Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(41)
Raspunsuri - Pagina 5
Porumbita spune:
ali pai in ro in nici un caz nu ti ar da voia cu inca un copil dupa tine in spital; dar am vazut ca prin alte tari se poate!!
oricum, nota 10 pot delia si pt rudy si nota 1 pt sotul delie
voi v ati decis pana la urma cu celulele stem? stiti mai multe despre chestia cu spitalul fundeni - banca comuna? parca scrisese cineva dar nu mai stiu
freedelia spune:
Mi-am actualizat si eu semnatura... Nici mie nu imi vine a crede ce putin mai e.
Poate ar trebui sa punem pe prima pagina cezarienele si inducerile programate. A mea e pe 6 iulie. Alte fete?
Delia, 34+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
ali24 spune:
eu azi am facut o curatenie generala cu spalat geamuri si tot tacamul asa ca daca nasc cumva la noapte sa stiti de ce
biribu ce ne am face fara tine.am si eu nevoie de o parere de a ta...sotul meu are de mic cica ceva punct de grasime deasupra burtii.si cu timpul tot i a crescut acum are ca si doua randuri de burti.nu stiu cum sa explic mai bine sa intelegi ca si cum ar avea 2 colacei de grasime.de cativa ani ma rog de el sa mearga la dr sa vada ce este...ieri am fost la strand si un prieten a tot insistat sa il programeze la o conostinta de a lui chirurg care la operat si pe el de nu stiu ce.pana la urma a acceptat (spre bucuria mea )si azi a si fost la control.cand a intrat in cabinet sotul si a dat seama ca si el il cunoaste pe dr.la pipait putin la burta si a zis e ceva grasime crescuta care cu timpul se va face tot mai mare si l a si programat pe maine la operatie sa ii scoata de acolo.acum dilema mea este ca el si a putut da seama ce e acolo dintr un simplu pipait?ptr a l opera nu era nevoie de un eco sau ceva analize?i a spus ca si saptamana trecuta a operat exact asa ceva si i a scos de acolo grasime de marimea unei mingi...mie tot timpul mi a fost frica sa nu i se faca acolo ceva cancerigen(ma gandesc totusi ca daca ar fi fost in atatia ani s ar fi format deja sau???)totusi tu ce parere ai nu e periculos sa il opereze asa si daca ar fi doamne fereste ceva mai grav???eu nici nu am indraznit sa ii zic ceva de genul asta sotului sa il sperii mai rau decat e ca si asa mi a trebuit atata timp sa il fac sa mearga la dr.daca i as pomeni de asa ceva cu siguranta nu s ar mai duce iar.nu stiu ce sa fac dar daca tu crezi ca e totusi periculos si ar fi mai bine sa nu se opereze atunci am sa ii spun .n am incotro...scuze ca m am lungit atat....
34+ amr 5 sapt+
rafael albert(25.05.2007)
ali24 spune:
fredelia daca e sa ma hotarasc si eu la cezariana cam tot asa voi naste ca tine 6sau 7 iulie.tu ti ai ales data sau dr?
34+ amr 5 sapt+
ali24 spune:
Porumbita daaaa mi se pare si normal sa nu te lase.la mine nici nu s ar pune problema sa il duc cu mine dar ma gandeam la cazul special al deliei in care chiar nu a avut alta varianta si cat greu a trebuit sa ii fie
34+ amr 5 sapt+
muraturica spune:
Revin si eu dupa o absenta mai lunga.
Am citit mereu si am fost cu sufletul la gura pentru Delia.
Delia, esti un exemplu de curaj si putere. Nu stiu cate femei in locul tau ar fi avut asa un moral bun. Sunt convinsa ca totul va fi in regula cu micuta Laila. Rudy e un copil exceptional, cat despre sotul tau....nu am cuvinte, inca sunt deosebit de revoltata. Micuta Clarissa va va pazi oricum de rele.
Din pacate chiar nu mi-am gasit cuvintele sa scriu mai repede si cu starea mea depresiva mi-a fost frica sa nu stric moralul tutror. Oricum, Delia, atitudinea ta e o lectie de viata deosebita. Tine-ne la curent cu ce mai faceti.
Am vazut si poze, impresionante toate. Desi pe micul Nectarie il stiam,s-a facut si mai frumos. Ada, voi cum mai sunteti?
Am emotii si pentru fetele care urmeaza sa nasca curand. De cate ori intru parca ma astept la ceva vesti noi.
Cele care sunteti racite, sper sa va reveniti repede, doar aveti alta treaba.
Eu sunt in penultima zi de lucru. Maine mai vin si gata. Ma bucur, dar ma si intristez. Nu stiu cum va fi sa stau acasa....mereu mi-a fost frica de aceasta perioada (inclusiv cea in care stau cu bebe), dar sper sa fie bine.
Azi sunt chiar foarte obosita, ma dor toate si abia astept sa ajung acasa si sa capitulez. Nu stiu cum ma voi descurca mai incolo daca acum abia stau pe picioare.
Va pup si va doresc numai bine la toate.Sa stiti ca va citesc si ma gandesc la voi mereu.
25+
Fleurdelise spune:
Revin de la birou.
Tocmai am avut un fel de contractie (cred) usor dureroasa. Durerea e localizata sus sus sub diafragma, parca ceva apasa de acolo in jos. Cand loveste bb e altfel. De dimineata tot asa dar mai uosr, credeam ca ma doare stomacul, dar nu mancasem nimic inca.Acum a trebuit sa ma ridic sa umblu ca nu mai puteam sta pe scaun. E mai ok acum. Voi stiu ca luati no-spa in cazuri din astea, eu nu am nimic. Am baut un pic de apa rece.Sper ca e doar un mic antrenament si nu ma apuca ceva.
In fine, acuma-s pe scaun si Eric a inceput sa se foiasca un pic.
Carmina, bafta maine la analize si revederea cu Mirunica. Tot asa activa e?
Ali, nici aici nu e voie cu copii sub 14 ani in spital, nici macar in vizita!!! Cel putin la spitalul meu asa e. Eu consider ca e bine, dar pt mamici cu copii acasa trebuie sa fie tare greu, sa nu ii vada deloc 1, 2 3 zile. In cazul Deliei cred ca s-a facut o binemeritata exceptie. Si Rudy imi pare a fi un copil exceptional, intelegator si matur pt varsta lui.
Muraturica, pai cum sa-ti fie frica de sederea acasa? Mie mi se pare ca ma relaxez la serviciu iar acasa am o mie de treburi, mereu se iveste ceva. Ce iti propun: incepe cu activitati placute, o plimbarica, hop inapoi cand obosesti, mai pregatesti cate o hainuta de bebe ceva, papa ceva bun, mai un mic shopping, hop iar acasa, un film bun, o baie cu spuma, un CD cu muzica relaxanta, o carte despre sarcina si bebe, un DVD cu yoga pt gravide, tehnici de relaxare meditatie ceva (sunt pe internet, cred). Mai faci sotului cate o prajiturica, ceva, primesti sau mergi in vizita. Mergi la piscina...etc etc. A, si sa nu uit, baga si o mica sedinta foto cu burtica, de cand te asteptam. Sa vezi cum trece timpul.
Freedelia, sa-ti fie de bine baby shower, ce tort haios! Mi-ar fi placut si mie sa am parte de asa ceva, dar nu ma plang, ca am primit atatea lucruri incat ar trebui sa dau eu un party sa le multumesc fetelor! Asteptam poze.
Porumbita, ai pm.
36 + Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
ali24 spune:
Fleurdelise mi au placut mult recomandarile ptr muraturica.esti tare
34+ amr 5 sapt+
carmina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fleurdelise Carmina, bafta maine la analize si revederea cu Mirunica. Tot asa activa e? |
Fleur, da, tot asa activa este nu ma plang, ca am auzit ca este mult mai nasol sa nu miste si sa-ti faci 1000 de idei negative, asa ca merg pe ideea: daca misca inseamna ca este bine sanatoasa
abia astept sa o vad maine
fetele
35 + Miruna
adarev spune:
Salutare, fetele mele. Pupici Lailei , lui Rudy si Deliei. Noi suntem, ok.Azi la 14 am fost la el.A mai crescut. Acum are 1170 grame.Era pe burta si cred ca nu-i prea convenea. Urla de mama focului in incubator. Apoi a obosit si a adormit.Eu ii bat in incubator si ii spun... Nectarel, ce faci? El deschide niste ochi mari, apoi se stramba, mai rade. Eu , sunt cu biroul prinsa, apoi fug la spital si tot asa.Bine ca am lapte. Acum sunt experta cu laptele. Beau la ceai de chimen cu anason de mi-a iesit pe nas si mananc galactogil.Sper sa mai am lapte si cand o sa iesim din spital.Voi, sa aveti grija de voi si de bebei .
Ada