Ghiocei de Martie-Aprilie2009**430**
Raspunsuri - Pagina 9
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgiana310 Daca de fiecare data cand rastoarna bolul plin de lapte de pe masa, ne apucam sa stergem pe jos, tipand ca este neatent, nu il impresionam atat de tare incat sa aiba mai multa grija. Asadar, implicati in propriile lor fapte si consecinte, se "prind" mai repede de cum stau lucurile in jurul lor si deci, cat de intinsi sunt nervii nostri. |
De acord !functioneaza si la adulti
Aici imi vine in minte colega mea de camera din anul 2 de facultate care la inceputurile coabitarii noastre ma scotea din sarite cu obiceiurile ei, fix cand aveam examen si ma culcam mai devreme ea se gasea sa ambaleze ceva in folie fosnitoare sau sa faca fel si fel de lucruri pana tarziu in noapte , am incercat sa ii explic mai pe ocolite ca ma deranjeaza, nu a priceput asa ca am asteptat sa aiba un examen important si am procedat fix ca si ea, in plus m-am si trezit la 03 in acea dimineata ca sa spal ; concluzia: mi-a spus ca a inteles acum ce ma deranja (sunt convinsa ca stia si pana atunci) si din acel moment am devenit prietene ff bune, tinem legatura si acum , s-a dovedit a fi o super tipa de fapt
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
V-ati prins ca nu am chef de lucru, da ?!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
pisigri spune:
Cu asta cu neputincioasa sunt perfect de acord, exact asa ma simt cind ma trateaza cu ignore
Cu somnul eu nu-s habotnica. Dar am doua probleme. De cind se trezeste la 7, nu rezista pina seara si nu ne mai intelegm. Iar de cind sint eu gravida, nici eu nu rezist prea grozav si de obicei nici nu se pune problema sa ma odihnesc la prinz mai des de o data pe saptamina. Cind mai prind cite o ocazie-exceptie, e sarbatoare...si degeaba
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
curea spune:
La multi ani sarbatoritelor Olga si Ana!!! cu scuzele de riguare... nu am fost prezenta.
Monnvas pt dat la rate iti sugerez sa nu ii dai mai mult de 70 ml odata sa bea. pt vremurile cacacioase iti sugerez enterolactis buvabil la noi da rezultate, este un probiotic.
F tare jocul propus de Ilinca, imi pare rau ca nu am intrat in joc in weeknd.
Chato recuperare usoara iti doresc!
Inapreda si noi avem astigmatism, deocamdata noua nu ne-au pus ochelari a zis sa mai asteptam. Se pare ca ati avut distractie maxima la de 1 iunie. V-a zis sa faceti vre-un exercitiu pt ochisori?
Dyana intrebai cum se treci peste crizele de nervi trebuie sa fii f puternica eu cand nu mai pot ma duc in alta camara si ma calmez, apoi revin ca si cum nimic nu s-a intamplat. Am observat ca atunci cand sunt nervoasa copilul simte sau ii zic sa nu mai faca asa Radu face in mod special ...ca si cum imi rade in fata...
Am fost in parc luni seara si i-am zis sa stea langa noi si el nu a stat si s-a asezat in faza unei masinute mici cu pedale care era condusa de un copil mai mare care nu a pus frana si a trecut cu masina peste Radu ma rog am avut noroc ca era o masina mare si nu l-a lovit practic era jumatate peste el. AM tras cu toii o sperietura mare dar sper ca totul sa fie in regula.
denisamada spune:
La multi ani, Pisicule si pe aceasta cale!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Pisilinca insa trece printr-o faza f incapatinata si mofturoasa, care ne cam scoate din pepeni pe amindoi; eu ca eu, dar Motanu se intreaba vesnic "Ce ne facem cu doi !?!?". Sper ca o sa-i treaca. Cel mai tare ma enerveaza faptul ca orice vrea/cere/ii trebuie/nu-i convine se miorlaie si mitziie. Ilinca, nu Motanul :))) |
Si Adela se cam matzaie in ultimul timp... parca mai mult decat obisnuia...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
georgyiuly spune:
Buna fetele!
