe la 22.30. A doua zi se juca Vladut pe langa noi, vad ceva pe ochiului o capusa , nu-l muscase inca. am strans lucrurile si am plecat, cand iesim din curte intra una cu o dacie papuc in noi , avem un pic aripa din spate indoita si zgariata, insa baba (era o tanti batrana cu un par lung si alb) si-a facut caroseria varza, nu i se mai deschidea usa... Si cam asta a fost wkd-ul nostru.

Avem si o veste buna, Eva de sambata are un dintisor si tot de atunci doarme bine noaptea, numai ca eu tot nu am reusit sa dorm prea mult, a trebuit sa finalizez niste proiecte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neata fetelor!

Nu am dezertat,doar am avut o perioada mai grea, nu m-am simtit prea bine,am fost ciufuta rau,intoarsa pe dos,si nu am vrut sa indispun si pe forum lumea ! De cateva zile insa am tot incercat sa scriu,amdeschis casuta de mesaj, am scris cateva randuri si apoi m-am tot luat cu treaba,am iesit prin parc ore intregi, am fst la prietenii nostri si am jucat remi ...si a trecut timpul,iar mesajul tot nu l-am mai trimis.

Ema am ramas fara cuvinte cand am vazut mesajul tau, Dumnezeu sa il odihneasca! nu stiu ce sa spun .
Alinta voi ce faceti? Cum sunt copiii? A facut si sotul varsat de vant? Eu nu am facut inca pojar ,dar nu-i timpul pierdut . Si eu sper sa faca bolile copilariei si Paul si Teodora cat sunt inca acasa cu ei.

Simina esti curajoasa sa mergi la munca pana spre ultima zi de sarcina ,mie imi venea sa stau acasa ,la Paul, de cand au inceput greturile, nu mai voiam la mucna deloc,voiam sa ma bucur de sarcina.

Picky poate se retrage hernia ombilicala pana la urma,si nu o sa trebuiasca operata Ana. Nu a trecut galmuta de pe spate? Poate s-a lovit de vre-o jucarie ,cazand pe spate prin casa,sau poate chiar rostogolindu-se , nu a durut-o prea tare,asa ca nu a reactionat cat sa va dati seama ca s-a lovit.

M-a dat peste cap vestea Emei, poate reusesc sa intru mai tarziu din nou ,sa pup si pe restul fetelor.

Mergi la inceput

neatza fetelor

LA MULTI ANI ANDRUTA!!!!

ANA .... multumim pt cafeluta. Doamne ce de peripetii ati avut parte.... bine ca nu s-a intamplat nimic grav. Felicitari pt primul dintisor
Lali.... bine ai revenit ; asa mi se intampla si mie de multe ori, incep mesaje si nu mai apuc sa le termin.

Mergi la inceput