Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(41)
Raspunsuri - Pagina 6
dannett spune:
Buna burtici!
Delia, nu prea imi gasesc cuvintele...
Esti un exemplu de optimism si de putere pentru noi toate cred. Ai toata admiratia mea.
Sa-i dea Doamne Doamne sanatate Lailei sa creasca mare si sa iti aduca numai bucurii. Ingerasul ce o vegheaza de sus sigur are grija de ea.
Am vazut poze noi pe Picasa, cresc burticile acum pe ultima suta de metri, care mai de care mai frumoasa si mai mandra
Astazi am simtit si eu cat stateam pe scaun la birou miscarile fetitei chiar sub coaste, parca scrasnind os pe os. M-a facut sa tresar de cateva ori, dar nu ma plang. Sunt super multumita ca e
activa.
Maine am ecografie, am ceva emotii, dar cu Dumnezeu inainte.
M-am hotarat si eu la concediu: mai vin saptamana asta si cealalta si cam gata. O sa mai fie un training cate o zi la cateva saptamani la care as vrea sa particip, dar sa vad cum reusesc.
A, apropo de secretie si teama de a nu confunda cu scurgerile de lichid. Si mie mi se pare ca in ultimele zile e mai lichida, o sa intreb si doctorul maine sa vad ce zice.
33+
ali24 spune:
ada ma bucur ca sunteti bine.uite ca incet incet creste bobolicu si o sa puteti sa il luati acasa
34+ amr 5 sapt+
rafael albert(25.05.2007)
Fleurdelise spune:
Ada, ma bucur ca Nectarel creste si rade la mamica lui, plange cand nu-i convine ceva, etc. Toate astea sunt semne ca e un bebelus sanatos!!! Rabdare si laptic mult! I-ai spus ca are gagica in Florida?
Carmina, foarte bine ca e activa, asa e. Al meu a crescut si s-a lenevit, il simt mai altfel acum, dar si cand il apuca, burta face valuri si sinusoide de nu-i adevarat (mi-am propus s-o filmez, dar e greu sa prind eaxact momentul).
Ali, propunerile de activitati sunt pentru toate fetele care se plictisesc acasa (si nu sunt consemnate la pat). Imi propun sa le aplic de saptamana viitoare...cat mi-o mai da ragaz Eric + sa ma intalnesc cat mai des cu vecinele cu bebei sa mai invat de la ele.
36 + Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Laura32 spune:
Super Ada , inseamna ca de acum v-a lua constant in greutate si in curand acasaaaaa , hopul ce-l mare a trecut .
Fleur stai cumintica , ca nu este randul tau la nascut , spune-i lui Eric sa mai stea vre-o 2 saptamani . Va
Succes fetelor la eco , eu ma duc vineri la morfologie .
Carmina , pe tine a inceput sa te cheme mai des ? la cate saptamani mergi acum pe final la control ?
34+ Andrei
AMR 4 Weeks !
ARUBA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Aruba, pt Bianca avem www.britax.co.uk/car-seats/car-seats/first-class-plus" target="_blank">Britax First Clas Plus, l-am luat de pe amazon si sunt foarte incantata de el. Iar monitor video avem www.amazon.de/Motorola-188404-Digitales-Farbdisplay-infrarot-Nachtsichtkamera/dp/B002KUTZQ8/ref=sr_1_1?m=A3JWKAKR8XB7XF&s=baby&ie=UTF8&qid=1338884320&sr=1-1" target="_blank">Motorola tot de pe amazon luat, dar sa stii ca bateria se duce repede 2-3 ore, dar am inlocuit-o cu niste acumulatori si asa tine mult, 6-8 ore, poate mai mult, nu am dat importanta ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">31+ cu AMR 8+ |
Exact scaunul asta l-am comandat si eu, doar ca e rosu cu negru. Astept livrarea de la amazon, oricum mersi mult de feedback.
32+
carmina_s spune:
citat din mesajul lui Laura32 Carmina , pe tine a inceput sa te cheme mai des ? la cate saptamani mergi acum pe final la control ? |
deocamdata tot la 3 -4 sapt merg. sa vedem ce spune maine, ca s-ar putea sa incepem sa inmultim vizitele.
eu in ultimul timp al o tahicardie dezvoltata. pur si simplu incepe sa-mi bata inima asa de puternic nefacand nimic. adica la modul ca stau in pat si ma apuca. e ceva de speriat. maine o sa-l intreb pe dr cat de normal este lucrul asta. tensiunea e ok 10 cu 5, pulsul cam 101, dar de ce ma apuca tahicardia?
35 + Miruna
ARUBA spune:
Fetelor, voi ce tip de cadita ati luat / aveti deja? Eu ma tot uit la asta:
http://www.pikitimi.ro/la-baie/cadite/cadita-onda-evolution-ok-baby.html
si suportul metalic. Doar ca mi se pare cam mult pt o cadita, voi ce spuneti?
32+
Carmen_80 spune:
Eu am vrut sa o iau pe-asta
http://www.mykids.ro/5-c5/cadite-bebe-pentru-baie-s24/-cadita-bebe-cu-forma-anatomica-tega-albastru-transparent-d756.html
insa m-am razgandit si am luat una simpla-looney toons, de 45 de lei, de pe acelasi site. Ambele au termometru. La curs am vazut baitza demonstrativa si am si intrebat daca cea anatomica ajuta si mi-au spus ca ei nu o recomanda. Oricum nu il lasi pe bebe singur in cadita, iar ca sa-l intorci si cu spatele sa-l speli, mi se pare incomoda.
Tot de-aici mi-am comandat si patutul si salteluta de infasat si vreau sa mai comand si un leagan (daca nu gasesc la bebe tei ce vreau).
35 sapt + Patrick Andrei
AMR 3 saptamani
Carmen_80 spune:
Cred ca am mai pus link-ul asta:
http://forum.anticonceptionale.ro/t15252-1--lista-lucruri-bebe-acasa.html
dar pt cine nu s-a apucat inca de cumparaturi, poate fi o sursa de inspiratie.
35 sapt + Patrick Andrei
AMR 3 saptamani
Laura32 spune:
citat din mesajul lui Carmen_80 Cred ca am mai pus link-ul asta: http://forum.anticonceptionale.ro/t15252-1--lista-lucruri-bebe-acasa.html dar pt cine nu s-a apucat inca de cumparaturi, poate fi o sursa de inspiratie. 35 sapt + Patrick Andrei AMR 3 saptamani |
Multumesc , am mai facut cateva completari la lista , simt ca nu se mai termina lista asta odata .
34+ Andrei
AMR 4 Weeks !