Simply si Bianca ...sa aveti o zi minunata la intalneala...cu multe poze!!!
Chatonel...recuperare usoara si sa pleci cat mai repede acasa!
Monnvas...sanatate lui Cristi.Din pacate ,,,enterocolitele sunt pacatoase tare...au avut si ai mei prin martie amandoi...nu au mancat nimic 4-5 zile,noroc ca pe Sebi il alaptam.Sa va faceti bine repede...si sa nu o luati si voi,cei mari!
Pisigri...cand va veni bebe pe lume o sa vedeti ce bine o sa-si gaseasca locul in familie....dupa aceea o sa va intrebati ...oare cum era viata in 3(ca asa bine e in 4).Stati linistiti ca o sa va descurcati,nu e chiar asa greu cum pare,e doar mai frumos!
Crizutele....Giulia are in general cand e obosita pentru ca ea nu mai doarme dupa amiaza de multisor si atunci nu prea am cei face pt ca e de inteles ca e obosita.Evit situatiile care o pot solicita...si ii dau pace.Cand le face ..asa de capriciu(desi vad ca e intelegatoare in ultima perioada) incerc sa-i explic frumos,daca nu ne intelegem...se termina ca ea plange,se descarca..si ii trece.Incerc sa fiu cat de cat constanta si intelege ce are voie si ce nu,ce se poate si ce nu.
Novus...spor la bagaje!
Diana...super haioasa cu anii tai!
Georgiana,mi-a pacut mult ce-ai scris!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!
Povestea nasterii Giuliei!
Monnvas spune:
Multumesc, fetelor, pt sfaturi. Deocamdata vad ca nu s-a cufurit (ceva mai moale ca de obicei, dar nu e diaree) si nici n-a mai vomitat. Observ insa ca pish e mai inchis la culoare si ca transpira f abundent, iar cand urca febra il doare capul. A, si se si partzaie la greu.
PISIGRI sa stii ca si eu am inceput sa fac militarie cu somnul. Din acelasi motiv: n-am chef de copil matzait. La noi e usor sa-l conving sa se suie in pat, mai greu e de convins sa taca .
Cat despre matzaiala si crizute, mai facem si noi, mai ales cand e obosit. Amu nush daca chiar s-au imputinat in ultima vreme sau le tratez eu mai cu sictir, ca parca mi se par mai putine. Oricum, exista si interventii „de forta” si parca am inceput sa am autoritate. Nu-mi place autoritatea, da-i asa comodaaaaa... De ex. Daca se arunca prin pat la imbracat il imobilizez (ii prind picioarele sub genunchiul meu) si ma fac ca-l imbrac asa. De obicei imi cere sa-l eliberez „ca nu mai fac” si chiar sta dup-aia cuminte. Imobilizarea dureaza 10 secunde max. si vine dupa ce i-am explicat de tz-shpe ori ca ne grabim si ca iar pierdem ora de engleza daca ajungem tarziu la gradi Mai am niste priviri taioase si niste inaltimi de ton la care de obicei nu riposteaza.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Monnvas spune:
LA MULTI ANI, PISIKULE!
Sa ne traiesti si sa ne mai veselim impreuna!
CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
Bun, azi am avut parte si de o experienta... profesorala...
Am lasat pe toamna. E a 3a oara cand pic aceeasi persoana.
Trebuia sa dau restantele, dar cum is in medical, cu fiu-meu, am trimis subiectele unui coleg. Asta imi da mesaj ca i-au venit 4 musterii, or, io stiam de 3. Din sms in sms ajungem la concluzia ca una si-a adus gagicul care i-a facut lucrarea, ea semnand cu nume fictiv. Gizas, cata inventivitate... si io chiar voiam sa trec pe toata lumea...
CRISTIAN (7.03.2009)