"Buburuze de 2009 in actiune" *34*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

hai la un frape cu gheata

am o mare terorista azi pe cap de cand sa trezit sta despuiata si desculta si nu vrea sub nici un chip sa stea imbracata, in fine vine tati acasa si cred ca o sa se imbrace dupa ce discuta ei doi

piky pai las cafea si fug ca toata ziua stau dupa curu lu ary di apoi dorm cand prind ocazia, deoarece sunt cam in urma cu somnu, problema nu era ca sa accepte cez data de 3 august, era de la firma ca nu stia daca ii lasa liber, oricum eu vin cu cateva zile mai devreme de 3 aug, asa ca ne vedem sigur

fete am fugit ca a venit tati acasa

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Picky, nici eu nu sunt fara burta si nici sotul nu are tatuaj (si nici par lung), ne-ai confundat cu niste prieteni. Nu stiu, vreo 3 max 4 ore toata ziua stateam la plaja, dimineata si seara. Depinde cat spatiu ai de bagaje, daca ai loc eu le-as lua haine suficiente, dar daca nu poti sa le iei mai putine avand in vedere ca ai unde spala. Eu le-as lua vreo 4-5 perechi de pantaloni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'na seara gagici!
Eu sunt la sora mea , e tare bine! Azi am fost la o matusa ,ca a venit fata ei in tara, cu puiutul ei de 5 luni! Nu ne mai saturam de vorba,ca noi am crescut impreuna . A fost de vis! Paul a alergat,a pupat baietelul,a iubit-o pe sora-sa,s-a jucat cu fata sora-mii , i-a rupt frunzele de la florile matusii, a scuturat corcoduse cu matura de curte, a smotocit pisica ... numai lucruri bune !

Abea astept sa treaca timpul,stiti asta,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Neatza buburuze

Va invit la

Am citit aproa pe tot dar nu am apuc acum sa raspund pt ca sunt pe tableta si ma apuca seara pana termin, noi suntem bine, Pe Bia au luat-o socrii mei la tara si e tare fericita acolo, are 2 copilasi de varsta appropriate cu care se joaca. Raducu nu spune prea multe dar ne incantati cu fatucile pe care le face si Mai ales cu prostioarele . Deja simt un miros specific.... Fug sa.l schimb.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Dana-multumim de cafea!Am vazut pozele de la mare pe fb-sunteti tare frumosi!Imi pare tare cunoscuta doamna care tine tortul dar nu-mi dau seama de unde !Cred ca deja ti-e dor de Bia dar lasa ca e mai bine ptr ea la tara,sa se joace in curte!
Picky-pe mine m-ai cam facut curioasa cu dilema ta -sa fie oare un bebe 3?Despre dilema mica-cred ca cateva haine mai grosute sunt suficiente dar asa cum a spus si Anna depinde si de cat loc ai in bagaje.Cu ce veniti?Cu rulota?
Anna-ce ati facut in wwek-end?Cand plecati la munte?Ce mai fac copilasii?
Lali-plimbareata!
Getik-de miercuri te asteptam mai des pe aici,nu?
Sorina,Alina,Ema-

Despre noi ce sa va spun-analizele lui Anducu au iesit f bine,se pare ca bubitele au fost de la vreo viroza nespecifica,ar putea sa fi fost si de la plaja ca zicea doctora ca a mai vazut si la alti copii care la fel au fost la plaja.Am hotarat sa nu-l mai duc luna asta la gradi-e si f cald plus ca si mie imi e din ce in ce mai greu cu drumurile-il tin acasa cu mamaia si cu mama-sper insa sa imi fac timp macar in week-end-uri sa-l mai duc la plaja.
Despre nepotel s-a dus sora mea azi la Casa de sanatate-sa speram ca rezolva cu formularul E112 sa poata incepe cat mai curand tratamentul in Franta.
Eu am cam inceput sa intru in panica pentru ca mai e mai putin de 1 luna si eu nu am pregatit nimic ptr bebita si ptr nastere-sambata seara nu m-am simtit prea bine si chiar ma gandeam ca daca ar fi sa nasc mai devreme chiar ca sunt in pom.Offff sper sa ma mobilizez si sa pregatesc ce trebuie cat mai curand.Nu cred ca mai reusim sa zugravim dar macar o curatenie d-aia capitala sa facem!

Va pup pe toate!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Simina, d.na care tine tortul e nasica lui Raducu, poate o stii din alte poze ale noastre. Ma Bucur ca I.au iesit bine analyze le lui Andutu, si copiilor mei le ies bubite de la caldura; parca am incearca pe mine emotiile cand am gandesc la tine, Mai ai atat de putin!!!! Multumim pt aprecieri . Merg sa hranesc pruncul care e mare scandalagiu cand ii este foame si il apuca foamea fix cand vreau sa fac si eu ceva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Abea astept sa treaca timpul,stiti asta,nu?

Lali , mami de Teodora-Ioana(23.08.2011) si Paul-Iulian(01.10.2009)

de ce abia astepti sa treaca timpu ?

Mergi la inceput

buna fetele cine serveste un ceai fierbinte cu mine?? mai trece caldura ca rece gata meu zice pas

simina da o sa intru mai des de maine chiar gata azi am dus la munca medicalu si le-am spus ca incepand cu data de 16 nu ma mai duc asa ca acu sunt ff linistita

sunt obosita rau acum si tre sa ii predau locu la pc lu ary care vrea la pisicile aristocrate

poopic si ne auzim dimi la cafea

acu incerc sa intru pe fb sa vad si eu pozele de la mare danuto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Haideti la cafea!
Eu sunt la munca,beau o cafea sa-mi revin si sa ma pot apuca de treaba!Am o groaza de chestii de facut,timpul trece f repede si sper sa reusesc sa le fac pe toate pana nasc.

Va pup,mai intru mai tarziu!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 34+

Mergi la inceput

eu am venit la dar beau ceai negru cu lapte si arome
la noi azi este o caldura de mamama

ary ca deobicei sa trezit cu fata la cearceaf trece iar printro criza depersonalitate insotita de istericale si plans cu lacrimi de crocodila

de la 7 tot incerc sa scriu un mesaj dar nu reusesc acu fug sa hranesc picea si revin pote mai apare cate cineva la orizont

Mergi la inceput