Ghiocei de Martie-Aprilie2009**430**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Bun, azi am avut parte si de o experienta... profesorala...

Am lasat pe toamna. E a 3a oara cand pic aceeasi persoana.

Trebuia sa dau restantele, dar cum is in medical, cu fiu-meu, am trimis subiectele unui coleg. Asta imi da mesaj ca i-au venit 4 musterii, or, io stiam de 3. Din sms in sms ajungem la concluzia ca una si-a adus gagicul care i-a facut lucrarea, ea semnand cu nume fictiv. Gizas, cata inventivitate... si io chiar voiam sa trec pe toata lumea...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Ce tare !!!

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

aha, m-am lamurit, am un copil normal.
Pisigri cat de bine te inteleg la faza cu maraialaaaaaaa; poate mutzu sa scoata niste concerte maraite uneori de-ti vine sa te duci!!!!! exact in acelasi stil cu pisilinca: mamiiiiiiiiiiiii, vreeeeeaaauuuuuuu ssiiiiiiiiiii eeeeeeeeuuuuuuuu aaaaaaaaaappppppppppaaaaaaaaaaaaa!!!!
la ultima tura din asta, cand efectiv nu se mai potolea, m-am ridicat brusc si am intins-o in alta camera, la care mutzu vine dupa mine si zice: "mami, iti vine sa-ti iei campiiiiii????" am zis eu odata cand vorbeam de servici cu cristi, el m-a intrebat de ce am zis asa, eu i-am explicat ca asa zici cand vrei sa pleci repede de undeva.... si gata informatia!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

LA MULTI ANI, PISIKULE!
Sa ne traiesti si sa ne mai veselim impreuna!

Data viitoare sper ca ne veselim la noi, daaaaaa?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

aha, m-am lamurit, am un copil normal.
Pisigri cat de bine te inteleg la faza cu maraialaaaaaaa; poate mutzu sa scoata niste concerte maraite uneori de-ti vine sa te duci!!!!! exact in acelasi stil cu pisilinca: mamiiiiiiiiiiiii, vreeeeeaaauuuuuuu ssiiiiiiiiiii eeeeeeeeuuuuuuuu aaaaaaaaaappppppppppaaaaaaaaaaaaa!!!!
la ultima tura din asta, cand efectiv nu se mai potolea, m-am ridicat brusc si am intins-o in alta camera, la care mutzu vine dupa mine si zice: "mami, iti vine sa-ti iei campiiiiii????" am zis eu odata cand vorbeam de servici cu cristi, el m-a intrebat de ce am zis asa, eu i-am explicat ca asa zici cand vrei sa pleci repede de undeva.... si gata informatia!!!

Adela: M-ai (am) zapacit de tot!
Eu: de ce te-am zapacit, mami?
Adela: Nu, m-am zapacit eu... SINGURA!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Monvas

pe langa spor la vindecare cu inji, trebuie si trebuie sa-ti multumesc pt "complimentare", mai ales ca e obiectiva :))) EXACT asa am facut eu, in anul I, la fac, materia [culmea!!!!] programare. So:

- fiind copil ceusist, NU vazusem vreodata calcu, decat in filme;

- in anul I, profa de programare [nici azi nu o pot considera prea isteata in materie] zise, la inceputul anului: "pentru ca sunt doar 2 calcu in toata Politehnica, la fiecare seminar cate 2, in ordine alfabetica, vor lucra la calcu". Dar, doamna profa, desi era de programare [adica unde tre sa ESTIMEZI bine toate situatiile posibile, cu if si else..] nu a citit in catalogcati suntem, eram vreo 29 parca, si 13 sapta... eu la sfarsit de catalog, deci, NU am atins vreo tasta pana la examen.

- norocul meu a fost ca se dadeau decanale [partiale sa zicem], unde eu luasem 4 :). dar 4 era luat pt ca incurcasem 2 instructiuni, prima cu ultima, restul era corect, si profa mi-a scris pe foaie ca sigur e copiat, ca nu aveam altfel cum sa gresecs partea usoara si sa fac bien partea grea.

- de fapt, partea "usoara" era partea cu "citire date/afisare date", si partea grea era cu algoritmul in sine de sortare parca... Cum eu nu atinsesem calcu vreodata, am crezut ca "citire date" inseamna ca OMUL le vede pe ecran, si am dedus ca e vorba de partea finala, cand omul vede rezultatul, si "afisare date" am crezut ca e partea de inceput, cand omul tasteaza datele initiale, decim am dedus ca e partea de inceput.

- era invers , nu OMUL conta, ci EL, calcu'

- bun, daca am vazut ca desi invatasem [programare din caiet] si tot 4 am luat, atunci am decis ca am fost nedreptatita [si stiti ca fac urat la asta] si ca poate nu am talent, si am gandit o strategie pt examenul total, de la sfarsit.

- norocul a facut ca cei care dadeau pt marire sa aiba aceleasi subiecte ca cei pt "refacere" :)))), ce rad si acum cand imi amintesc

- bun, am ales un coleg ce luase 8 la decanala [trebuia max 8, ca de la 9 nu se poate da marire] si l-am intrebat daca vrea marire, el nu. Atunci, l-am rugat sa intre si el in sala, ca mergem apoi la cofetarie :), si sa faca simultan cu mine subiectele, fara sa semneze [ca se tot plimba profa prin clasa ], pana la sfarsit, si cand profa striga sa ducem lucrarile la catedra, el sa semneze numele meu, eu sa trec pe langa banca lui, am preluat lucrarea precum Melania [din pe aripile vantului] a ascuns pistolul in fusta lunga, si am dat lucararea. In acest timp, colegul a sters-o din clasa;

- aa, i-am zis colegului sa faca asa, nmediocru, asa ca am luat 7 :), si cu 4 mi-a iesit naibii nota, am scapat de restanta pe vara.

- povestea asta le-o ziceam mereu studentilor mei, si ca sa ii amuz, si ca sa ii uimesc, si ca sa stie ca sigur ii prind daca incearca sa ma fure, ca deh, veneam dintre cele mai josnice randuri de studenti :)))))

Dar daca Mon zice ca e chestie de inventivitate, atunci, ASA SA FIE!!!! :))))

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Si dyana, normal ca abia faci 30 :), ca doar mintenas, in 2013, fac si eu 30 si ceva, si doar numa cu otzara sunt mai mare decat tine, nu? :)

Imi place mult de tot dr tine,

Gata, fug acasa... aaa, daca doriti si aveti timp, si rabdare, eu azi am citit un subiect destul de complex, Desfierea, are 28 de pag, pe mine M-A AJUTAT foarte mult faptul ca am citit acest subiect, am SORBIT toate postarile, si cele la care am fost in gand, 100%, de acord, si restul, ca si cu alea eram un pic, de acord :)). Poate veti citi si voi, va pup pe toate

Aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107220

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Family is SIMPLY the best!

Adica Simply Family e minunata, iar Luca este absolut adorabil. ce vdeme noi in poze este o mica parte din el. Dar arunca niste priviri de nu se poate si in plus e foarte pupacios. M-am pupat cu el .

Mai am doua zile de stat aici si apoi ma duc la baietii mei care sunt la mare cu cortul- la 2 Mai- flower power:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

Va las eu cafea ca am. Astazi e ultima zi de targ si maine ma mai plimb si eu prin oras sa vad ce s-a mai schimbat.

O zi buna si cu soare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Multam de cafea !
Bianca, ma bucur ca ati avut o intanire pupacioasa
Asteptam si pozele

Noi aseara am jucat cu Olga & Cristi + finii lor un joc de strategie tare tare fain (colonistii din Catan), abia astept urmatoarea reuniune
Copiii s-au jucat ff frumos si ei, la final David i-a spus Adei sa nu plece acasa

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anca, interesant si emotionant subiectul, am citit doar putin dar m-a miscat

Monnvas, cum e Injinerul ??

Dyanna

Inapreda, Anaan, Ilinca , Anamariame pe unde umblati si cu ce va ocupati ??

Andiarooooooro, hai la raport !!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput