"Buburuze de 2009 in actiune" *34*
Raspunsuri - Pagina 12
anna-mama spune:
Va pupam si noi, am citit pe diagonala... si nu am vazut poze :((
Ema, am incercat acum 2 zile sa vad pozele tale pe FB dar nu le-am gasit
La multi ani sarbatoritilor mari si mici! Au tot fost aniversari si onomastici si nu am apucat sa fac urarile
Noi suntem bine, marti ne intoarcem acasa.Vladut cred ca nu se satura niciodata de nisip si apa. Cel mai urat mi-e de drum, dar il facem noi si pe ala.
Picky, sanatate multa lui Stefi!
Nu stiu ce sa va mai spun, am o stare cam naspa si nu am chef de nimic,
Pupici
Picky_toto spune:
Neata dau cafea,
Noi tot o noapte de febra, frisoane si stare proasta..plus oboseala...se vede la ochii ca se simte rau, de dimineata in 10 min i-a crescut febra de la 38 la peste 39 si ia fost ff frig, era vanatat toata...si colac peste pupaza pediatra e in vacanta...asa ca asteptam pana maine si o sa mergem la medicul nostru de familie...
Ema inca nu am vazut pozicile dar azi incerc sa-mi fac timp..la mine fb se incarca ff greu si nu stiu de ce..poate din cauza antivirusului..
Anna voi cat mai stati? cum e ? v-ati simtit bine? ce fac copii?
Lali si ce mai e prin mamaia? hai cand dai nr pe pm ca eu tot il astept?
Getik wkd-ul asta i-ati luat motul Arianei? cum a fost? hai cu detalii ..
Alina si va simtiti bine la parinti? copii cred ca sunt ff incantati, nnu?
Dana si apa e calda la mare? cum e in Costinesti?
Sorina voi ce mai faceti? ati plecat la mare? cum se mai simte cumnatul tau?
Simina nu ai venit deloc pe aici..ceva s-a intamplat? Ai fost la control? cum te mai simti? Ce mai face Andu? cum mai este? asteptam vesti..sanatate multa
Si retul fetelor care au dezertat, Cris, Lavi, Mady, Mada, Elena si restul .. va urez o vara frumoasa in continuare si poate ne auzim cu vesti la tomana
Ps: Lali am modificat ..gresisem eu litera..sorry
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai
Lali_mete spune:
Salut buburuze!
Picky imi pare rau ca tot faceti febra fara motiv vizibil,nu stiu ce sa spun. Prin Mamaia lume multa, preturi ciudate, oarecum normale in timpul saptamanii, duble sau mai mult de vineri seara pana duminica , zgomot mult seara, multe terase si cluburi fiecare cu muzica lui cat mai tare, Satul de vacanta la fel, terase si casute cu muzica tare . Multi oameni cu copii pe inserat.
Ma doare capul,am dormit la pranz cu copiii ,si cred ca nu m-am odihnit cum trebuia.
Picky_toto spune:
Intrebare: In spate la stefi se aude un harait ciudat, respiratia ii este si accelerata, febra e de 39,5 acum..dar nu tuseste, nu-i curge nasul, ci doar am observat ca are si gatul rosu cu ceva pete alb-galben pe amigdale..e posibil sa fie doar gatul sau haraitul ala poate fi semn de bronsita sau mai rau pneumonie? Astept daca aveti idee cat mai repede ceva raspunsuri..ca pe net m-a cam bagat in ceata...
La medicul de familie doar maine ajungem.
Lali ne vom intalni sigur.
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai
Lali_mete spune:
Picky stiu ca sunetele din plamani daca sunt jos, pot fi semn de pneumonie sau virosa cu mucozitati in plamani. Daca sunetul este sus, inspre umeri poate fi de la gat .Pupici bolnavioarei!
Simina1980 spune:
Salutare!
Haideti la un frappe!
Eu sunt la birou,am fost joi si vineri libera-joi ptr ca am fost din nou cu Andu la pediatra iar vineri ptr ca am fost la control al gineco.Pediatra nu ne-a lamurit ce are Andu,de la ce sunt bubitele-probabil vreo alergie iar la eco Otilia e bine,are deja 2000 gr,are circulara de cordon,zicea dr ca e f bine.Cezariana va fi undeva pe 4-5-6 august-de abia astept !Chair radea si dr cand i-am zis ca vreau sa treaca timpul mai repede sa scap de burta ca zicea el ca toate gravidele dupa 33 de sapt zic la fel.
Picky-multumesc inca o data de mesaj,am fost placut surprinsa!Sper ca e bine acum Stefi si nu mai face febra-te asteptam cu vesti de la doctor.Cand veniti in Romania?Poate ne intalnim acasa la mine si nu la maternitate!
Lali-esti tare daca reusesti cu 2 copii sa iesi pana noaptea tarziu!Oricum fac bine si astfel de iesiri!
Anna-pai esti in concediu,nu inteleg de unde starea naspa?Ori nu ai reusit sa te odihensti iarasi?Va urez drum bun inapoi!
Dana,Sorina-concediu placut!Haideti cum facem sa ne vedem la un suc?numarul Danei il am de pe mail,pe al Sorinei nu.
Alina-probabil esti la tara,cum a fost la petrecere?Ai facut tort?Cum a iesit?
Ema-si deci a fost super super!Intru acum sa vad si poze ca se pare ca pe fb le-am ratat!
Getik-hai sa ne povestesti de la mot!
Va pup pe toate!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 31+
anna-mama spune:
Picky, cum e Stefi? Ai ajuns la medic? Acum ce ai zis tu pot fi semne de pneumonie, dar nu neaparat, daca ae respiratie rapida cu balans abdominal si sunete ciudate in spate poate sa fie de la plamani. Astept vesti bune.
Picky_toto spune:
Salutare si de la mine
Azi nu am avut nici timp si nici starea necesara sa stau pe net..
Multumesc de ingrijorare, Stefi e la fel cu febra, stare generala proasta, iar din seara asta va incepe antibioticul.
A fost consultata de doctorul de familie si are o infectie bacteriana in gat, de accea ne-a dat antibiotic..insa nu ne-a dat trimitere sa facem vreun exudat...ma bucur ca la plamani e ok...trebuie sa avem grija sa nu ia si Anna...e un stres mare ca in 2 sapt plecam la drum...in fine, vedem ce va fi..sper ca sa fie totul ok ..
Azi nu am fost la munca ca pe nopate s-a simtit rau, am stat 2 ore cu ea treaza; insa maine merg si le duc la dadaca..
Cica la Botosani, Suceava ar fi epidemie de meningita acuta...mare grija...
va las
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai
emanouela spune:
Buna
eu n-am chef de net, pc, etc....
Ana...facusem eu o greseala si nu se vedeau foto, am reparat-o intre timp asa ca poti vedea. Vacanta placuta in continuare!
Picky...offffff, sanatate multa piticei. Daca e de natura bacteriana, nu se ia, doar daca e virala se ia. Asta numai la analize poti sa vezi. Baiatul nanutei lui Darius a avut ceva asemanator cu ce descrii tu, se numeste hepangina (parca)...tot asa, in gatut si gurita iereau niste chestii care semanau cu saculeti de puroi, insa nu era infectie, era ceva viral. Multa sanatate
Lali...ce va mai balaciti voiiiiii!!! Super
Simina...da, fu super si recomand cu drag. Hai ca mai ai putintel, trebuie sa rezisti
Lali_mete spune:
Buna dimineata!
Va las cate o cafea,suc, frappe, de dimineata asa,si ma apuc de curatenie!