"Buburuze de 2009 in actiune" *34*
Raspunsuri - Pagina 18
getik1 spune:
neata si eu la multam dana
si azi o sa fiu cam lipsa ca mai am o portie zdravana de calcat plus cateva haine de pus elastic si unele de prins pe ici pe colea unde s-au desprins
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Lali_mete spune:
Cafele i frappe-uri ptr toata lumea,sunt din no uacasa ! upa ce recuperez va pup pe fiecare in parte!
emanouela spune:
V-au topit caldurile??????
Eu abia astept sa o stergem iar la munte, nu mai e de stat in Iasi, e infiorator
Simina1980 spune:
Neata,
Haideti la cafea!
Eu sunt la birou,mor de cald,imi vine sa plec acasa unde pot sta la racoare dar mai am o groaza de treburi de facut pe aici.
Am terminat curatenia in week-end,de fapt sambata si am avut apoi sambata seara niste contractii de am zis ca gata plec la spital.Ieri in schimb nu am mai avut asa contractii insa am si stat numai in casa si ba mai mult in pat.
Dana-si cand o iei pe Bia acasa?Ce tare Raducu cu imprastiatul oalelor!Lasa ca sa vezi tu ce o sa te ajute mai peste putin timp.
Sorina-imi pare tare rau ptr cumnatul tau,e tare greu,nici nu vreau sa ma gandesc prin ce treceti cu totii!Ati fost la tara in week-end?A fost macar un pic mai racoare?Razvanel ce mai face?
Ema-deci plecati iar la munte?
Lali,Getik-doar pe la cafea o tura si apoi iar dispareti?
Mai vroiam sa mai zic cate ceva dar am uitat,poate mai vin mai tarziu!Va pup pe toate!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 34+
Simina1980 spune:
Mi-am actualizat si semnatura!
Maine iau rezultatele de la anlize si cred ca spre sfarsitul saptamanii ma duc sa ma intalnesc cu anestezistul!
SoriLea spune:
Salutari dragele mele
Simina am fost la tara, dar a fost canicula in toata regula , dar in casa era ok. Am putut sa ne odihnim bn. Razvan e pe zi ce trece tot mai dulce, dar si ff incapatanat. Ne pune zilnic rabdarea la incercare Ce putin mai ai si ai sa-ti tii in barte printesa (la 34 de sapt s-a nascut Razvan). Tizul nostru ce face?? Ce bn ca ti-ai terminat curatenia, acum poti sta mai linistita ca e totul pus la punct. Te asteptam cu vesti de la medic.
Dana asa era si nepotica mea cea mare cu oalele. Aveam tot timpul vesela imprastiata prin toata bucataria. Si acum e bucuroasa daca ne poate ajuta in bucatarie Cum e fara Bia??
Ema merci pt detalii. Super locatia, doar ca ma sperie ce-mi spui despre tantari. Razvan face niste guguloaie de la pisactuar de tantar Pana si dat cu Autan il mai ciupesc. Ati plecat deja la munte? nu s-a mai racorit in Iasi? La noi acum e mai ok, cel putin s-au mai racorit noptile, ca era infiorator de cald noaptea. Ajunsesem sa stam cu AC zi si noapte.
Lali n-ai reusit sa mai recuperezi? Ca asteptam pupicii Ce-ti fac ingerasii, cum v-ati distrat?
Getik dar voi ce mai faceti?
Picky cand ajungi in RO (sau ai ajuns deja?). Cum sunt fetele?
Alynta tu tot la tara esti? Cred ca se distreaza de minune ingerasii tai. Asa de mult ii place si lui razvan la tara...vrea sa sa stea numai nud si daca s-ar putea sa stea toata ziua in piscina.
Noi suntem in general bn. In weekend am fost si la o nunta si ne-am mai deconectat de toate necazurile care s-au strans asupra noastra. Razvan a facut fara cu brio pana pe la 2.30 cand a cazut la datorie. A dansat (ceea ce el nu mai facea de mult timp) si s-a simtit ff bn (la fel si noi). Azi ne-a spus sora-mea ca s-a simtit putin mai bn cumnatul. A mancat si putina supa. Mi-e si frica sa ma mai bucur si sa mai zic hai ac o sa fie bn. De cate ori ne-am bucurat si ne-am pus sperante, in 2-3 zile se simtea iarasi rau, apoi aflam ca analizele sunt mult mai proaste, ca boala avanseaza rapid... Asa ca nu ne ramana decat sa ne rugam ca DD sa faca o minune si sa nu ni-l ia.
Maine astept sa-mi vina nasii de la Timisoara (au baietelul mai mic ca Razvan cu 6 luni) Vin la medic aici (ca au aflat ca doar aici pot desfunda canalul lacrimal infundat al celui mic - asa s-a nascut si a fost al ami multe clinici dar n-au rezolvat nimik pana acum) Asa ca maine se va intalni nasicul cu finutul si se vor juca impreuna pt prima data (nu ne-am mai vazut cu ei de aprox 2 ani - de la botezul nasicului) Sunt curioasa cum vor interactiona.
Acum va las si va doresc tot binele din lume, dar in primul si in primul rand, multa sanatate
Inca nu am descarcat pozele, dar o voi face sapt asta si am sa incarc si pe cont.
Simina1980 spune:
Neata,
Va dau si azi cafea poate poate intrati mai multe!
Sorina-sa inteleg ca esti inca in concediu?Multa sanatate nasicului mic,sa decurga usor interventia!Super ca v-ati mai deconectat la nunta,ma bucur sa aud ca ati dansat toti.
Eu sunt la birou,Andu e acasa-nu stiu daca v-am mai spus dar am decis sa nu-l mai duc la gradi de vara-mi-era si mie tare greu cu drumul plus ca a mai fost si faza cu bubitele....asa ca e in vacanta.Se joaca toata ziua,nu mai poarta pampers decat la somn ,cu pipi cu avem probleme insa caca tot nu face decat in pampers.
E drept ca am terminat curatenia insa nu am cumparat nimic,nimic ptr bebelina-sper eu ca saptamana viitoare sa fac si asta-oricum luni merg la doctor si programam cezariana asa ca va trebui dupa sa ma mobilizez si sa merg la cumparaturi.
Va las,ma apuc de treaba!
getik1 spune:
neata buna
si de azi incep sa numar zilele mai ceva ca soldatu.
eu sunt acasa si azi vreau sa fac curat in bar unde sunt numai bilute si margelute ma ia durerea de cap
simina stai mami linistita sa nu nasti pana la sf luni ca vreau sa ne intalnim, pai deobicei reusesc decat cafea sa dau ca parca e un facut cand ma apuc sa scriu i se pune lu ary pata pe temiri ce.
lali ai promis ca recurezi hai la scris apropo fix 10 zile
sorina imi pare rau sa aud asa vesti proaste dar daca asa vrea cel de sus asa va fi curaj si noi suntem alaturi de tine ,imi pare rau ca nu a fost impresionat puiu de delfini
danuta si ary a avut o perioada cand scotea tot din dulap, pana ia luat nasisa bucatarie la mot si de atunci a scapat dulapu neu de chinuiala
an fugit ca tocmai a dat ari cu capu intr-un colt de la masa si urla
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Picky_toto spune:
salutare incerc sa scriu cate ceva cu stick-ul asta de rahat luat de la vodafone...si de ieri tot incercam sa prindem un semnal aici la turnu rosu(sat langa sibiu, unde sunt parinti sotului) si merge greu..imi e ca nici macar mesajul asta nu o sa se trimita ...da incerc ca imi e dor de voi..
am reusit sa citesc doar pagina asta..am citit si vesti proaste si amr-uri si ca va e cald si ca e ok..as fi raspuns la fiecare in parte dar nu stiu nici macar daca se va trimite mesajul...
am ajuns greu, dar am si plecat tarziu fara sa ne mai odihnim..am plecat de acasa vineri seara la 11 noaptea dupa ce am terminat de incarcat, pregatit mancarea de drum si am ajuns sambata spre duminica la 3 noaptea...rupti de oboseala, nu am dormit deloc, si nici al meu la fel, ne-a prins noaptea in ro, si a fost ff greu, pe zi au au restrictie camioanele si de la 10 seara le-a dat drumul..si mergeau ca nebuni, cu 90 in localitate efectiv daca nu tineai pasul cu ei te aruncau de pe sosea..se depaseau intre ei..de vreo 5-6 ori am oprit in parcarile mai mari sa lasam sa treaca disperatii cu camioanele ca nu aveau nici pic de frica efectiv a fost dezastru..stefi mi-a vomat pe drum, nu a dormit prima noapte decat 2 ore, pe zi la fel ff greu mi-a dormit, de mancat nici nu mai vb ..anna la fel si ea, se saturase sa stea in scaunel, plangea ca nu se poate intoarce cand dormea..groaznic si greu..deja ma gandesc cu groaza la drumul spre casa ..
aici la socrii sunt in elementul lor, ar qta numai in curte dare soarele prea puternic asa ca le mai las in casa..mucesc amandoua iar azi stefi nu prea s-a simtit grozav...seara is rupte amandoua de oboseala, de la atata joaca in schimb mamanca prost ...dar zic ca pe astfel de calduri e normal...
o sa venim spre sf sapt la cta si at o sa iau legatura cu fvoi fetelor de acolo..mi-ar fi placut sa va vad si pe voi cele de mai departe..dar cine stie...
va pup , ma pun la somn ca anna e cam agitata si sper ca se va trimite acest mesaj..
sa stiti ca-mi lipsiti ..pupicei la toate
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai
emanouela spune:
Buna
Sedere placuta in Romania, Picky!!! Hai ca s-a mai racorit nitel, n-ati prins voi caldurile alea nebune
N-am mai plecat, deocamdata....au intervenit altele si am amanat plecarea. Ne ocupam timpul cu diverse...ieri am fost la un atelier de pictura pt copii, Darius era cel mai mic, evident....s-a straduit el sa faca cate ceva, oricum, a fost super incantat asa ca il mai duc...nu ma ineterseaza perfectiunea ci sa aiba activitate diversificata.
Va pup, o stergem afara