Clasa a II-a * 2012-2013 *

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

La multi ani Giulik de Daria! Sa fii sanatoasa si multa fericire iti doresc!

La multi ani cu intarziere si pentru sarbatoriti de ieri.
Noi, suntem bine, inca nu am terminat temele de vacanta, dar nu mai avem asa mult si ne bucuram de vacanta si nu vrem sa incepem scoala, am zis-o!

Cartile le-am platit la sf anului scolar, ghiozdan nu cumpar ca ala vechi e ca si nou, trebuie sa-l spal doar si cam atat, pantofiori ii trebuie ca tot i-a ramas mic ce purta in primavara.

Pupici

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Da, chiar acum am vazut ca nu au vacanta de Paste.
si pe sem 1 ca vad ca in lista nu e au liber de 1 dec si cred ca si 30 noiem de Sf Andrei, parca asa s-a hotarat.

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

nu e liber de 1 decembrie ca e duminica anul asta
30 noiembrie nu s-a aprobat din cate stiu eu, e doar o propunere.

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Bun regasit tuturor!
Incet,incet ne pregatim de clasa a II-a!Fiica-mea si-a terminat caietul de teme pentru vacanta,i-am luat un ghiozdan nou si...cam atat cu pregatirile!!!Probabil vom mai lua ceva acuarele si creioane colorate.Pentru restul rechizitelor vom astepta listuta de la inceputul anului scolar!
Ema e in vacanta la bunicii de la Suceava...prima "iesire" fara noi.Cred ca luna asta bat recordul la factura de la telefon.
Va doresc tuturor o saptamana frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare si de la noi .
Mada, multumim frumos pentru urari
Si noi ne-am pregatit pentru noul an scolar, am cumparat marea majoritate a rechizitelor, mai asteptam doar listuta de la scoala daca e ceva de compeltat :-)

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna, tuturor!
Ma iertati ca dau buzna la voi, insa as dori sa ma ajutati si pe mine cu o informatie.
Nepotica mea va fi din toamna in clasa a II-a si de la scoala i-au dat un manual de religie intr-o stare destul de deteriorata. Noi am dori sa ii cumparam un manual nou, insa nu reusim sa gasim. Manualul se pare ca este de la Editura Sf. Mina care din pacate, momentan, nu mai are pe stoc niciun manual de religie pt cls a II-a.
Aveti idee de unde as putea cumpara ?
va multumesc anticipat pt raspuns si va doresc mult succes in noul an scolar care se apropie cu pasi repezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ninia, doar daca te uiti pe net sau intrebi in librarii

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Szivarvany, m-am uitat pe net, insa peste tot am gasit stocul epuizat.Sper sa ii gasim pana la urma manualul.Multam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Nu se gaseste Manualul de religie. Nici in clasa I nu au avut, au lucrat doar pe caiet. Acum au primit manualul de a II - de la scoala, vechi, uzat, scris. Am scormonit tot netul in cautarea lui, insa chiar si acolo unde aparea ca fiind pe stoc, atunci cand sunam imi spuneau ca nu e.
Asta e, probabil vor face exact ca anul trecut, vor folosi mai mult caietul si povestile Doamnei.
Daca cineva il gaseste pe undeva ....sa ne suna si noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Salutare si de la noi!

Nu stiu daca ne mai stiti, caci am scris mai rar.
As avea o rugaminte la o mamica de scolarel mai mare sa ne spuna si noua ce materii vor avea de studiat copiii nostri in clasa a-II-a. In general as fi interesata sa stiu cam cum e perceput acest an, ar trebui sa fie mai usor ca anul trecut, nu?

Multumesc.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput