"Buburuze de 2009 in actiune" *34*
Raspunsuri - Pagina 10
DanaMi spune:
Salut fetelor
Eu mai rarut, stam mult afara iar cand sunt acasa nu stiu ce sa fac Mai repede. Copii sunt bine, am apuc at sa-I spun Biancai ca mergem la mare si de ieri Ma intreaba intr-una " mami hai nu plecam la mare?". Adevarul e ca abea asteptam si eu sa Mai plecam din bucuresti sa Mai respir si alt aer, deja imi pare rau ca stam doar cinci zile.
Chair nu mai stiu daca eu am lasat nr de tel pe mailul comun .... O sa.l las in Seara asta, poate cine stie cine vrea sa ma sunt si nu are nr meu .
Pupil I la toata lumea
emanouela spune:
Va pup din Delta...e super...dar tantzariiiiii o gramadaaaaaaaa....si raiiiiiiiiiiiii
alynta27 spune:
Buna! AM avut un we plin! A fost Bogdan la taicasau si a cules zarzare si visine si am facut dulceata si compot de zarzare. Sambata seara am fost la ziua cumnatului, la restaurant. David tot sambata a plecat la bunici. Duminica am fost la cumatri nostri si ne-am racorit in piscina. Matei iesea si revenea cu hainele pe el in apa! S-a udat, a stropit, fericire maxima! Zici ca-i peste!Ieri treaba, azi vreau sa calc, ca daca plec vineri sa-l las pe sot in ordine. Mi-am facut liste pt ziua lui David. Incep sa cumpar ce-mi trebuie, dar joi voi cumpara carnea ca sa nu o mai congelez. O i-au seara si va tine pana sambata la prima ora. Vineri o pun la mirodenii pentru gratar.
Dana frumos ca vedeti marea. Noi inca nu stim unde mergem.
Simina1980 spune:
Neata,
Haideti la cafea!La noi parca s-a mair acorit un pic si e tare bine de stat afara-ptr cine poate ca eu am intrat in birou la 8 si mai ies deseara la 5 .
Ieri a fost prima zi din gradi de vara la Anducu-i-a dus la plaja si a fost f incantat-au stat de pe la 9 la 11.I=Vor merge la plaja in fiecare luni,miercuri si vineri.
Angelo cu fratele si cumnata mea au ajuns deja in Franta la Marsilia,s-a internat ieri,au inceput investigatiile,asteptam acum sa vedem cand va fi operatia.
Picky-deci Stefaniei ii place sa faca cadouri !Si Andu e f incantat cand trebuie sa dea ceva doamnei de la gradi!Ma bucur sa sunt bine fetele si nu mai zici nimic de febra,raceli si altele.
Lali-super pozele!Si sa stii ca si eu cred ca fata seamana ffff mult cu tine!Si mie imi place la plaja la Modern ca e mai aproape si nu mai trebuie sa treci prin toata aglomeratia din Mamaia.
Alina-deci se anunta o saptamana plina,asa?Faci tu tortul ptr Davidut?
Ema-distractie placuta in continuare!
Dana-hai ca mai aveti putin pana plecati la mare,nu?Ai fost super tare cu nr de telefon!
Anna-cred ca e in concediu,asa ca ii uram distractie placuta in continuare!
Eu vineri ma duc la control,poate stabilim si data cezarienei-sper eu desi nu cred ptr ca mai e timp.
Va pup pe toate!
anna-mama spune:
Va pupam si noi din Grecia! Nu prea ati fost vorbarete :( Eu abia acum m-am conectat la internet, am mai reusit sa ma odihnesc si eu un pic dupa drumul care pe mine m-a daramat, se vede ca eram cu oboseala la limita si asta mi-a pus capac... ce sa va zic, Vladut e in extaz, Eva are deja 2 dinti si e o papusa...eu m-am saturat sa stau toata ziua cu despartitul copiilor pe plaja care se iau la incaierari pe jucarii Eu i-am carat jucarii lui fi-miu, de toate, ca sa nu ii mai trebuiasca altele de pe la alti copii, acum problema e ca el nu vrea sa le dea si restul copiilor le vor, normal, ca are o gramada atractive iar eu o iau pe campii...
Cam asta de la noi... va mai scriu
getik1 spune:
buna dimineata cine serveste cu mine o
eu sunt bagata in curatenie in curte pana peste urechi ca de la ploi sa facut jungla de buruian.
vineri ma duc cu cez si didica sa facem cuparaturile la auchan pitesti si apoi restul treburilor pentru sambata
va pupic si daca mai am timp mai intru
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Picky_toto spune:
Salutare
Eu am avut azi de umblat iar imediat merg sa o iau pe stefi de la gradi..
Am fost si la farmacie si am luat o bratara anti-tantari si merg sa mai iau una ca mi se pare ff ok. ..is ceva nou aici ...
E liniste pe aici vad ca..na acum cu vacnata, la plaja la soare, la delta...va cred ca numai chef de stat pe forum nu aveti..
Intrebare: ce creme de soare folositi.. ma refer ptr piele sensibila fara sa-i produca iritatie...alegie....ca am incercat nivea si stefaniei i-a iesit niste bubite dupa...am vazut ceva la farmacie..dar is tuburi mici si mi s-au parut scumpe....si ma gandeam sa vad cam ce se gaseste si in farmaciile din ro..bine ca daca stam sa o luam asa cred ca pretul tot la fel de piperat ar fi...
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai
alynta27 spune:
Buna!
Va ofer si ! Azi nazdravanul David face 5 ani!
Am vorbit cu el la telefon si i-am zis ce cadou ii duc. Mi-a zis sa vin la el cu cadou, gratarel si tort!
Simina eu fac tortul! Nu stiu cat imi va iesi ce vrea el: cu Spiderman. Am zis ca-i cumpar mascota si io postez pe tort!
Simina1980 spune:
La Multi Ani Davidut!Sa cresti mare,sanatos si frumos!
Alina-sa-ti traiasca baiatul,sa va aduca numai bucurii!Mult succes sa iasa tortul asa cum isi doreste sarbatoritul!
Anna-concediu placut in continuare si odihna multa!
Picky-eu crema de protectie am luat de la nivea cu factor 50+.
Getik-spor la treaba!
Eu sunt cam stresata pentru ca lui Andutu i-au aparut niste bubite pe picioare,manute si nu stim de la ce.Am fost cu el la o pediatra f buna insa a zis ca nu-si poate da seama de la ce sunt-ar putea fi pe fond alergic,ar putea fi debutul unei boli a copilariei....problema e ca face si febra-il tinem pe antitermice,aerius,il dau cu solutie mentolata si mai vedem.Ma enerveaza maxim aceasta incertitudine.Plus ca daca o fi vreo boala a copilariei nu stiu cat de expusa sunt cu sarcina....Oricum maine mergem sa-i facem si niste analize de sange,exudat faringian daca tot ne plimbam pe la doctori.
Despre nepotel inca nu stiu f multe-ii fac multe investigatii-ecografii,radiografii,computer tomograf si speram ca iasa bine.Imi fac multe griji si pentru el mititelul....
Si cu atata stres vad ca ma cam doare burta,de fapt am contractii dureroase,nu foarte dar nah...vedem vineri cand merg la control ce o mai fi si cu sarcina.
Va las ca m-am plans destul!