Delfinasi jucausi de iulie-august (76)
Raspunsuri - Pagina 13
tina_80 spune:
Am mari emotii de fericire, traiesc aceleasi momente de acum 2 ani.
La multi ani Andrei! Sa ti fie viata plina de dragoste, fericire si sanatate!
Racusor, frumos cadou ai primit din partea lui Andrei
Sa va traiasca delfinasul si sa va bucurati de el toata viata!
tina_80 spune:
Am lipsit ca n am avut net si nici sot acasa ca sa l faca sa functioneze.
Mi a fost dor de voi
Crispro, ma bucur ca V se simte mai bine
Alice, dar ce s a intamplat mami?
Michelle, Oana, Ochidut, Roxana, Ilinca, vacanta placuta si vreme frumoasa
Paulaaaa, ce ma bucur de Raulica ca e bine!
Ramo, sa vezi ce bine e cu bona! cand ajungi acasa copilul e ok si mai ai si casa curata
Puiutz, drum bun si sedere placuta la Barlad. Parca mergeti si la dr?
Si noi avem nunta azi, abia astept sa mergem
Va pup!
baby78 spune:
Saddie vroiam sa te intreb de Medeea daca merge cu placere la cresa....plange dimineata sau e bucuroasa ca merge la copii?
Ma gandeam ca faza cu mancatul este doar temporara ca si cele de seara cand incearaca sa va capteze atentia..... si isi va reveni daca ea se simte bine acolo...dar , daca nu vrea sa mearga la cresa si plange atunci se asociaza cu asta...
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
29+
saddie spune:
baby e destul de amestecata situatia, inca nu-mi dau seama daca in afara de mancat ii place acolo sau nu. Ea dimineata e foaarte adormita, intotdeauna a fost genul care are nevoie de vreo ora sa se dezmeticeasca dupa ce se trezeste. Ca urmare, in masina sta si motaie si se uita pe geam in timp ce eu tot ii dau cu "mami, mergem la copii sa te joci!!! oau ce-ar vrea si mami, etc" dar ea n-are nici o treaba. Cand ajungem acolo nu plange decat in momentul cand vine educatoarea s-o ia, pana atunci e ok, deci nu plange de cum intram pe usa. In schimb nici n-am vazut vreo reactie de bucurie cand ii spun ca mergem la cresa la copii.
Cand ma duc s-o iau nu plange deloc din contra e vesela, danseaza si de cateva ori m-a luat de mana sa ma duca la copii. Eu ii spuneam "hai mami mergem acasa" si ea "nu, a copii"
Asta cu mancarea clar e o forma de protest, doar ca nu ma asteptam sa o tina atat. Incerc sa-mi dau seama daca exista o problema de abordare acolo sau chiar e ea atat de incapatanata.
saddie spune:
Azi in schimb a mancat acasa cat n-a mancat toata viata ei, recupereaza cred
A bagat asa:
7:00 lapte
9:00 cereale cu miere
11:00 banana + cam o felie de chec
13:00 drob de legume
16:00 o felie de paine cu zacusca + omleta + paine goala + ardei gras
si inca... un castravete, un mar, inca un ardei gras, inca vreo 2 colturi de paine. Acum a iesit afara cu taica-su si parca vad ca mai baga o banana ceva.
... si e abia 7
ramonavlas spune:
LA MULTI ANI, ANDREI!!! Sa cresti mare, sanatos, frumos si sa iti bucuri parintii!
Gina, felicitari si sarcina usoara! Curajoasa mamica!
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
31+
Alice_Elena spune:
Tina, de un baiat tanar care e bolnav grav si un nene care a murit, asa pe neasteptate. Nu din familia noastra. Cunostinte..
Odeta, dar poate nu ii place educatoarea.
crispro spune:
La multi ani, Andrei!!! iti doresc sa cresti sanatos si cuminte, sa ai parte de clipe minunate in fiecare zi, sa fii mereu un copil vesel si dulce! Te pupam cu drag, delfinas de 2 anisori! Si pe mami a lui, ca e tare priceputa in meseria de parinte, si stie sa iti ofere dragoste, caldura si rabdare!
( nu am pus emoticoane/bolduri/scris mare, ca scriu de pe telefon... )
Sa-l ajutam pe Alex
puiutz_mic spune:
la multi ani, ANDREI delfinas sef! te pup cu drag, sa fii sanatos si ascultator, sa ai o copilarie minunata! Racusor, sa va bucurati zi de zi de puiul vostru drag!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
ooana spune:
Andrei ! La Multi Ani, fericiti si frumosi alaturi de parintii tai !
Azi pediatra a confirmat virusul GMP
Gurita e plina de afte
In schimb starea lui e foarte buna, e bucuros, se joaca si alearga dupa porumbei
1an + 08.07.2010
Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip