Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(41)
Raspunsuri - Pagina 4
chmihaela spune:
Am actualizat si eu semnatura ca ramasesem in urma.
mami de robert 20.10.2010 29+ Miruna Stefania
roxypuy spune:
hello burtici! azi e prima zi de CO ce bine e sa stai acasa, sa nu te grabesti sa ajungi undeva...just sit
ieri am avut niste arsuri infioratoare n-am mai rezistat si am luat un maalox si mi-au trecut imediat dana, daca vrei iti trimit tie toata socata k mie mi-e frica sa mai beau...cred k de la aia m-au apucat arsurile
delia - felicitari inca o data iubita mea pt tarie si curaj multi pupici pt rudy cel curajos si pt micutza laila in ceea ce-l priveste pe "mandrul" - nu am cuvinte...acum m-a convins k nu are deloc suflet si nu poate fi numit om. oricum Dumnezeu e sus si le vede pe toate. tu ai grija de copilashi si...life goes on
va pup!
Roxy
32+ AMR 8 sapt!!!
valy27 spune:
delia- sa fiti puternice si dumnezeu sa va dea sanatate muuuuulta.
ada-sa-ti dea dimneazeu rabdare si lui nectarel putere.
dinami-spune-mi,te rog,tu in ce saptamana ai facut schema de maturare pulmonara?
ilenutza-sunt la dr gradinaru-municipal,dar nu am avut decat 2 contacte cu spitalul pana acum-in rest am fost doar la clinica unde am facut fiv-ul- orice informatie imi este utila.oricum mersi ca mi-ai raspuns la intrebari.
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+30 sapt, doamne ajuta in continuare.
freedelia spune:
Off, fetelor, am facut si eu, ca si Dianami, o raceala de vara, de ma simt lovita de tren. Am dormit/zacut de la 10 dimieata pana adimeaori, la 5 dupamasa, acum nu mai pot sa dorm, dar tot rau ma simt... Offf... Noroc cu tata si cu femeia ca au sta cu copiii, i-au dus in parc, la activitati, etc. Jane a dormit langa mine vreo 2 ore la pranz, in rest nu stiu ce ma faceam daca eram singura... Am luat paracetamol si vit c, nu stiu ce sa mai iau sa ma simt mai bine... Eu sunt si rea de boala...
Am poze de la shower, am sa pun cand ma invrednicesc sa le incarc. A fost intr-adevar frumos, special... Am mai avut un shower si la John, dar atunci nimeni nu mai avusese copii, nu mai fusese la baby showers, nu a fot asa elaborat ca acum. Toate prietenele mele au inceput sa faca copii dupa ce eu deja aveam doi, asa ca nu aveau experienta. Acum a fost super, "cantecul lebedei" ca sa zic asa, ca nu cred ca voi mai face inca un bebe dupa asta...
Delia -- cand te trezesti, sa ne spui cum sunteti. Cand vine mama ta? Si pe Laila cand preconizeaza doctorii ca o sa o ti lua acasa?
Va pup, ma duc sa mai zac un pic, cat oi mai putea...
Delia, 32+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
carmina_s spune:
Buna fetele,
va pup si multumesc pt cafea.
Delia, felicitari pt moralul tau extraordinar, pt micuta laila si pt baietelul minunat Rudy.
Ada, pupici pt Necatrel si mai pune niste poze (saptamanal, daca se poate, sa vedem evolutia )
eu raportez nopti relativ linistite (am o arsura groaznica la ora 4.30 dimineata....in fiecare dimineata si cand ma trezesc din somn spun: aaaaa e ora 4.30 )
maine mergem la dr sa fac analize de sange + urocultura + culturi din col + (cel mai important) sa o vad pe Mirunicaaaaaaa.
usor, usor am ajuns si in saptamana 35 parca ieri ne cunosteam aici pe forum si acum suntem o familie
cam atat deocamdata.....va
34+ Miruna
r_ocsy spune:
Salut !
Ma dispera vremea de afara, cand sunt variatii dintr-astea de atmosfera eu sunt praf, astazi ma luasera transpiratiile si ameteala pe strada si bine-nteles ca ma durea burta. Foarte interesant cum poate afecta vremea o gravida si numarul nasteriilor neprevazute, deci, la antecedentele mele zilele astea trebuie sa stau mai linistita !
In rest ... am o stare de plictiseala maxima, imi astept sotul sa coboare hainele de bebelus din pod ca sa le trag o sortare, spalare si sa vad ce mai cumpar ... ca vorba aia, azi-maine nasc si nu am nimic pregatit iar pe sotulache nu ma bazez la aceasta categorie.
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 35+ Maria Natalia ( AMR 22 de zile )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Dianami spune:
Valy, am facut schema in sapt. 32, cu repetare in 33 (la 7 zile distanta).
Diana, 37+ cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)
Fleurdelise spune:
Buna fetelor,
Am facut si eu ochi.
Delia, ma bucur ca ai un moral de fier esti un exemplu pentru noi toate.
Eu inca mai lucrez saptamana asta.
Ma bucur ca a doua piersicuta a odiseii a readus pe forum fete care nu mai scrisesera demult...bine ati revenit chmihaela (sper sa se rezolve problemele), cristina.
Nimic deosebit de raportat la noi, maine merg la clinica si vad si doctorita, poate se contureaza mai bine planul pentru nastere ca mai am 2-3 saptamani maxim si sunt in incertitudine totala. Tare imi doresc sa imi programeze ziua, inducere, cezariana cum o fi, numai sa stiu ziua. Mi-e tare frica de necunoscut...
Aici e foarte frumos astazi, imi fac curaj sa merg la birou. Amr 4 zile!
36 + Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
ali24 spune:
Delia asteptam cu nerabdare vesti si detalii despre nastere cand ai timp si dispozitia necesara.pupici ptr tine laila si rudy.Cati ani are rudy?m am tot gandit ca si eu am un baiat de5ani si cum ar fi daca as fi nevoita sa merg cu el la spital sa nasc.si mi se pare imposibil.pana la urma a stat tot timpul cu tine acolo?au avut grija asistentele de el sau cum ati facut?oricum felicitari inca odata la amandOi ptr felul in care ati reusit sa treceti peste aceste momente
34+ amr 5 sapt+
rafael albert(25.05.2007)