"Buburuze de 2009 in actiune" *34*
Raspunsuri - Pagina 21
SoriLea spune:
Esti un exemplu de urmat Anna, desi nu te simti bn, totusi ai semnat condica. Celelalte doar baga cate un ochi, citesc si atat. Dar le voi baga gras la plata.
Anna ce ai patit de esti bolnavioara?? Sanatate si refacere rapida. Asteptam detalii despre vacanta la munte
Picky_toto spune:
Salutare si de la mine..
Nu am citit nimic deci habar nu am ce ati mai scris pe aici..insa acum am reusit sa intru 2 secunde pe la voi..imi e dor sa va citesc..
Am avut de umblat, am cautat cazare nu am gasit, am renuntat si stam la tara si mergem la plaja la Corbu..am renuntat la aglomeratia din statiuni...
Azi a batut vanutul si nu a fost vreme de plaja insa am hoinarit prin cta...sa ducem fetele la delfinariu..dar era o coada infernala si nu am mai stat..in rest le-am dus la acvarium si mititelele le-a prajit soarele in carucior..si ma simt vinovata acum...ele acum se joaca in curte la racoare...sunt in elementul lor..
Am tot sunat si vb cu Lali, Cris, Ema, Anna, Alina..insa tu Simina nu ai dat semene..ti-am trimis un mesaj...maine ma intalesc cu Lali si poate si cu Alina..sa vedem...
Voi ce mai faceti? care mai vine pe la mare? ca poate o punem de o intalnire in gasca ca am vb cu Lali si am cam stabilit ziua de duminica, ca vine si Getik, plus ca si Cris se baga la intalnirea..asa ca cine se mai ofera?!
Cam astea-s vestile de la malul marii..unde-i frumos, cald si vant..aa si valuri dar ff frumos...voi ce mai faceti?
Merg acum sa le bag la dus si in pat la culcare cu toate ca nu au somn..mai ales ca e curtea plina de copii de prin vecini..mari dar cat sa se joace cu stefi si anna...le place si deja stefi a spus ca nu mai pleaca in belgia...
v-am pupat..poate are lali timp sa schimbe capitolul ca eu nu prea am acum..si nu stiu cand mai intru..
v-am pupat si va urez sanatate si vreme frumoasa
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai
DanaMi spune:
Hello
Sori, vin si eu repede sa semnez condica ca doar e criza. Foarte tare Razvanel cu Tati capitan
Ana, sanatate multa, ai grija sa nu ai si piticii
Mada, eu nu stiu sa te ajut, Mai bine intreaba mamicile de C.ta
Picky, ma Bucur ca ai intrat sa ne dai vesti despre voi; cum se simt fetele acum? Eu nu ma pricep sa schimb capitolul Asa ca suntem la mama lui Lali. Ma Bucur ca v-ati mobilizat cu intalnirea, mi-ar fi placut si mie, dar asta e.... Poate alta data.
Lali_mete spune:
Aaaah ce ma exaspereaza cum alearga cucoana aia din monitor,cand dau click sa deschid o noua caseta a forumului . Uitasem de emoticonul asta, nu mai stiam cum se scrie...
Am uitat parola la contul comun buburuzesc, laptopul e in coma(alcoolica cred ) ,si nu se mai deschide asa ca nu are cine sa imi spuna parola. Am deschis capitol nou cu userul meu, pe care ori il inchidem repede,ori il umplem repede,cum vreti voi ! Aici noul capitol : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=173647&nm=Capitol-34-bis-Buburuze-de-2009