Ce imi doresc si cum cred ca o sa fie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Ia nu mai radeti voi de angoasele mele de mama de 2 baieti fermecatori, da?

la 6 ani 5! girlfriends ??????

Sa alegi îndoiala ca filozofie a vietii e ca si cum ai alege nemiscarea ca mijloc de transport. (YM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Ce mi-ar place:
- sa fie tinere independente si sigure pe ele
- sa profeseze ceva ce le place, sa castige bine si sa si bucure de viata
- sa isi gaseasca perechea cat sunt tinere, sa aibe copii tinere

Eu abia astept sa am nepoti, cat mai multi , sper sa fie macar 4 (cate 2 nepoti la fiecare copil).

Ce cred:
- fiica-mea cea mare seamana mult cu mine, se va aseza repede si va avea copii repede. Ea este foarte loiala si familista dar in acelasi timp foarte buna la scoala si hotarata sa razbeasca
- cea mica va avea propabil probleme sa-si gaseasca sufletul pereche. Ea e prea perfectionista, nu foarte echilibrata. Daca studiaza atunci nu mai face nimic altceva, se dedica 100% la ceva si este foarte competitiva. Probabil va avea 'timp' de copii ceva mai traziu in viata, cand profesional va fi deja aranjata.

Cel mai important pentru mine este sa fie fericite si multumite de ceea ce au si fac.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

interesant subiect!
citindu-te buflea parca citeam o prezicatoare ce prezice viitorul...exact asa mi-a sunat;
ce imi doresc:
in primul si in primul rind sa NU prinda anii adolescentei aici in america; dupa cum pt unii exista visul american sa vina in america pt mine este visul sa plec din america; este un loc/societate unde nu imi doresc sa imi vad copii pe viitor....
imi doresc sa nu ramina gravide pe la 16 ani cum se are obiceiu pe aici si la 20 sa aibe deja 3 plozi; sa nu se apuce de droguri/alcool;sa nu ajunga la inchisoare din nici un motiv; si sa reuseasca sa termine macar liceul si ceva meserie nu sper la mai mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Interesanta asta cu drogurile si alchoolul ... nici nu m-am gandit.

E clar ca VREAU sa stea departe de ele, as vrea sa nu incerce niciodata pentru ca mi-e frica ca n-o sa se poata opri doar la "a experimenta" ...

Dar personalitatea lui imi spune ca o sa incerce , in college (ca pana atunci stau cu ochiul pe el ) - ahhhh, ce imi tremura sufletul cand scriu asta ... of, mda, o sa incerce sigur, pentru ca e genul care nu invata ceva decat daca simte pe pielea lui si ii place sa experimenteze, ii place noul, ii place riscul, e curios sa vada ce se intampla, si cum aceste experiente sunt comune in college, nu cred ca va sta departe de ele ... deci mda, o sa incerce, si droguri si alchool. Totusi ii place controlul si ii place sa fie in control - si poate abandonul asta artificial dat de alchool si droguri sa ii creeeze o stare neplacuta de teama (asa sunt eu) ... plus ca nu suporta sa fie bolnav, deci mahmureala de dupa s-ar putea sa il convinga sa nu insiste (asa e barbata-meu, decat sa ii fie rau dupa o betzie mai bine prefera sa se opreasca cand simte ca e prea mult )

Oare pot face ceva ca sa impiedic asta ? ... in afara de educatie desigur ... oare exista vreun college unde studentii nu fac asta ? - vise, vise ! ! !

Cum va vedeti voi copiii in college, amatori de orice experienta, sau prudenti si eventual chiar reticenti la experiente despre care au invatat ca pot avea urmari periculoase ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

desi nu m-am gindit niciodata la asta...indraznesc sa impartasesc cateva ginduri de moment si chiar sa mai adaug categori.

cum este la 8 ani jumatate:
-credincios
-diplomat
-inteligent
-iubeste banii, bunurile materiale...
-f. aranjat, atent cu tinuta, pieptanatura
-tendintze avansate de independenta
-perseverent
-silitor, hard working
-overconfident
-autodidact
-selfish
-pasional
-atletic
-controling
-ii place f. mult muzica dar, nu-i place sa invete sa cinte la vreun instrument muzical

cum imi doresc sa ajunga:
-credincios,dedicat Domnului Isus
-sa-si ia nevasta credincioasa si sa fie sot,parinte bun
-perseverent
-sa profeseze ceea ce doreste
-sa fie in folosul societatii
-sa nu iubeasca banii, bunurile materiale
-sa sufere cat mai putin din dragoste
-mai putin (deloc) pasionat de sporturi extreme
-sa invete din greseli si sa nu le mai repete
-sa fie ordonat, ingrijit
-compasiune si respect pt cei din jur
-inventator
-sa invete sa cante la pian
-desigur no droguri, alchool...etc.

cum cred ca va fi:
-credincios
-f.diplomat
-inteligent
-incapatinat
-sot,parinte bun(dar isi va alege greu partenera...fiind f. pretentios)
-sa fie ordonat, ingrijit
-f. multe hobbiuri, sporturi
-o sa iubeasca banii
-va avea un job bun facut cu pasiune dar si bine platit
-f. pasional, f. romantic ...o sa sufere din dragoste, si la rindul lui o sa fringa multe inimi
-calator
-va da vina pe altii pt insuccese
-fff. independent
-f. controling
-cred ca pana la urma o sa inventeze ceva
-nu ii va place sa cinte la vreun instrument
-nu cred ca va folosii droguri etc...dar ca orice adolescent le va incerca.

acum, al meu deja are planul vietii facut...din cand in cand mai imi da cate un update

planul lui(la virsta de 8 ani jumatate)
-job f. bun, bine platit...si care sa-i placa
-masini, bani, casa...bilionar
-credincios
-nevasta frumoasa si inteligenta
-3-4 copii
-calator
-inventeze ceva
-faca sport de performantza

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Imi doresc:
- sa isi aleaga meseria care-i place si sa fie si banoasa
- sa fie independenta
- sa fie maleabila
- sa aiba casa si masina inainte de casatorie
- sa se marite doar o singura data
- sa stie sa spuna NU, POATE si DA dupa matura chibzuinta si atunci cand e cazul.
- sa se lase dusa de val, uneori
- sa isi gaseasca locul intre oameni asemeni ei.

Cum cred ca o sa fie:
- o sa sufere pentru ca nu doreste sa se adapteze la societate ci mai degraba societatea sa se adapteze la ea. Asta pana cand o sa fie destul de matura sa-si asume alegerea. Sper.

In rest la cum o sa mai fie imi declar incompetenta.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Fiica-mea (ca bestiul mic e prea mic):

Mi-ar placea:

- sa NU fie pitipoanca
- sa citeasca CARTI PE SUPORT DE HARTIE
- sa aiba o profesie care sa-i placa
- sa fie rockeritza ca mama ei
- sa-si faca un piercing/tatuaj
- sa-i placa motoarele macar ca pasager
- sa iubeasca CU ADEVARAT macar o data in viata
- sa NU se marite cu primul barbat din viata ei, nici cu al doilea
- sa stea cu mine pt totdeauna

Cum cred ca o sa fie...(aproape 8 ani are acum)...habar n-am, dar sigur sigur va fi mult mai conformista decat mine si asta e foarte bine

P.S. FOARTE, FOARTE frumos subiect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Cum cred ca o sa fie:
- o sa sufere pentru ca nu doreste sa se adapteze la societate ci mai degraba societatea sa se adapteze la ea. Asta pana cand o sa fie destul de matura sa-si asume alegerea. Sper.

Cornelia

Ce n'est pas en regardant la lumière qu'on devient lumineux, mais en plongeant dans son obscurité.
Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

io-s pe modelul aqai - nu mai spun nimic, ca a spus ea totul

edit: numa' ca ai mei is invers (adica al mare al meu = al mic al ei si viceversa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea
- nu o sa-si aleaga o profesie ci o profesie o sa-l aleaga pe el . Si NU, nu o sa ramana fidel acestei profesii, o sa schimbe mai multe, in functie de cum ii va satisface nevoile materiale. Invata repede deci schimbarea domeniilor nu va fi o problema, va fi insa superficial, iar aprofundarea unui domeniu nu va fi deloc un scop pe care sa-l urmareasca. Nu cred ca va munci de placere, dar va profesa ceva ce NU ii displace si ii indeplineste niste conditii minime materiale.

Eu nu vad care e problema in asta adica, eu conform studiilor sunt matematician, informatician si economist (na, nu m-am putut hotari asa ca le-am facut pe toate), dar lucrez in telecomunicatii, si de 3 ani fac si sport (am castigat si niste banuti din asta, putini, dar na, e ca un al doilea job ). Si mi s-a cam luat de telecomunicatii, asa ca acum caut programe pentru micii intreprinzatori ca vreau sa ma apuc de agricultura, cat de curand asta pentru ca a venit criza si nu mi-a iesit pasenta cu un alt biznis , care a ajuns sa moara in fasa

Eu sunt fericita asa Mamei i-ar fi placut sa ma fac ziarist sau diplomat (!?), ca sa cutreier lumea. Acum cutreier lumea la competitii sportive dar cam stramba din nas Deci nicicum nu-i bine Asa ca atentie cat de mult va doriti

De fapt, "asteptarile distrug placerile in viata"... eu pe Alex il iau asa cum e (e bun deocamdata la matematica, desen si sport, si clar antitalent la dans ), si vedem ce o sa-i placa, pe parcurs...

Mi-ar placea doar sa faca tot posibilul, in limite decente, sa fie fericit Si cred ca daca ii inspir ideea asa, asa va si face

Mergi la inceput