"Buburuze de 2009 in actiune" *34*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata

Poftiti la Sa aveti o zi buna!

Eu plec cu copiii in parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata dragelor hai la o

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Anna-bine ati revenit din concediu!Super pozele,le-am vazut pe fb,super copilasii.Se vede din poze ca Vladut s-a simtit tare bine,ca s-a jucat toata ziua iar Eva parca era o perluta in scoica aceea la umbra.Deci repet are niste ochi !
Picky-ma bucur ca nu mai face Stefi febra!Hai ca uite trec zilele si vine concediul si poate te mai relaxezi si tu!Cu olita la Anna ce pot sa zic decat multa bafta si rabdare!
Dana-deja gata concediul?Am vrut sa te sun in week-end dar cu bubitele lu Andu de care nu stiam exact de la ce sunt am zis ca mai bine nu caci mi-a fost teama sa nu fie ceva contagios.Le-a placut la copii la mare?
Getik-iti zic si aici ca mi-au palcut tare mult pozele de la mot,ai o fetita tare frumoasa!
Ema-ce sa zic de pozele din delta?Superrrrr vreau si eu!Tu ce mai faci?Te-ai mai relaxat?

Pe Andu nu l-am dus saptamana asta la gradi ptr ca abia maine iau rezultatul la analize-oricum bubitele i-au mai trecut dar chair asa vrea sa stiu de la ce au fost.Si cum tot l-am tinut acasa si cum vrea toata ziua numai afara l-am lasat fara pampers-nu zice cand face dar il punem noi destul de des sa faca asa ca nu am avut decat un accident pana acum(si ala in casa ) dar sper eu ca suntem pe drumul cel bun!
Nepotelul nu va fi operat deocamdata-doctorii din Franta au decis ca e nevoie de chimioterapie si radioterapie ptr 2 luni si abia apoi vor hotari cu operatia.Acum problema e ca nu stim daca ni se aproba formularul E112 ptr ca aceste terapii sa le faca acolo unde oricum sunt alte conditii plus ca altfel ar trebui sa vina in Romania,apoi dupa 2 luni sa plece iar in Franta........Va rog sa va rugati si voi sa rezolvam cu E112.
Eu am o groaza de munca,timpul trece repede si in curand va trebui sa raman acasa si vreau sa fac cat mai multe cat sunt inca la birou.Intentionez sa vin al munca toata luna iulie dar cel mai sigur voi stii dupa controlul de pe 23 iulie.

Va pup pe toate!O zi racoroasa!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Buna mandrelor
Sarumana de aprecieri!!!!
Picky...Darius a avut inainte de a pleca in Delta, imediat dupa ce i-am facut tatalui meu de 9 zile. O saptamana a tinut, o saptamana in care nu a mancat mai nimic, febra cam 3 zile, voma in jeturi, scaun moale, stare generala normala...in gat nu se vedea mare lucru, dar a fost diagnosticat cu hepangina. Nu i-am dat decat niste chestii pt tranzit intestinal, pt voma si pt burtica. Cand s-a mai reglat burtica, am dat in crampe puternice si am mai luat un siropel care l-a ajutat. Am plecat cu el in Delta slab ca un tzantzar, abia acum s-a mai inzdravenit nitel. Cum sunt fetele?
Ano...sa va fie de bine concediul. Am vz si eu foto la tine ...is tare draguti copii tai, Vladut e un super gagiu. Si eu am pata pusa pe Imaginarium....dar in Iasi nu e, au niste chestii super misto.
Dana....spor...treci si prin Iasi dupa ce termini, ca sa nu iti iesi din ritm
Simina...a fost superb, intradevar. Succes la operatiunea oala. Noi mai purtam noaptea si de multe ori il scot uscat. Na, il pun pt ca nu pot sti, de obicei bea multa apa (doarme cu sticla la cap) si face...ori nu se trezeste sa ma anunte ori se sperie si plange, asa ca mai purtam noaptea...iar acum, in perioada pepenelor si la somnul de pranz. Baga pepene ca spartul si face ca vitzelul. Nu stiu daca m-am relaxat...sa zicem ca am iesit putin din atmosfera, oricum traversez o perioada foarte ciudata pt mine si nitel instabila emotional. ma incearca si niste furii, de aceea nici nu mai am chef de unele chestii ...e, or sa treaca cu timpul
Noi plecam la Cimpulung, mai pe dupamiaza....ne ducem sa ne racorim . Ne recitim saptamana viitoare, cand voi avea o sapt destul de agitata, ii facem de 40 zile tatalui meu. Va urez weekend placutttt si racoareeeeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Ema, multa racoare si deconectare la Campulung
Simina, Doamne ajuta ca nepotelul tau sa fie ajutat asa cum trebuie si sa reuseasca procedurile. Saptamana viitoare il duci pe Andutu la gradi?

Si eu abia astept sa plec la munte saptamana viitoare, sa mai scapam de caldura Bucurestiului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Eu va las un frappe racoros si fug, nu prea stau pe acasa de aia nu reusesc sa recuperez ce ati scris !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

lali multam de frape

eu va las o mare neagra si tare, si niste ceai de ghimbir pentru mine(ma bag la o cura de vreo 6 luni ca este ff bun pentru rinichii, iar de gust si miros nu mai spun ca m-au inebunit)

ne auzim mai incolo sa aveti o dimineata racoroasa cum este la mine

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Noi am fost toata dimineata in parc, caldura mare, acum papam si nani. In ultimele 2 zile am dormit si eu cu ei la pranz, ce bine a fost :D

Lali, vreau un frappe si real

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Ema-racorire placuta la Campulung!Ce pot sa zic este sa lasi furia sa iasa,sa nu tii in tine,cam stiu prin ce treci dar stiu si ca esti puternica!
Anna-deci plecati la munte?Bv voua!Ia sa-ti pastrezi obiceiul sa dormi cu picii la pranz sa vezi ce bine o sa-ti fie!
Getik,Lali-voi doar dati cafea si fugiti?
Picky-tu ce faci?Ce fac fetele?

Eu ma pregatesc sa plec acasa dar am zis sa intru sa va urez week-end placut!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

Dau eu cafeaua azi..

Is oleaca fara chef, cu pregatitul bagajelor, spalat, calcat, sortat... cu wkd plin ca is si ceilalti copii, cu Anna care se urca pe canapea si cade(chiar azi-dimineata) cu Stefi care refuza sa ia antibioticul...in fine..

Am citit pe fuga si tot asa o sa si raspund..

Ema relaxare placuta la Campulung, stiu ca iti e greu, va e greu dar in situatiile astea chiar nu putem face nimic...asa e repede a trecut timpul? ! off Dumnezeu sa-l odihneasca in pace... tu cand mai ai cu divortul. hai ca dupa ce se va incheia si asta va iesi soarele si pe strada ta..Vazut pozici in sfarsit, dat like si pe la sfarsit ma anunta sa o las mai moale cu like-urile ca daca voi continua asa imi va bloca aceasta functie ..oricum se vede ca e frumos, liniste, v-ati relaxat, copii s-au distrat insa stii ce nu mi-a placut?! faptul ca e o zona ff frumoasa, si totusi nu e ingrijita..adica na, nu stiu daca-i vina cuiva, sau poate buruienile uscate fac parte din decor ...oricum din ce am vazut in poze m-as duce si eu cateva zile la sf gheorghe

Anna am vazut si pozicile voastre, cu greu am reusit sa le vad pe toate, si mi-au placut tare mult , copii sunt adorabili, iar tu unde ai nascut 2 copii?! ca arati super bine, nu ai ramas deloc cu burta.iar sotul am vazut ca are tatuaj (nu avea si parul lung inainte? sau il confund cu alt sot al altei mamici?!) ce zice vladut de tatuaj, nu intreaba? nu-i curios? ...se vede ca v-ati simtit bine...cam cate ore statati la plaja?

Dana iar treaba?! pai deh daca ti-a priit marea acum treci la munca, nu? pe cand poze??? ce fac copii? ma al tau e certaret, ca Anna e tare certareata, pe toti ne ia la rand, si daca nu are chef de noi se cearta cu ..pereti..da bolboroseste raspicat, gesticuland..eee de ras..iar Stefi acum se ia dupa ea si cand incep amandoua... sa nu mai zic ca A si loveste, te bate cand nu-i convine ceva..e ff rautacioasa

Simina sarcina usoara in continuare, astept si eu rezultatele la analize si ma rog ptr Angelo, sa i se aprobe formularul si sa faca tratamentul in Franta....un wkd placut

Getik si Lali dati cafele si fugiti? .. Lali nu vad ce ai pus..apare alb ..am inteles ca ai un homeopat bun, poti da si ceva detali despre el? se poate face programare rapida? astept amanunte

Getik vazut pozicile pe fb, nu am reusit sa dau la toate like ca iar am primit avetisment de la fb ...adorabile micuta, insa nu prea am vazut clar ce a ales de pe tava...deci ati schimbat wkd-ul e de acord si Cezar? pai at mai mult ca sigur ne vedem...

Alina la multi ani ianinte celor 8 ani de casnicie...cum petreceti la ai tai?

Sorina cu voi ce mai este, ca nu ati mai dat semne? inca sunteti la mare?

Fetelor sunt intr-o dilema mare....bine nu asa mare, sunt in una si mai mare dar nu zic momentan mai astept o perioada .. ...dar dilema mica e ca nu stiu cam cate haine sa iau la fete..ma refer la panataloni lungi si bluze ...ca si la Sibiu e ff cald, chiar mai cald ca la mare ...asa ca eu ma gandeam la cateva numai...ca oriucm de spalat am unde sa le spal...voi ce imi recomandati?

va pup, a venit si sotul cu copii, merg sa ma apuc de treaba ..wkd placut

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput