Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(41)
Raspunsuri - Pagina 8
Kimmy spune:
Buna dimineata!
Ali,ce matinala esti,mi-ai luat-o inainte cu cafeaua .Nu-i nimic,mai dau si eu una
Eu m-am trezit nitel nervoasa,au luat-o razna hormonii mei.
Pregatesc gazuta de gradi,si revin
_
Mamica mandra 30+
Povestea noastra
muraturica spune:
Buna dimineata si multumesc de cafea.
Eu sunt in ultima zi la birou...e asa ciudat....totodata aniversez si 3 ani de casatorie cu sotul.
Fleur, suna perfect recomandarile tale. O sa incerc sa pun in practica cat mai multe.
Biribu, incet incet scot si capul din butoi.
Ma bucur ca bebita Deliei e bine.
In rest, nu stiu ce mai vroiam sa zic...vreau si eu babyshower.
Fetele care sunteti la rand cu nasterea, eliberati-va putin programul. Nimeni nu se inghesuie....
Va pup.
25+
Kimmy spune:
Cadita,eu am avut una simpla,o puneam pe masuta.M-am descurcat foarte bine cu ea,la fel cumpar si acuma.Am o prietena care s-a plans foarte mult de cadita cu forme ergonomice.Ea zice ca a incurcat-o foarte mult.
Balansoar am avut abia de pe la 6 luni,un Fisher Price cu pestisori,se balansa stanga-dreapta,inainte-inapoi,avea luminite si figurine care se roteau.Am dat pe el cam 700 de lei,dar parca nu l-am folosit prea mult.Manca si baterie de ma speriam Ar fi fost minunat sa se poata pune in priza.
Ieri am terminat in sfarsit umblatul la dentist .Azi am programare la dr de familie,sa ii zic si de prenatal,sa vedem ce zice de edeme,ca ieri efectiv m-am speriat ce picioare de hipopotan am avut
Ned felicitari pentru bebe grasan.Eu abia in 14 merg la control,o sa am atunci 32 de saptamani,sunt tare curioasa cat o sa aiba.La 28 avea 1100 gr.
Pupici,a venit vecina la o cafeluta.
_
Mamica mandra 30+
Povestea noastra
ali24 spune:
Kimmy sunt matinala dar fara voia mea.zici ca am ceas in fiecare dimineata ma trezesc la 5 maxxximmmm 6 si nu mai pot adormisi bineinteles ca pe la 8 jum 9 cand trebuie sa duc copilul la gradi atunci nu mai pot de somn .mi se inchid ochii
muraturica la multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sper ca ne trimiti si noua o feliuta de tort nu?????
vad ca toate va apropiati de concediu sau unele deja va si bucurati de el.superrrrrr !!!!!!!!!!!!!!se pare ca se apropie momentul mult asteptat de toate cu pasi destul de repezi
34+ amr 5 sapt+
rafael albert(25.05.2007)
Daconst spune:
Neatza!
Ali,multam de cafea,am topit-o.
Biribu,esti tare...cica nu poti nicicum sa nasti,hahha.
E adevarat ca daca se lasa burta,nu-ti mai vezi buricul de sus?
Eu dupa asta ma iau si inca il vad bine.
Muraturica,La multi ani fericiti alaturi de sot!
Kimmy,mananci sarat destul?
Ca asta ajuta la edeme,cica.
Azi vreau sa merg cu fi-miu la capsuni.Aici sunt gradini unde-ti culegi singura capsunele care le cumperi,dar pina aduni ai voie sa mananci cite vrei...parca vad ca-mi fac burta dubla.
Aveti ceva retete simple de praji cu capsuni???
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
32+ sapt
ioana3110 spune:
vai fetelor, merci de link-ul cu cadita. Am cautat de-aia ergonomica de am innebunit. Prietena mea a avut la fetitza asa si a fost foarfte incantata de ea. Am spalat-o si eu de cateva ori si chiar e practica. Cel putin asa mi s-a parut mie. Doar ca am gasit-o la 2 milioane la coytroceni si am zis ca nu dau atatia bani pt o cadita.
Asa ca mi-a picat la tzanc.
Daconst, eu stiam ca trebuie sa mananci nesarat ca sa nu retii apa....
De-abia astept sa mai aflam de Delia si Ada...Va tinem pumnii fetelor.
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
cristina1984 spune:
Neatza burtici! Ali multumim de cafea..... f buna, am baut-o pe balcon cu laptopul in fata, vai cat e de senzational in concediu
Muraturica multi ani fericiti alaturi de sot si sa aveti numai bucurii de la bebelina ce trebuie sa apara
Fetelor voi deja ati ajuns la capitolul balansoaruri pentru bebei, iar eu am cumparat abia 2 body-uri si patutul
Ieri am fost la medicul de familie sa imi iau analizele, se pare ca sunt anemica , mi-a dat sa iau tardyferon. Mai ia vreuna dintre voi asa ceva?
Maine mergem si la eco, abia astept sa imi vad puiutul.
Va pup si o zi minunata sa aveti
30+ Vlad Nicolae
IIuli spune:
neata, fetelor,
ali, kimmy, multumim de cafea, eu sunt deja la a doua pe ziua de azi pentru ca am dormit foarte prost si se pare - din cate spune sotu, dar eu nu-l cred - ca am sforait ce pot sa spun, si el sforaie, deci suntem chit
deja nu mai stiu cum sa mai dorm, pe partea stanga deja ma dor toate cele cand ma asez, plus ca ma trezesc noaptea aproape pe burta, de am senzatia ca il strivesc pe bebe. si cat mai e!!
daconst, eu folosesc capsunile ca sa fac cheesecake cu capsuni; adica fac un cheesecake simplu, cu f putina lamaie, iar cand s-a racit un pic pun deasupra capsunile taiate jumatati si torn gelatina. daca vrei, iti scriu o reteta completa (eu o fac cam in 40 min).
muraturica, la multi ani!!!! sa fiti fericiti toata viata! mie mi-a placut ultima zi la birou, parca plecam in vacanta. doar cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca nu o sa mai merg pe acolo un an si mai bine sau poate niciodata dat fiind ca nu stiu daca ma mai intorc acolo.
ma duc sa imi fac o salatica, mi s-a facut foame. va pup pe toate, sa aveti o zi frumoasa
29+ Mihai
Daconst spune:
Ioana,chiar am mai scris la subiectul asta,ca e una din "curiozitati" care nu se potriveste in Ro.Aici dr si moasele ne spun ca pentru a evita edemele trebuie mancat cu sare indeajuns si sa consumam multa apa.
Biribu,mi-a confirmat ca asa e si la ei...sarea fluidizeazea sangele care are tendita sa se ingroase in sarcina.
Unele fete din Ro stiau si ele...nu mai retin exact cine.
Iuli,buna ideee...asa mananca si fi-miu.
Merge si cu quark oare?Ca asta am in frigider.
Si eu sforai,cica.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
32+ sapt