"Buburuze de 2009 in actiune" *34*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Alina, vacanta placuta, ma bucur pt voi, ca ati reusit sa plecati

Sorina, superbe pozele, Mai ales cea cu mesajul de la mami

Mergi la inceput

Neatza fetelor,

Va astept la o , ceai rece sau frape.

Mai fetelor, voi ce Mai gatiti la felul II ca eu sunt in totala lipsa de idei, ma gandeam sa fac un ostropel de pui dar nu m.am hotarat inca. Astept idei.

Mergi la inceput

Mai fetelor, in baza voastra imi mor copiii de foame . ( sper ca stiti de gluma ) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Ups ce liniste e pe-aici

Buna dragelor. Dar unde sunteti pe canicula asta?? V-ati bagat la arcoare?

Dana saru-mana Sa stii ca nici eu nu stiu ce sa mai gatesc (cu toate ca nu prea mai agtesc in ultima perioada - gateste sotul, sau mancam ce apucam ) Razvan al meu o tine tot intr-o ciorbita si paste cu branza , sau zacusca pe paine (inca preferata lui) Asa ca idei prea multe n-am putut sa-ti dau. Oricum cu caldurile astea nu prea au nici ei pofta de mancare, improvizeaza si tu cate ceva la fiecare masa , cat sa nu le fie burtica goala.

Noi azi am fost la aeroportul Baneasa ca sa vedem show-ul aviatic. F frumos. I-a placut si lui Razvan, dar nu am stat ff mult ca era f cald si nu mai vroia sa stam in soare,asa ca a cerut sa mergem la GLADINA ZOLOLOGICA (stia ca e in zona ca am mai fost ) Asa ca am percutat si am mai vazut si de acolo avioanele. Am ajuns acasa la 15.30 destul de obositi. Nu a vrut sa doarma deloc, asa ca la 20.30 l-am gasit adormit la desene Ma bag si eu acum rapid langa el ca sunt rupta si vreau sa mai recuperez ceva somnic
Pt maine am planut o plimbate cu barca in Cismigiu

Asa ca va las si sper sa mai arunce cateva randuri careva si pe-aici

Sanatate multa si sa ne auzim cu vesti bune.
NB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Salutare gagici!

Eu sunt la sora-mea,azi a fost botezul Iulianei Violeta,mezina . A FOST PLACUT PENTRU CA NU AM VRUT SA VAD OCHII DATI PESTE CAP AI "DUAMNEI" ,SI NICI ALTE TAMPENII,CI SA MA BUCUR DE EVENIMENT.

aLINA,CAT STATI LA MARE ?
Acum am vazut ca am caps lock apasat,nu mai reiau ca sunt praf de oboseala.

Sori, vad pozele cand ajung acasa,aici merge greu netul si adorm paba deschide si mailul comun .

Picky , te sun maine,azi nu qam mai reusit.
Simina, pai ia ce iti spune dr , nu lasa sa fie analizele varza. Ati hotarat data cezarianei?

Ema,eu atunci cu delta ti-am scris sa iti iei aparate de tantari,creme si spraqyuri,dar daca nu ai vrut sa asculti ...

Pupici,noapte buna la toti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Neate
dau cafea, de care vreti
Lali...apoi a, luat fata si autan si pastilute si le la Sano o solutie. N-au fost probleme majore...oricum ataca, is caliti aia la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Neata..fetelor,care puteti sa-mi recomandati ceva cazare prin Constanta,aproape de plaja si conditii ok?
Anul trecut am avut un apartament...dar persoana a murit din pacate...
Cand vom merge va fi ceva rapid,trei zile si plecat repede adica cam in scurt....

Mergi la inceput

Noi am fost azi la o plimbare cu barca, iar Razvan il vedea te tacsu capitan de nava Ii spunea mereu "vasleste mai rpd capitane...capitane, vezi ca ne urmaresc unii...capitane, e timpul sa ne intoarcem la corabie"
Era tare haios

Razvanul meu a mai crescut in vara asta putin, dar tot ff inalt pt varsta lui e. In parc, era un baietel mai micut ca inaltime ca el, care urca ff rpd scarile. Si ii zic, "uite mami, el e mai mic ca tn si se descurca mai bn", la care bunica zice, nu cred ca e mai mic, doar ca al dv. e mai inalt. Avea 4 anisori (deci totusi mai mare decat al meu) oi avem, acum 107 cm si 17.5 kg (aici stagnam)

Acum pe seara am facut gogosi impreuna cu el. A fost cuminte si de mare ajutor, dar si ff mandru la sfarsit ca le-am facut impreuna. De atunci baga intr-una in el gogosi , chiar si acum are una in mana. Nu stiu unde o mai baga

Am vb cu sora-mea si cumnatul e mai bn. A inceput iarasi sa manance, nu mai e tinut pe perfuzii. A fost si acasa cateva ore...speram in continuare sa fie bn, dar ne e frica sa ne mai bucuram. Asteptam cu inuma stransa ca sa-i vedem evolutia.

Acum va las ca ne pregatim de baita si apoi nani.

Va doresc o sapt usoara si multa sanatate.

Mergi la inceput

Hello dragelor, pe unde umblati?

Mai intrati si voi pe aici cu 2 randulete macar. Dac nu mai e Cris sa va puna taxa pe rand, v-ati facut de cap.

Incepand de azi 23.07.2012, cine nu semneaza condica zilnic, cu minim 3 randuri, vor fi penalizate drastic (si am sa ma gandesc bn cu ce sa va pun la plata - cred ca in Euroi, ca si asa creste vertiginos)
Am sa va dau cat de curand nr de cont, sper sa-l faceti cat mai gras

Deeeci...am dat startul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Vezi, Sori, de frica sa nu platesc scriu :D

Noi am venit acasa de vineri, eu cu febra mare, gatul varza, inca ma mai refac. Copiii-s bine.

Revin cand ma simt in stare!

Pup toate fetele

Mergi la inceput