Delfinasi jucausi de iulie-august (76)
Raspunsuri - Pagina 11
bumblebee spune:
Neata!
Si s-a dat startul petrecerilor in delfinariu?
PAI, eu zic Sa LET'S PARTY!!!
La multi ani, delfinas sef scump drag si frumos!
Sa ai o viata luunga si frumoasa, cu multe impliniri si realizari, iubire, sanatate si noroc!
Iar voi, parinti scumpi, sa va ajute DD sa il cresteti frumos, sa va iubiti si sa va bucurati de copilaria lui!
Nasterea delfinasului sef a fost intr-adevar pentru tot delfinariu un moment special, plin de emotie, de trezire la realitate, ca chiar va veni si momentul cand ne vom tine pruncii in brate.
Si s-a dat startul, delfinasii implinesc 2 ani!!!!!!
maurice spune:
Racusor, La Multi Ani pentru Andrei! Sa ii dea Dumnezeu o viata frumoasa in continuare, senina si fericita! Si voua alaturi de el!
miha13gina spune:
Salutari si de la noi!!
stiu ca intru cam rar pe DC din cauza de timp,dar nu putem sa lipsesc acum cand s-a dat starul petrecilor in delfinariu:
Andrei ,La multi ani!!sa cresti mare,sanatos si sa ai parte numai de bucurii in viata
off...imi pare rau,ca sunt asa de multi delfinasi bolnaviori,sanatate multa si sa va faceti cat mai repede bine!!
fetele..care sunt deja in vacanta un concediu placut si o vreme frumoasa
iar burticilor din delfinariu le doresc sarcina usoara in continuare !!
noi asteptam cu nerabare sa mergem la mare..mai avem un pic de asteptam ca pe 20 iulie o sa plecam...din septembrie si printesa casei va merge la cresa si pana se naste bb3 (DNP 11.11.1012)speram ca se va obisnui...Thomas a dat comanda de inca o surioara..dar se pare ca bb3 va fii un baietel..
un week-end placut!
Gina+18,Clara(02.08.2010) si Thomas(21.02.2008)
baby78 spune:
Felicitari Gina pt baietel! Sa fie sanatos si sa se nasca la termen. Sarcina usoara in continuare!
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
29+
matusa77 spune:
Au inceput petrecerile in delfinariu .
LA MULTI ANI, ANDREI!
Sa cresti mare, sanatos si sa ai o copilarie minunata.
Alina .
giorgia23 spune:
Noroc ca au inceput petrecerile sa mai intru si eu
La Multi Ani ANDREI...multa sanatate si fericire
Vacanta placuta fetelor si sa aveti vreme frumoasa
Gina felicitari pt baietel si sarcina usoara in continuare
Noi suntem bine,toata ziua pe afara la topogane...il asteptam pe tati acasa sapt viitoare
Sanatate multa delfinasilor bolnaviori...si noi suntem cu ceva muci
Va pup cu drag