"Buburuze de 2009 in actiune" *34*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Fetelor voua va apare pe pagina prostii ca atentie ai castigat cutare..in franceza si sa apesi da sau nu? sau e o tactica a antivirusului meu expirat sa ne faca sa cumparam altul? nu de alta dar inainte la pc-ul celalalt nu aveam antivirus si niciodata pe site-ul asta nu aparea astfel de tampeni..si nici virusi nu am avut...

Alina la multi ani lui David, sa-ti traiasca baiatul si sa va nucure toata viata!

Simina o boala a copilariei?! pai ce boala? cum sunt bubitele? ai luat in calcul mersul la plaja? crema solara? stefi de la nivea kids a facut bubitele...sanatate multa, sa ne ti la curent cu evolutia lui...uii contractii? ia stai linistita..mergi la doctor si vezi ce-ti zice..contractii dureroase nu-i semn bun..ca alea false sunt nedureroase...la ce interval sunt??? stiu ca esti stresata dar trebuie sa te gandesti si la bebe din burtica, si ea are nevoie de inca ceva timp sa se dezvolte... incearca sa iei magneziu ajuta...vezi ce zice si medicul, dar eu zic sa nu stai asa.. si in nici un caz nu astepta pana vineri..sincer e vb de bebe mic...sanatate si lui angelo, asteptam vesti bune de la ei...

Ema distractie placuta in continuare

Anna la fel si voua, vacanta placuta...asteptam pozici

Getik spor la treburi

Dana eu m-as fi vazut cu tine dar nu ne intersectam..insa va fi timp in viitor..ce scumpa e Bia cu mersul la mare..asa e si Stefi..zi de zi ma intreaba de mare si cat mai e pana plecam

Lali si pe la noi deloc?

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ma pregatesc sa ies in parc cu picii,si am zis sa salut !

Picky,eu anul asta nu am mai dat cu nici o crema pe nimeni,nici pe mine nici pe copii,nici pe sot. Pentru ca in ultimii ani am tot facut alergii mergand la plaja,si mereu am schimbat crema/lotiunea/uleiul si era acelasi rezultat : bubite marunte pe tot corpul,sau pe portiunile expse la soare. Anu asta nu am mai dat cu nimic si surpriza,nu mai am nimic. Am avut doar grija sa ies afara la ore potrivite si atat.Vad ca momentan copiii nu au fost rosii ,cum a fost Paul anul trecut si acum doi ani cu multimea de creme cu care l-am dat. Acum s-au bronzat frumos.

Alinta , ii urez si aici la multi ani lui David,sa creasca mare si sanatos!
Simina,stai cumintica mami, nu vrei sa nasti prematur,nu? Nu sti uce sa zic de bolile copilariei si sarcina, dar cred ca gasesti informatii si aici pe forum. Poate o fi de la lotiuni,cum zice si Picky. Va puup,merg in parc !

Mergi la inceput

Dana cu mii de scuze si intarziere iti zic La multi ani!!! Sa fi iubita si sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti... La multi ani!!!! Daca nu vedeam pe fb nici nu stiam ca in lista aici nu m-am mai uitat

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Alina, "La multi ani"pt David, scuze dar ieri nu am apucat sa intru.
Picky, multumesc pt urati.

Stuntem la Costinesti, avea vreme frumoasa, iar copiii sunt super incantati de apa.

Mergi la inceput

Dana distractie placuta in continuare. Cum mai e prin Costinesti?

Lali interesant ce spui de creme...

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani sarbatoritilor!
Multumesc frumos de urari! Ne pregatim sa plecam la ai mei. Matei e nerabdator. S-a trezit de la 7. La ora 8 eu eram in parc cu el si Maria! Am trecut si pe la Biserica si i-am impartasit. Acum fac bagaje cu pauze lungi si dese! :)
Mi-am facut timp sa va arat si cateva poze recente de aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Bau
Ne-am intors aseara...a fost super super, recomand cu drag... ne-au papat tantarii nitel dar a meritat. Am pus foto pe FB, am sa pun si pe contul comun cateva pt cine nu are cont pe FB.

Mergi la inceput

Ema bun revenit ..ma bucur ca te-ai simtit bine..o sa intru in curand sa vad si pozicile..

Alina drum bun la ai tai si zile frumoasa acolo..mai ales copiilor, distractie placuta..Vazut pozicile adorabile..buburuza mica in rochita e mortala...iaer David in costum de serbare e tare dragalas..ei doi seamana ff mult..Matei e la fel de scump si el...ff frumoase amintiri

Restul si e bine la plaja?!

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neata!

Da cineva o cafea? Tare ! Intravenoasa!

Am ajuns pe la 1.30 acasa noaptea tecuta. Ne-am plimbat in Mamaia cuniste prieteni, cu copiii in carucioare ( ai mei si al lor) , am sporovait,am ras si vorbit ,am ajuns acasa rupta, am dormit, Vali a intarziat la munca pt ca s-a trezit tarziu. Bine ca nu a intarziat decat vre-o 15 minute .

Am vazut poze de la Iasi, foarte tare Super cars men !La pozele Emei ma uita mai tarziu .

Fug ca smiorcaie printesa !

Mergi la inceput

Salutare

Noi suntem pe acasa, cu ceva treburi..

Stefi a inceput sa-mi faca febra si inca nu stiu de la ce..o tin sub observatie.

Un wkd placut in continuare

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput