Delfinasi jucausi de iulie-august (76)
Raspunsuri - Pagina 17
ramonavlas spune:
Si eu am fost la vot, tocmai m-am intors. Harababura, nu ma gaseau pe lista, nu erau stampile suficiente, caldura mare, noroc ca nu era multa lume.
Crispro, saracutul Vladut, bine macar ca nu il doare.
Oana, nici eu nu stiu ce as face in locul vostru, dar parca totusi as mai sta ca sa merg cu copil cu tot. Ca sunt sigura ca si voi (ca si noi) mergeti la mare in special pt copil.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
31+
saddie spune:
Alice au doua educatoare plus o ingrijitoare si plange la toate. Fetele sunt dragute nu cred sa fie asta problema, chiar sa nu-i placa de niciuna, ar fi culmea.
Krys, palomina sa treaca repede piscaturile.
Paula voi v-ati mai luat catel? (ce probleme am si eu )
baby exact asta ma intrebam si eu . Am fost aseara cu fetele la un concert, la doua eram acasa dar acum zici ca-s batuta
tina or fi realizat mirii ca s-au nenorocit glumesc, poate erau stresati cu organizarea, cine stie
cristina wooow ce cucui are Vladut! Bine ca n-a crapat pielea. Medeei i-au facut radiografie cand a cazut la Sibiu dar ea se lovise la ceafa si a si vomitat.
Sa nu te sperii daca o sa se invineteasca sub ochi, de obicei genul asta de hematom se duce in jos spre zona cearcanelor.
Oana imi pare rau ca s-a confirmat diagnosticul GMP, sincer nici eu nu stiu ce as hotari in locul vostru. Cred as merge numai ca sa nu trec prin toata hartogaraia cu asigurarile, ca pana la urma Matei e in siguranta cu mama ta si cu bona.
ooana spune:
Cristina da-i la Vladut Arnica CH9 cate 1 granul de 3 ori pe zi, cu cat ii dai mai rapid dupa lovitura este posibil sa nici nu faca vanataie...am vazut poza deci nu e cazul la voi dar da-i pentru durere
pe crema mea cu arnica zice ca nu se da pe fata, am verificat acum
Ramona asa as face si eu as sta sa merg cu el...dar daca nu imi recuperez banii de la asigurator eu nu am de unde sa mai scot 2000 euro pentru concediu...si atunci ramanem toti fara concediu
nu am crezut ca poate fi asa de greu sa decizi daca pleci sau stai
in august-septembrie tot mai mergem 1 saptamana la mare ori la noi ori in Thassos
1an + 08.07.2010
Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
coteasca spune:
crispro, ii dorim lui vladut sa treaca repede vanataia, incearca cand doarme sa-i pui comprese, poate asa nu o sa le simta. eu stiam ca atunci cand cade se pune o lingura de metal la vanataie si nu mai apare.
paula, dar cum a reusit raul sa cada de la inaltime?? sper ca nu a fost nimic grav!
off, eu am intrat in depresie! mai am 2 sapt si incep munca, iar tudorel o sa ramana la bunici pana in sept! sunt tare trista ca o sa stau fara el. nici nu stiu cum o sa fie cu alergia lui, sper sa nu-i apara prea multe bubite. o sa stau cu sotul ca 2 cuci si o sa ne certam zilnic din lipsa de ocupatie, o sa fie casa pustie, hmmm cam nasol!
si pe tudor l-a piscat un tantar, ieri in parc si i s-a umflat putin, i-am dat cu mixtura, dar se pare ca il ustura, am sters-o si apoi am dat cu crema de galbenele si s-a mai linistit, nu se mai scarpina!
noi nu am mers la vot si nici nu o facem, ma duc sa aleg alti hoti, mai bine stau acasa si ma delectez cu o berula, in timp ce tudor isi face somnul de frumusete.
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor
paula_m spune:
Mi-am facut si eu datoria civica.
Odeta, caine avem, dar e tot la crescator inca, ca nu avem casa. Ne-am depus actele pt prima casa, dar pt constructie si inca ne mai cer acte si iar acte. Pana nu am casa, nu pupa Cosmin si Raul nici un caine in ap asta in care nu mai am loc de jucariile lui Raul. Iti tb caine?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
Victo spune:
paula, exista facilitati daca imi construiesc casa? bine..noi avem acum apartament (deci n-ar fi "prima casa")..dar apart e cu credit si mai trebuie sa platesc 15 ani.
paula_m spune:
Paula, si noi avem apartament( tot cu credit), dar norocul e ca e doar pe numele meu, si creditul pt prima casa il ia Cosmin si eu il ajut.
Facilitatile, sunt ca si Prima Casa la apartamente, doar ca e mai complicat, banca vizeaza fiecare etapa a constructiei.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
Victo spune:
pe numele tau..dar erati casatoriti cd l=ati cumparat, nu? deci e al amandurora..ma rog
intrebam asa si eu, ca tare as vrea vasa, dar nu mai am de unde face economii cat platesc actualul apart.
eu fac gem de capsuni, sunt transpirata toata..dar na..o sa prinda bine la iarna :)
Victo spune:
v-ati pus la nani cu delfinasii?
Of, Oana, ce aiurea s-a nimerit cu boala lui Matei. din experienta Paulei pot aparea ceva complicatii de aici incolo?
nu stiu ce sa zic ca as face in locul vostru..in concediu nu mi-ar prii, de bani mi-ar parea rau...o varianta de mijloc, nu este? sa amanati perioada si sa pierdeti mai putin?
Vai de mine da ce rau s/a lovit Vlad bietu de el..:(:(. nici noua cd a cazut Stefan de pe un scaun nu ne-a facut radiografie.
insa mi-a zis aia ca sa il scol din ora in ora noaptea..dar mi-a fost mila, dupa ce trecuse print-o mica anestezie- a trebuit cusut la gurita.
dar nici el nu si-a pierdut cunostinta, s/a lovit pe lateral.
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo v-ati pus la nani cu delfinasii? Of, Oana, ce aiurea s-a nimerit cu boala lui Matei. din experienta Paulei pot aparea ceva complicatii de aici incolo? nu stiu ce sa zic ca as face in locul vostru..in concediu nu mi-ar prii, de bani mi-ar parea rau...o varianta de mijloc, nu este? sa amanati perioada si sa pierdeti mai putin? Vai de mine da ce rau s/a lovit Vlad bietu de el..:(:(. nici noua cd a cazut Stefan de pe un scaun nu ne-a facut radiografie. insa mi-a zis aia ca sa il scol din ora in ora noaptea..dar mi-a fost mila, dupa ce trecuse print-o mica anestezie- a trebuit cusut la gurita. dar nici el nu si-a pierdut cunostinta, s/a lovit pe lateral. Paula cu 2 nazdravani, M si S |
tu Paula sunt pentru prima data in viata atat de nehotarata de nu-mi vine sa cred...offf
in situatia in care asiguratorul imi ramburseaza 100% contra-valoarea pachetului(lucru neconfirmat inca)...si amanam vacanta cu o saptamana trebuie sa mai platim in plus 600 euro
noi am luat biletele la Targul de Turism de la Cluj unde am primit 10% reducere + Early Booking 12% reducere
1an + 08.07.2010
Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip