Clasa a II-a * 2012-2013 *

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Cum e in vacanta?
Ceva teme?

Of, ca tare bine e, si pentru el si pentru mine...ca nu mai ma simt asa pe fuga ca in timpl scolii.
Am fost in concediu, ne-am intors si ne-am apucat de inot ...inot ca a adus la suprafata ceva probleme de sanatate pe are pustiul le avea...asa ca din pacate a trebuit sa renunte, cel putin pentru moment, la inot. mai avem de tras cu urechile si poate reluam, vedem ce zice si orelistul. Si daca nu ne-a iesit cu inotul, macar ieri a reusit sa invete sa mearga cu bicicleta pe 2 roti, adica fara rotile ajutatoare...ca inca nu renuntase la ele. Asa ca am atins 1 obiectiv din cele doua pe care ni le propusesem pt vara asta.
S-a apucat si de teme, mai mult impins de la spate de mine, dar a inceput sa le faca..a mai si citit.
Din cauza problemelor de sanatate nici sport nu prea a mai facut, la tenis a reluat saptamana trecuta antrenamentele...la baschet zicea ca se duce de sampbata, insa a ramas acasa, sa vada avioanele... asa ca de marti probabil se va duce.
Una peste alta eu chiar ma simt in vacanta ceea ce va doresc si voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna.

Si pentru noi tare bine e in vacanta.
Din pacate racelea pe care am capatat-o la mare acum 2 sapt ne-a lasat o tuse de care cu greu scapam. Speram ca azi sa reuam tenisul. cu temele stam destul de bine pot spune ca mai avem cam 30% din caietul de vacanta asta lucrand la cererea ei. Chiar aseara la ora 22.00 faceam teme daca asa a vrut copila avea o pofta nebuna de lectii, stiloul mirosea a scoala, parca si penarul ...nebunii. De citit nu prea ne omoram noi, mai ales daca este scrisul prea mic ne straduim sa nu pierdem ritmul ca ne apuca cam des joaca. Am constat ca daca se face o pauza mare la scris incep sa uite cum se fac unele litere asa ca aveti grija.
Va doresc vacanta placuta si savurati fiecare zi ca tare o sa-i mai ducem dorul peste cateva saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Buna si de la noi, tot din vacanta cea mare si frumoasa!
Ca tare bine mai e, zau asa!!!
Iustina a avut ca teme de vacanta vreo 10 fise la limba romana - le-a facut si un caiet de vacanta de 56 de pagini, din care a facut 28. De citit, a citit doar ce-a vrut si cand a vrut. Acum citim impreuna Casa bunicilor, de Ionel Teodoreanu..nu's chiar cat de potrivita e varstei ei, insa am gasit-o la parintii mei de cand eram eu in scoala si i-a trezit interesul.
In rest, joaca, joaca si iar joaca - a fost la tara 2 saptamani, am fost 2 nopti cu corturile, cu multi prieteni, pe malul unui lac, a mers la strand...de sapt. viit. cred ca reia si inotul si asteptam sa mergem si la mare, in august.
Cam atat despre noi.

Anka, multa sanatate puiului tau!

A, azi am dat comanda de ghiozdan nou, caiete, stilou...tot ce stim ca e nevouie. Si am dat comanda si de carti - limba romana si matematica, pt. ca ne-a zis d-na care anume trebuie, insa n-am gasit cunoasterea mediului. Asteptam sa apara in librarii.

Vacanta placuta in continuare, tuturor!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Va salutam, si noi, tare bine e sa nu ne stresam diminetile :-)
Giulia ca program de vacanta are zilnic 1,5 ore de inot, dupa care serile le petrecem afara.
Ca teme a terminat cartea ce au primit o la sfarsit de an scolar si a mai citit din lectura obligatorie pt clasa a 2-a (aici mai are de citit si vad ca merge destul de ok), a terminat ce avea la mate si la romana si face suplimentar caietul caruselul vacantei. Si cam atat :-)

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui szivarvany

Va salutam, si noi, tare bine e sa nu ne stresam diminetile :-)
Giulia ca program de vacanta are zilnic 1,5 ore de inot, dupa care serile le petrecem afara.
Ca teme a terminat cartea ce au primit o la sfarsit de an scolar si a mai citit din lectura obligatorie pt clasa a 2-a (aici mai are de citit si vad ca merge destul de ok), a terminat ce avea la mate si la romana si face suplimentar caietul caruselul vacantei. Si cam atat :-)

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,

uau, ce fetita harnicuta ! Inseamna ca i-a placut mult scoala!

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Danavio, inseamna ca nu ai citit subiectul asta, sunt aici copii cu adevarat harnici

La noi problema mare e ca stam pe coclauri pana dupa 10 juma serile si nu apucam sa facem mare tam-tam, ca efectiv nu apucam si atunci cititm amandoua mult in weekend, fiecare cu cartea ei.

_

Au nevoie de noi: Iulia Monica70

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

am modificat titlul si structura anului acesta.... inca mai este aproape o luna de vacanta!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare si de la noi! Tare bine e in vacanta.

Teme am avut, un caiet special combinat romana cu mate. Mi-ar fi placut sa si citeasca dar nu prea am avut cand...Tema de vacanta am apucat sa o facem intre perindari, pentru ca Alexandra a fost si va fi plecata mai tot timpul, cand cu bunicii, cand cu noi, cand in tabara.

A fost prin perindari in strainataturi cu noi, a fost la Neptun si la Bran cu bunicii. Si a fost in prima tabara la Predeal, la inceputul lui iulie - tabara de dans. Mai avem tabara de echitatie la sfarsitul lui august, si gata, pentru ca noi incepem scoala pe 3 septembrie. Asa ca am decis sa nu lasam tema in ultima saptamana, mai ales ca dupa prima tabara a venit franta de oboseala.

Ma gandesc cu groaza ca trebuie iar pregatiri de scoala, mi se suprapun cu ziua lui Andrei, dar parca anul acesta mi se pare usor. Mai greu imi va fi cu piticul, caruia i-am schimbat gradi.

Pana una alta, spor la teme si vacanta placuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

O sa ma mobilizez zilele astea sa descarc pozele din concedii si de la serbare. Si la noi toti au primit diplome, unii au fost mentionati pentru rezultate deosebite. Iar Alex a primit buburuza de tot.

Vestea proasta, pe care nu am apucat sa v o spun inainte de vacanta este ca ne vom schimba invatatoarea. Imi pare extrem de rau ca pleaca, dar doamna isi dorea mult un copil al dansei. A fost o invatatoare excelenta, combinatia perfecta intre blandete si autoritate. Copiii au primit vestea diferit, unii mai bine altii mai rau. Alex a fost chiar ok, a acceptat usor. Sa vedem cum o va accepta si pe noua doamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

va pupam si noi si va dorim vacanta placuta in aceasta ultima luna

ati vazut ca nu este vacanta de Paste? oare ce au de gand?
o legam cumva cu 1 mai?...Pastele este pe 6 mai

Mergi la inceput