Delfinasi jucausi de iulie-august (76)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Dragi mamici si dragi pitici,

Azi e sarbatoare maaare!!! Andreiutzu implineste 2 anisori

Va invitam la tort Kids cu figurine Pooh numai bune pentru copiii, la limonada si un pahar de vin !!!

va multumesc dragi mamici pentru toata atentia si toata grija, pentru toate lucrurile frumoase pe care le-am impartasit impreuna, pentru ca ne-ati sustinut acum 2 ani, cand puiul a hotarat sa apara,nu a mai asteptat sa fie racusor si sa intram in Liga Campionilor

sunteti minunate!!! va pe fiecare in parte si pe fiecare delfinas!!

Mergi la inceput

multumim pentru urari fete dragi Ilinca, Ochidut, baby, Rodi, denisa, tanti , paula, laurika, michelle, crissy, saddie, bumbleeblee, maurice, mihagina, btz-ule, matusa, georgia,

sa va bucurati si voi de delfinasii vostri si sa fiti fericiti!!! si sanatosi! multumim de gandurile bune si cuvintele frumoase!!!

baby -am si pe tati, ca a trait intens inaugurarea delfinarului si cred ca mai sunt cativa tatici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

La multi ani Andrei!!!

Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si +19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

La multi ani delfinasului sef !!!

Mergi la inceput

multumim Sorina

puiul doarme si eu....stau pe net in loc sa invat si mai tarziu plecam la nunta sunt trista ca nu imi petrec toata ziua alaturi de puiul meu cel drag!!

azi dimineata stateam pe pat amandoi si l-am intrebat ce vrea puiul si a zis ca pe mami si m-a luat in brate si m-a strans tare si m-a pupat iubirea lu' mami!!!

e cea mai mare realizare a unui om pe pamant si imi este asa de drag!! sa ne Dumnezeu ajutor sa creasca mare si sa fie sanatos, asta e ce conteaza cel mai mult pe lumea asta! si cat mai mult timp petrecut impreuna, sa creasca fericit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

azi dimineata stateam pe pat amandoi si l-am intrebat ce vrea puiul si a zis ca pe mami si m-a luat in brate si m-a strans tare si m-a pupat iubirea lu' mami!!!

wow Alina....separe ca defapt tu ai primit azi cel mai frumos cadou Ce poate fi mai frumos pentru o mama care isi iubeste copilul decat o astfel de declaratie????
Asta este dovada clara ca esti o mamica extraordinara pentru puiul tau si el e norocos sa aiba o mamica asa cum esti tu

Bravo Andrei! Sa iti iubesti mereu parintii

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

LA MULTI ANI, ANDREI
sa fii sanatos, sa cresti om bun si iubitor, sa ai parte de mult noroc in viata!

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

LA MULTI ANI!!! SA CRESTI SANATOS,VOIOS SI SA-I BUCURI PE PARINTII TAI DELFINASULE SEF. ANDREI ITI TRIMITE UN MARE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Uite unde se ascundea baietelul! Felicitari Gina!!
Concediu placut celor care mergeti zilele astea!

Eu am aflat numai vesti proaste zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Si acum sa vin cu urarile :)

Andrei, la multi ani! Sa fi sanatos si voios, la fel de destept ca pana acum si sa o surprinzi pe mami mereu (placut)!!

Mergi la inceput