"Buburuze de 2009 in actiune" *34*
Raspunsuri - Pagina 13
Picky_toto spune:
Neata
Imediat ma apuc si eu de curatenie dar intai sa beau cafeaua..sau macar cateva guri..
La munca nu m-am dus ca buna noastra dadaca nu vrea sa o tina si pe Stefi..ca de infectia in gat e contagioasa....acum..ca pana acum ori de cate ori am mai dus-o la ea si avea infectie in gat nu a comentat nimic, sau cand fiica sa avea infectie in gat si statea intinsa pe canapea in living unde ii tine si pe copii, at nu era contagioasa?! dar o sa-i zic... ca de data asta nu mai tac... stiu ca pe de o parte e ok ptr stefi sa o tin acasa, ca o supraveghez mai bine, dar pe cealalta parte cam la 2 sapt tot stau cu ele acasa ca-s bolnave..si nu ok ptr clienti, ptr buget...dar na..
Ema e angina bacteriana...si poate nu-i transmisibila prin aer ca cea virala, numai ca stefi si anna fac schimb des de pahare de apa, de lingurite si uite asa se transmite la ele...ia anbibiotic Duracef, in sfarsit vad si eu ce exista alt antibiotic la copii in afara de amoxacilina sau amoxiclav..si un sfarsit un doctor care a controlat-o atent...i-am zis ca acuza dureri de gat..si nu s-a uitat in gat decat ultima oara, duap ce a ascultat-o la plamani pe toate partile, nu doar asa un pic cum facea pediatra..ci efectiv in spate, fata, lateral...apoi urechiile si la sf gatul ...poate o sa mergem mai des la el decat la pediatra..legat de poze pe fb, mie imi merge f greu fb si nici acum nu ma reusit sa intru pe profilul tau sa vad pozele...daca e te rog sa pui link-ul sau ceva poze pe mail sa le pot vedea si eu ....voi cum mai sunteti?
Simina legat de bubite..te intreb..cum sunt mai exact? mari, vizibile, sau marunte si mici? ca stefi are acum pe corp, mai mult pe umeri, piept si burtica bubite mici si marunte...de la febra..asa-i apare mereu.. si e f sensibila la piele..e cred ca si un sort de dermatita...
pai ori ne vedem la maternitate ori acasa la tine, ca sigur pana nasti nu apucam ca tu inca muncesti si esti si pe ultima suta de metri...oricum sigur ne vedem anul asta..la fel cu zice si lali poate resuim si ne vedem in grup...sanatate multa la baieti
Lali spor la curatenie, sigur o sa ne vedem si poate reusim si in grup...ai mai vb cu cris? cu getik? ce face?..i-a luat motul arianei? parca trebuia sa mergeti si voi nu? dar de cand cu soacra si cu masina mai bine lipsa..nu? ce fac prichindeii?
Anna azi va intoarceti, nu? astept poze ..daca e puen te rog si pe mail ca mai greu pe fb ...drum bun si sa ne auzim cu vesti bune
Dana am notat si eu nr tau..din pacate noi nu ne intersectam la mare..si tare as fi vrut sa ne intalnim dar in viitor sigur o sa fie ..cat mai stati?
Alina cum e la parinti?
Sorina voi ce mai faceti?
Aseara iar am stat 2 ore cu stefi...a cam facut o obisnuinta...dar sper ca dupa ce-i trece boala sa revina la sentimente ok..
Caut un homeopat bun in Cta..aveti idee? Ca nu stiu la Cluj cand ajungem, cat stam, daca ajungem..iar la Sibiu nu cunoastem niciunul...
merg sa ma apuc de treaba
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai
getik1 spune:
buna fetelor
am venit la o cam tarzie dar merge
ce sa va povestesc la mot a fost superrrrr a inceput distractia de vineri seara pana duminica.
a fost o faza de rahat dumminica tuta aia de la servici ma bagat de zi adica eu m-am culcat la 4 dimineata si la 7 m-am trezit sa plec la munca.in fine dupa 16 iulie o sa va povestesc mmulte si cu lux de amanunt.
acu uitati link pe fb cu pozele lu ary de la mot
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2225162606672.60588.1775972164&type=3
asta e mesaj inceput la 10 dimineata
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
getik1 spune:
piky mami vb cu lali ca pediatra ei este homeopat si chiar destul de bun din cate am intelees de la ea.
eu am decalat venirea la mare cu aproximatie pe3 august acu sa vedem ce zice cez poate eu cu ary venim mai devreme
pupic fug sa fac ceva de mancare
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
emanouela spune:
Picky...deci angina si la voi. Circula asta intr-o veselie, si Darius a facut, dar o forma mai usoara. Sanatate! Am pus link cu foto, ala de pe FB, o sa incarc cateva mai sugestive si pt cine nu are cont pe FB
Lali...spor la trebi, te astept si le mine
Picky_toto spune:
Neata
Dau cafea, cine vrea?!
Ema si voi sunteti bolnavi?! sanatate multa ...imediat o sa incerc sa vad daca reusesc sa le vad..ieri am reusit sa intru pe profilul tau si cand sa deschid albumul nu se mai incarca..asa patesc in ultimul timp cu fb..
Getik, multam o sa vb cu lali...am reusit sa vad doar cateva pozici si apoi nu a mai mers...frumoasa printesuca..si se vede ca v-ati simtit bine...te asteptam cu vesti..deci daca vii pe 3 la mare sigur reusim sa ne vedem.
Fetele sunt ok, Stefi de ieri de la pranz nu a mai facut febra si vad ca incet incet isi revine la sentiment.. Anna si-a cam luat-o in cap cu crizele, dar vrerau sa incep sa i le scot .....si vreau sa o invat si la olita ca am inceptut si am renuntat din lipsa de timp..asa ca sper ca acum in ro poate am mai mult timp ptr ea ...plus ca se urca pe canapele si alearga, invatat de la stefi, si vine paan la margine, eu ma sperii vreau sa o prind ca daca e dupa ea isi da drumul si uite asa ea crede ca-i joaca, insa eu nu..
Anna ati ajuns? hai cu poze si vesti
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai
Picky_toto spune:
Anna de unde ai luat imbracamintea ptr plaja lui Vladut? Ai gasit si ptr Eva?
Eu am gasit aici la un magazin dar nu mai avea marimea Stefaniei..ptr Anna avea dar putin mai mare..insa am renuntat sa o mai iau si am sperat ca voi gasi la alt magazin insa nu am gasit si nici nu am mai mers la altele ca stefi deja se simtea rau(era duminica prima zi de solduri) si am preferat sa renuntam...am zis ca ajunge cortul de plaja pe care le-am luat..ptr cele cateva zile cat sta..ca o sa evitam orele de varf ...am vazut ca ai pus poze pe fb...da uite ca mie nu mi se incarca sa le vad ....
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai
anna-mama spune:
Fetele, ne-am intors aseara, dar nu apuc deloc sa scriu, azi am tot fost cu treburi. o sa pun link cu pozele si pe mail ca sa le vedeti.
Picky, costumul lui Vladut l-am luat de la Imaginarium, il are de anul trecut, este extraordinar de bun (protectie soalara + protectie uv). Pt Eva nu am cautat anul asta, ca ea nemergand am putut sa o tin numai la umbra, dar de la anul o sa o echipez si pe ea.
Am vazut pozele lui getik, o minune Ary. Dar de ce ati rupt turta asa tarziu??
Ema, cum prind timp le vad si pe ale voastre, abia astept sa vad Delta si pe Darius cu ochii lui
Gata, pun poze pe mail si fug la trebi. Revin
DanaMi spune:
Hello fetelor,
Si noi acasa dar cu un mare morman de Haine de spalat si facut mancare + curatenie zilnica, trebuit sa.mi reintru in program si Apoi sa scris Mai mult.
la toata gasca.
anna-mama spune:
Picky, ce rau imi pare sa vad ca iar e bolnavioara Stefi, of, mititica, sper sa se vindece rapid. Stiu cum e cu schimbul de microbi intre frati :(( Cum ati fixat sa stati in Romania? Pe unde mergeti? Eu o sa fiu la munte de pe 9 iulie pana pe 20 iulie. La marea din Romania poate ajung pe 28-29 iulie, dar doar daca or fi socrii mei atunci pe acolo..
Drumul a fost ok, cand ne-am dus am plecat pe la 12 noaptea si am ajuns la 12 ziua. Noaptea copiii au dormit, Eva s-a trezit din ora in ora sa manance si se culca la loc. La intoarcere am mers numai ziua, intr-un fel a fost mai bine, chiar daca copiii nu au dormit, dar nu a mai fost asa obositor pt noi. Vladut a suportat f bine, el e mare si nu mai creeaza probleme, Eva a fost cumintica, doar cand obosea plangea ca nu se culca pace in scaunul ala de masina, trebuia sa o adorm in brate si apoi sa o pun acolo. A dormit doar de doua ori toata ziua.
Simina, am citit ca buburuza ta e bine! Ai fetita mare, deja are 2 kg mai e putin si facem cunostinta cu ea! Ii place lui Andutu la gradi de vara?
Ema, am vazut pozele super, cred ca ti-a prins tare bine sejurul acolo pt a-ti mai linisti gandurile