"Buburuze de 2009 in actiune" *34*
Raspunsuri - Pagina 19
Simina1980 spune:
Neata,
Am ajuns si eu mai devreme la birou ca am fost sa-mi iau rezultatele la analize care sunt praf-mi-a zis dr de familie ca am o anemie ffff mare,acum sper sa nu fie o problema ptr cezariana ca eu nastere normala nu vreau nici daca ma platesc.
Picky-bine ati ajuns in Romania!Are dreptate Ema ca nu ati prins chiar caldurile ale nebune insa oricum e o mare diferenta de temperatura ptr voi.Imi pare rau ca a fost asa greu pe drum-parca si anul trecut la fel ati patit,nu?Astept un semn de la tine cand ajungeti in Constanta si de-abia astept sa ne vedem.
Ema-suna f interesant ce spui tu acolo de pictura !Bv voua ca aveti asa activitati!Ma gandesc ca i-ar placea si lui Andutu f mult dar din pacate eu chiar nu mai am energie si rabdare sa mai facem activitati........de ex aseara vroia sa stau in camera la el sa-l asist cum scria pe tablita cu creta dar chiar nu am putut-l-am lasat singurel si i-am spus sa vina cand termina la mine la camera-a abandonat si el repede neavand pe cineva langa el......ufff ca de-abia astept sa raman acasa dar din pacate mai am o groaza de reolvat la birou.Hai ca m-am lungit si m-am si plans destul!
Anna-voi ce mai faceti?Tot la munte sunteti?
Sorina-de-abia astept sa vad pozele!
Getik-numeri zilele pana la concediu,asa?Sa inteleg deci ca vinerea viitoare vii?
Lali,Alina-
Dana-tu ai plecat dupa Bia?
Va las sa mai fac si treaba!
emanouela spune:
Simino...papa ficatel si alte alea care contin Fe. Cat de cat ai sa rezolvi ceva. Suplimente iei?
La Aletier se ocupa o doamna draguta de copii, noi parintii stam pe margini sau plecam si revenim cand e gata ora. Deci noi nu facem nimic, doar ii ducem si luam. Nici eu nu am intotdeauna rabdare, plus ca fiind in colectivitate, e mai calm, mai receptiv....doamna are si experienta, plus ca vede si ceilalti copii care incearca sa reproduca ce zice doamna...na, i se pare interesant sa faca si el...cu mine, singuri...noi 2, la activitati....il apuca bazdacii...e ft ft incapatanat si nu prea are rabdare. Ieri, spre surprinderea mea, a dus la bun sfarsit toata activitatea, chiar daca altii, care nu mai aveau rabdare, se invarteau ca albinele in jurul lui....i s-a parut mult mai interesant sa duca activitatea la bun sfarsit decat sa misune pe acolo.
DanaMi spune:
Buna fetelor,
Am fost la tara, acum suntem acasa pt ca nu a Mai brut Bia sa stea, m-a bazait intr.una ca vrea la ea acasa. Nu ma apuc de scris Mai mult pt ca sigur se trezeste Bia in 10minute si nu mai am nici baterie la tebleta, o sa incerc sa va scris deseara. Va pup.
SoriLea spune:
Acum am reusit sa descarc pozele. Asa ca maine sper sa pot incarca si pe cont.
Scz ca n-am pus pana acum, dar am avut un program ff incarcat.
Pupici si multa sanatate va doresc.
Simina1980 spune:
Neata,
Frappe vreti?Ceai?Cafea?Pepsi?Ooo nu nu ca pepsi vreau eu-am scris si mi s-a facut pofta !
Ce faceti?Eu sunt la birou,mai fac una alta,mai intru pe aici poate poate ati mai venit vreuna!
Mi-am facut programare pe maine ptr consultul preanestezic,as fi vrut azi dar cica ca e cu programare .Sper sa-si dea ok-ul anestezistul ptr cezariana ca altfel e jale mare
Dana-si cand te gandesti ca am intrebat asa fara sa stiu nimic daca te-ai dus dupa Bia........bine ca intr-un fel e de asteptat sa vrea acasa la mami.
Ema-am bagat peste ieri,as manca si ficatel la gratar-sa vad daca gasesc ca ieri l-am pus pe sot sa caute si a zis ca nu a gasit.Supliment nu iau si nu am luat-de fapt de aici marea problema ca ar fi trebuit sa iau dar am neglijat,mi-a fost si teama de constipatie....am eu asa o fobie cu medicamentele-nu iau decat daca nu mai pot.Da,ai dreptate ca sunt altfel puii in colectivitate decat cu noi si sunt mai receptivi la ce le zic doamnele astea!
Sorina-te asteptam cu detalii cand te mai eliberezi!
Va pup pe toate!
getik1 spune:
buna fetele la un jacobs cu gheata cine vine pe caldura asta?
eu sunt plecata sa fac ceva cu actele pentru somaj asa ca ne auzim diseara
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
emanouela spune:
Da ce bataie iti meriti Siminooooooo, cum fata draga sa nu iei suplimente??? sunt atatea pt sarcina....offfffffff. Ia acum, incepe sa iei...mai alesc ca bebe acum asimileaza mult. Nu te constipi de la suplimente, te constipi daca iei Fe, iar suplimentele au o doza mica de Fe. Bea si multa apa, papi fructe si ti-ai asigurat digestia. Nu te juca, anemia e boala grea in anumite cazuri si nu scapi de ea, never....o am si-o tin bine, n-o dau
DanaMi spune:
Hello gagici
Simina, are dreptate Ema, trebuie sa iei ceva suplimente, sper sa.ti dea vesti bune anestezistul. Da fata, ai intuit bine, plecasem la tara.
Ema, fata draga, ai grija cu anemia, dar poate ii dai drumul, totusi.
Geta, dar tu ce ai patit mama draga umbli pe la somaj, parca erai in medical, nu?
Sorina, eu astept pozele.
alynta27 spune:
Buna!
De ieri suntem la mare. Copii sunt fericiti!
Lacramioara te-an sunat pe digi mobil.
Cine este din Ct poate stabilim o intalnire in parc la Far sau plaja!
O zi buna!