Delfinasi jucausi de iulie-august (76)
Raspunsuri - Pagina 16
crispro spune:
Krys, pupam pe Riana cu ochisorul umflat. Si lui i se umfla piscaturile de tantar, dar nu asa tare :(
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
buna dimineata, dragele mele
Cris, pupam cucuiul lui Vlad tare-tare. am noroc ca Isa oricat de tare se loveste nu i se umfla, doar se roseste pe moment si in scurt timp parca nici n-a fost nimic! vineri am fost intr-un magazin si, pana sa platim la casa, ea tot fugea de la o vitrina la alta si, cum se apleca sa vada afara (era la inaltime) a dat cu fruntea de nu stiu cate ori, ca toata era rosie si suna geamul, iar ea radea . aseara venim catre casa (eu cu ea doar, eu aveam 2 plase de cumparaturi, asa ma enerveaza cand nu am o mana libera sa ma pot intinde repede s-o agat!) si cum se uita dupa stele-verzi pe sus, a dar cu capul fix intr-o balustrada de la scarile ce urcau la o casa . nu i s-a facut cucui . noroc ca am strigat-o si a lasat capul in jos de a dat cu fruntea, ca altdel cred ca nimerea cu nasul sau gurita!
eu ii luasem Mariei de la farmacie un spray pentru cazuri din astea, dadeam repede pe lovitura si nu se umfla deloc, cu ea aveam aventuri muuulteeee. cu Isa vad ca nici julituri, nici vanatai, nici cucuie nu prea avem. asta pentru ca Maria era (si e) repezita, Isa fiecare pas si miscare parca le calculeaza dinainte...
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Neata! A cazut Vlad, a dat cu capul de tocul usii, si de acolo a cazut jos... are un cucui mare, s-a umflat instant si o vanataie mare. Am mers la urgente, nu i-a facut radiografie, a zis sa il urmarim azi si daca e ceva il sun pe dr. asa arata :((( Ce mila mi-e de el... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
wow Cristina!!!! Cam asa a fost si Tudor la 11 luni cand s-a lovit de masa si am ajuns la urgenta, ne-a facut radiografie sa vada ca nu este fisurat craniul si ne-a dat sa ne ungem cu hepatotrombin de 3 ori pe zi sa nu ramana cheag de sange acolo. Te rog sa te duci la farmacie sa cumperi crema asta ca este foarte buna
PS de ce nu i-au facut radiografie????
Uite aici prospectul http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1325
si spune clar ca este pentru hematom
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
29+
paula_m spune:
Vai ce tare s-a lovit Vladut!!! Cred ca ti s-a oprit si tie inima cand l-ai vazut...Cum e acum? Ce ma enerveaza pe mine sfatul cu urmareste-i comportamentul...Cand a cazut Raul de la inaltime, si faptul ca s-a culcat mai repede cu 15 minute mi -s-a parut schimbare de comportament, sau ca nu a vrut sa manance nu stiu ce...Of , Doamne!!! sa-i treaca repede, repede vanataia aia urata.
Oricum, se spune ca loviturile la ceafa sunt mult mai periculoase.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
crispro spune:
Pai nu i-au facutradiografie, ca a zis sa nu il radieze, ca e mic. I-a pus dr mana pe cucui, nu a schitat V nimic. Mi-a zis doar gheata sa ii pun, dar nu sta deloc V la gheata, sau comprese. Am incercat sa ii pun sepcuta pe cap, si sub ea compresa-dar urla de numa. Asa ca doar crema de galbenele si arnica folosesc acum. Nu stiu cat se vede in poza, dar e o dunga mare si violeta, mare si lata. Si umflatura pe masura. Of!
El pare foarte ok, vioi, bagat in priza. A mancat bine, acum l-am adormit. Totul pare in regula. Sper sa si fie asa.
Il trimit pe sot dupa crema. Iuliana, tu ai avut gel sau unguent?
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Intai a venit un neurolog, dar nu i-a facut nimic. Eu intre timp l-am pus sa umble, l-am intrebat multe lucruri, am cantat impreuna, nu isi pierduse cunostinta. Deci parea ok. A zis si neuro ca ii pare ok si asa au chemat chirurgul (inca 20-30 min).
Sa-l ajutam pe Alex
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Pai nu i-au facutradiografie, ca a zis sa nu il radieze, ca e mic. I-a pus dr mana pe cucui, nu a schitat V nimic. Mi-a zis doar gheata sa ii pun, dar nu sta deloc V la gheata, sau comprese. Am incercat sa ii pun sepcuta pe cap, si sub ea compresa-dar urla de numa. Asa ca doar crema de galbenele si arnica folosesc acum. Nu stiu cat se vede in poza, dar e o dunga mare si violeta, mare si lata. Si umflatura pe masura. Of! El pare foarte ok, vioi, bagat in priza. A mancat bine, acum l-am adormit. Totul pare in regula. Sper sa si fie asa. Il trimit pe sot dupa crema. Iuliana, tu ai avut gel sau unguent? Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Crema. Doctorul ne-a spus atunci ca trebuie dat de 3 ori pe zi (doar uns nu si masat apasat) pentru a nu ramane acolo hematomul. Crema e foarte buna ca ajuta la dizolvarea a ce s-a adunat acolo. Cred ca e bun si gelul ca au aceeasi substanta activa. Si la noi a fost ca un ou si ii auzeam pielea cum paraia...si apoi s-a invinetit. I-am dat cu crema timp de 6 zile
Bine ca nu a pleznit acolo sa fie nevoie de copci ca ar fi ramas semn. Asa se vindeca fara semne
La noi nu au stat la discutii si ne-a trimis la radiografie. Au spus si ei ca este mic pentru radiatii dar, decat sa fie ceva fisura mai bine ne asiguram ca este totul ok. Oricum bine ca este vioi
cucuiul sa treaca repede si fara urme
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
29+
ooana spune:
Noi deja am fost la vot am papat si acum ne facem siesta.
La Matei inca ii mai apar basicute, mai mici cei drept dar inca apar...limba e rosi, nu am vazut niciodata asa ceva, afla langa afta
mananca, ma si mir!
insa NU poate sta la soare si nu poate intra in apa, asta e concluzia finala asa ca nu putem merge cu el in concediu
de la asigurare nu e 100% ca recuperam banii si e o suma considerabila
daca vreau sa cumpar alt bilet in ipoteza recuperarii banilor peste 2 saptamani m-ar costa 2300euro
am inceput sa iau in calcul ideea de a-l lasa cu mama si noi sa mergem fara Matei dar ma simt ca ultima mama de pe pamant ca il las acas si plec fara el
nu am nici un bagaj facut
nu stiu ce sa facem
impacati nu cred ca vom fi...asta e!
1an + 08.07.2010
Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Mersi mult fetelor! Mersi Iuliana de ajutor!
Oana, imi pare rau... Of, ca nici nu stiu ce sa te sfatuiesc...
Sa-l ajutam pe Alex