Delfinasi jucausi de iulie-august (76)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Buna dimineata! Dau o cafea mareeeee !!!!

Fetele cum a fost la nunta?.....

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
29+

Dragutz!
Ne a trezit R la 8, abia astept sa se faca 9.30 se mearga cu bona in parc sa mai dormim si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata!
Ramona, eu merg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Nina, bona ta vine si duminica? Sau doar azi, tinand cont ca ati fost la nunta...
Alice, imi pare rau pt vestile rele. Saptamana asta o sa fie numai vesti bune.
Si eu ma duc la vot!! Inca nu stiu exact cu cine votez, dar tot ma duc...
Eu am fost chiar singura acasa. Cosmin e la o expozitie de caini la Cluj si pe Raul l-am dus la bunici ieri dimineata. Azi ii astept acasa.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Neata! Vin si eu la o cafea intre gagici! Am lasat copilul la mami de ieri, asa ca ne-am facut de cap! Dar de dormit tot nu pot mai mult!
Mergeti astazi sa votati?

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

31+

Eu..din cauza ca am avut o noapte alba am fost la vot la ora 8 ...Eu si cu cativa batranei eram pe acolo

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Tina...Dragutz???? Pai nu v-ati distrat? Dansuri....si alte cele?

Sper ca acum faceti nani nani sa recuperati noaptea pierduta

Eu, in ultimii 4 -5 ani daca mergeam la o nunta 2 zile eram ca batuta....Nici nu imi pot imagina cum faceam fata in tinerete cand mergeam in discoteci de joi pana duminica si stateam pana dimineata...si a doua zi eram fresh....

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

multumim Bambo, Corina, senty_mary, Alice, tina (voi sunteti urmatorii )Ramona, Crisule, puiutz, Oana ( pe Matei sa ii treaca repede), Cristina ( pe Riana sa ii treaca ochisorul), palomina, nela, aiotna,

Tina, dar bona vine si in weekend?

si eu vreau cafea maaaree....am fost la nunta, dar ne-am intors pe la 2, ca era gata....a fost asa si asa si la 8 a sunat cineva am stat apoi langa andrei pana la 9 si ceva, dar nu am mai putut adormi

andrei a fost cumintel, a intrebat unde e mami, am zis ca la petrecere, asa ca a stat cuminte cu bunicii....dar de dimineata e lipit de mine acum a iesit cu bunica afara....

pot sa ma laud cu Andrei, ca stie sa scrie 10 si zice ca e zece si pe 9, dar de multe ori seamana cu un balon am facut poze

mai fetelor, urasc caldura din Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

eu nu merg la vot

Sorinush cum esti cu burtica?

Mergi la inceput

As fi vrut sa dorm dar nu ma ia somnul

Azi dimineata i a dat bona sa manance lui R si il auzeam din dormitor cum striga "mami, mami" si pana la urma m am dus in bucatarie.
I am dus in parc si stie ca eu plec dupa un min....... si sta numai cu ochii pe mine....m am ascuns dupa un pom si il vedeam, auzeam cu ma striga. Mi se rupe sufletul

A inceput sa faca in felul asta de vreo sapt.
Am inceput sa lipsesc mai mult de acasa si el simte lucrul asta. Cand ajung acasa, sare in bratele meu si incepe sa mi pupe decolteul, bratele. Mi e asa mila de el si uite asa tb sa stam vreo 20 min lipiti unul de celalalt e tareeee mamos!

Paula, pe bona am chemat o tot weekendul. Ieri am fost la salon, iar Cata a vrut sa se relaxeze si azi am vrut sa ne putem odihnim
Sa mancam de pranz si dupa o sa plece bona ca doar e Duminica.

Mergi la inceput

Si io am fost sa votez

Baby, nu prea am dansat, nu ne am simtit bine...
Mai fetelor, eu n am mai vazut miri ca pana la nunta asta, amandoi era f seriosi,hai sa spun ca de pe fizicul mirelui mai smulgeai un zambet dar de pe al ei, nici gand!

A plecat Cata dupa R si bona sa i aduca la masa, abia astept sa dorm cu puiul meu ca mi e un dor de el......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

A cazut Vlad, a dat cu capul de tocul usii, si de acolo a cazut jos... are un cucui mare, s-a umflat instant si o vanataie mare. Am mers la urgente, nu i-a facut radiografie, a zis sa il urmarim azi si daca e ceva il sun pe dr. asa arata :((( Ce mila mi-e de el...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput