"Buburuze de 2009 in actiune" *34*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Neatza fetelor, multumim pt cafea

Geta si la noi e o caldura de mori, bine ca mi.am facut mancare aseara si nu Mai trebuit sa gatesc azi
Simina, spor la treaba, imi suna atat de cunoscut ceea ce lucrezi tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

vin si eu sa va oftic...aici e super! Racoareee. In fiecare dupaamiaza ploua, dupa iese soarele...e tare placut. Maine ne intoarcem...acu scriu de pe tel si e super enervant. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

salutare

is prin casa cu treburi, bagaje, pregatiri, asa ca nu mai am timp deloc sa intru pe net...

anna muceste si stau cu inima stransa sa nu se se agraveze..
stefi a inceput si ea sa stranute dar e mai ok..
vremea de rahat de aici, 16 grade si ploaie, doar in casa stau cu ele...s-au saturat, plictisit..

va pup pe toate si daca nu mai am timp sa intru pana vineri o sa incerc sa intru din tara

pupicei

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata fetelor hai la o un frape, un ceai ce vrea sufletelul vostru

eu ma lupt cu mine sa fac curat si parca nu am spor astept sa vina tati sa ne ia sa mergem la sormea acasa la piscina

asa ca ne mai auzim diseara.

piky of sper sa treaca repede la fata ca sa nu aveti surprize neplacute inainte si pe drum spre RO

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Cafeaua am baut-o deja dar parca ar merge si un frappe!
Getik-distractie placuta la piscina la sora ta!
Picky-sper sa-i treaca repede Annei mucisorii!Vineri plecati deja?Daca nu mai ai timp sa intri eu iti urez de pe acum drum bun!
Ema-sper ca ti-ai incarcat bateriile la racoare!Darius ce mai face?
Dana-eu lucrez in contabilitate,si luna de luna am termene si declaratii de depus,treaba nu se termina niciodata,acum se apropie raportarea semestriala si eu nu stiu cum voi putea face fata ca va fi exact dupa nastere......
Anna-voi sunteti la munte,sa inteleg?

Sa va zic ca m-am hotarat ca in week-end sa facem curatenia capitala,sa zugravim bucataria si holul-nu mai zugravim toata casa din lipsa de fonduri grase.Va ramane pe saptamana viitoare sa merg la cumparaturi si la consultul preanestezic...saptamana asta ar trebui sa ma duc sa-mi fac si analizele.

Va las,ma intorc la trebi!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 34+

Mergi la inceput

Olla fetelor

Gets, multumim pt frape
Simina, iubita am lucrat 10 ani aproape in conta si te inteleg foarte bine, Asa de sila imi este de ea ca nu Mai vreau sa aud iar la firma sotului avea contabil angajat, eu doar verific uneori . Sper sa reusiti sa faceti in casa tot ce v.ati propus si te asteptam cu vesti bune de la control
Picky, drum bun daca nu Mai intri, sper ca odata cu venereal in Tara, la o alta clima, sa scapi de pb cu fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

m-ati dat disparuta nu-i asa???

Mi-a fost dor de voi sa stiti si m-am gandit de multe ori la voi toate

Mi s-a dus calculiciul si n-am avut timp sa-l facem. A urmat plecarea in concediu (unde a fost super ), dar imi pare rau ca n-am putut intra sa pot afla nr lui simina ca sa ne putem vedea asta pt ca mi-am uita si parola

Acum suntem ok, dar s-a trezit puiul si nu mai pot continua.
Am sa revin cu mai multe amanunte si trebuie sa si recuperez cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna dragelor!
Suntem in cea d-ea 2-a saptamana la tara. Ne murdarim mereu, ii dusuiesc des, de schimbat nu mai zic! Sunt bucurosi, se mai "ciocnesc". Ma felicit ca sunt aici pe asemenea calduri, pt ca e mai suportabil. Matei a facut vreo 2 zile diaree de la un suc si inghetata. Le-am indepartat si si-a revenit. Acum Maria e cu viroza usoara, face febra. A fost cam urlatoare. Plus caninii care stau sa-i iasa. A dus-o mama la pediatru cu sora mea care e asistenta in acel spital. Acum e pe ospamox si e cu bunicasa. Am avut un ghinion cu masina care s-a stricat, acum e la reparat. Ma bucur ca nu ne-a lasat pe drum, mai ales ca urmeaza concediu. Inca sunt "in aer" cu concediu. Vrem la mare! Sa vedem!
Ma uit sa vad ce faceti, pana se trezesc baietii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata dragelor hai la o
eu acu ma duc sa coc niste lipii sa ii dau lu ary cu unt si dulceata ca tre sa se trezeasaca

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Neata,

Getuta, multam pt cafea
Si eu am bag la curatenie ( urasc sa fac curat si sa calc ), dupa care as vrea sa-mi incalzesc ceara, sa am epilez.

Mergi la inceput