Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Vin si eu cu noutati, am fost la eco bb are 2,3 kg, e mai gras cu o sapt. Singura problema este lichidul prea mult. Sa vedem ce analize o sa-mi dea sa fac.
Porumbita si eu am vrut sa donez celulele si am intrebat pe forum, dar nu am reusit sa aflu ceva palpabil. Prin urmare m-am lasat pagubasa si am semnat cu biogenis.
Pupici celor 2 mamici.

31+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Carmen: e ft misto cadita Tega, la fel ca Onda Evolution, doar ca mai ieftina. La cadita Looney ai luat si suport?
Mie totusi astea anatomice imi plac mai mult ca pot sa am ambele maini libere si macar stiu sigur ca nu scap copilul :))) M-as simti mai safe cu una din asta.

Edit: ca sa nu mai zic ca am gasit pe site fotoliul asta
http://www.mykids.ro/confortul-copiilor-c4/fotoliu-balansoar-pentru-relaxare-copii-si-bebe-s55.html
si sunt asaaa
As vrea unul si pt mine :)))

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Pt baie am avut cadita simpla si ieftina, tot de pe mykids luata, a fost vreo 30 lei, si deasupra un www.mykids.ro/promotii/-suport-burete-baie-bebelusi-si-copii-c25-d5.html" target="_blank">suport de burete (pe care puneam o panza de finet) si asa bebe sta singurel pe ceva moale

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">31+ cu
AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Daca iti spun ca ieri era in jur de 1050 ron, ma crezi?? :))) l-am analizat si eu, dar pana ce si lu sotu-care este genul care cumpara ce e mai scump din lista- i s-a parut scump si ca totusi nu merita :)). Eu vreau sa comand un cangoroo sweet nu mai stiu ce :) de 320 ron.

La cadita nu am luat si suport. Mi se pare aiurea sa dau mai mult pe suport decat pe cadita. O sa gasesc o solutie de sprijin mai ieftina. Inca nu stiu dc ii fac baitza in baie sau in camera lui. La cadita anatomica sincer nu stiu, parerile sunt impartite. Oricum ar fi, nu trebuie sa o lasi pe bebita doar sprijinita, baitza trebuie sa fie rapida, iar cand o speli pe spate oricum trebuie tinuta pe mana, iar la faza asta forma mai mult incurca...cred...nu stiu, zic si eu. Asa mi s-a parut.

Cu banca de la Fundeni, eu am inteles ca de fapt este infiintat un registru al donatorilor, deci daca vreti sa donati, ca inca nu au infrastructura necasara pentru depozitare.

35 sapt + Patrick Andrei
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Michelle foarte tare suportul! O sa-l comand si eu. Merci de pont. Dar incape pe fundul caditei? Pare destul de lat

35 sapt + Patrick Andrei
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Eu vroiam un leagan Bright Starts pe care l-am vazut la targ, ceva in jur de 5-600 lei, nu mai tin minte exact, se balansa fata spate si stanga dreapta. Dar parca si fotoliul asta imi place. Eu ma entuziasmez usor la dracii de-astea, apoi vorbesc cu prietene mamici si ele imi spun ce experiente au avut si in urma discutiilor iau si eu decizia daca merita sau nu.

Eu stiu sigur ca baita o sa ii fac in baie, inteleg ca poti pune cadita si pe un scaun ceva dar nu mi se pare safe. Cred ca voi lua totusi si un suport. Mama e la fel de vehementa contra caditelor anatomice, la fel nici ea nu intelege cum mai speli copilul pe spate sau pe cap :)) Mereu imi aduce aminte ca noi nu am avut asa ceva cand eram mici, si sa nu arunc banii aiurea, dar nu prea are succes.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ned,bine ai venit in "clubul greilor"!

Miha,fain buretele ala,trebuie sa ma uit si pe aici sa vad daca gasesc.
Tu parca ai si scoica la carut,nu?parca asa stiu.

Eu am avut la Lucas asa ceva:

http://www.amazon.de/Funny-Babycoon-Badesitz-lila-rosa/dp/B00361KWT4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1338930879&sr=8-1

Si l-am pus in vana.Asa nu am mai cumparat si vanita.
Dezavantajul e ca stai aplecata,dar pe mine nu m-a deranjat asta.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

32+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna fetele, am venit si eu de la slujba, rupta sunt efectiv... mai ma duc saptamina asta si cea aviatoare cred ca o tai mai scurt ca nu ma mai tin curelele. a coborit golanul si de-abia merg, sunt comica de-a dreptul

am vorbit cu Delia, sunt bine fetele, ea a plecat acasa, ne va spune ea mai multe cind intra.

Ali cred ca de un lipom e vorba, intr-adevar e o tumora benigna care creste incet, se scoate in general din considerente estetice, altfel daca nu deranjeaza cu nimic nu-i musai. nu are ce analize sa-i faca pt ea, e in tesutul subcutanat, deci f la suprafata, incizeaza pielea si o scoate. stai linistita

Ada dar nu te lasa sa-l atingi de loc?? bietul pui, vrea si el mingiiat, pupat, cum asa??

Diana pai iti las tie rindul scumpa ca eu nu pot saptmina asta nicicum. sanatate multa, sa treaca raceala

Delia felicitari pt shower, e fain, imi place si mie aici ca fetele sunt f solidare si se ajuta mult. sanatate si tie.

Muraturelule capul sus si afara din butoi, ce tot faci in el acolo? bucura-te de perioada asta pina vine bebe la maximum, ca nimic nu va mai fi la fel dupa. nu mai rau, dar sigur diferit. ai ceva timp sa te rasfeti

Fleur pai cu nasterea incertitudinea oricum va fi, indiferent de ce planuri iti faci inainte. important e sa ajungi la termen si el sa fie bine, in rest, nu te ajuta cu nimic daca te framinti sau nu. deci enjoy ultimele saptamini cu burtik

nu ma mai tine neuronul dar va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

biribu mersi mult.m ai mai linistit

34+ amr 5 sapt+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

bna dimi.va poftesc la cafea

34+ amr 5 sapt+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput