Ghiocei de Martie-Aprilie2009**430**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

aha, m-am lamurit, am un copil normal.
Pisigri cat de bine te inteleg la faza cu maraialaaaaaaa; poate mutzu sa scoata niste concerte maraite uneori de-ti vine sa te duci!!!!! exact in acelasi stil cu pisilinca: mamiiiiiiiiiiiii, vreeeeeaaauuuuuuu ssiiiiiiiiiii eeeeeeeeuuuuuuuu aaaaaaaaaappppppppppaaaaaaaaaaaaa!!!!
la ultima tura din asta, cand efectiv nu se mai potolea, m-am ridicat brusc si am intins-o in alta camera, la care mutzu vine dupa mine si zice: "mami, iti vine sa-ti iei campiiiiii????" am zis eu odata cand vorbeam de servici cu cristi, el m-a intrebat de ce am zis asa, eu i-am explicat ca asa zici cand vrei sa pleci repede de undeva.... si gata informatia!!!

Adela: M-ai (am) zapacit de tot!
Eu: de ce te-am zapacit, mami?
Adela: Nu, m-am zapacit eu... SINGURA!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Novus, sint aici, sint bine dar nu-mi vine sa scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Neata !!!

Multam de cafea !
Copiii s-au jucat ff frumos si ei, la final David i-a spus Adei sa nu plece acasa

Sa inteleg ca ne-ati luat ginerele! Nu-i bai, stii cum se zice: ochii care nu se vad, se uita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Citat:

Neata !!!

Multam de cafea !
Copiii s-au jucat ff frumos si ei, la final David i-a spus Adei sa nu plece acasa

Sa inteleg ca ne-ati luat ginerele! Nu-i bai, stii cum se zice: ochii care nu se vad, se uita.

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
http://georgianaspataru.blogspot.com/

Nu asa e ci: ochii care nu se vad se uita...in toate partzile
Io-s la scoala, am o fereastra, cand ajung acasa de obicei am meditatii (in sfarsit fac si io un ban cinstit in preajma bacului, ca in rest...nu se inghesuie nimeni:))) si apoi ma preia Phiphi.
Aseara m-a enervat ataaat de rau pe strada ca-mi faceam scenarii cum ar fi s-o trantesc si sa sar pe ea, asta in timp ce asudam de nervi si o caram in bratze, pupand-o apasat din timp in timp si imaginandu-mi ce fain ar fi sa-i trag pumni in loc de pupici Apoi dupa ce am ajuns acasa si a adormit oftand si chiar in timp ce pica in somn a tras si doua chicoteli, scumpa, a ras in somn...am avut remuscari pentru lipsa de intelegere si gandurile fata de ea M-am gandit ca nu de placere sau ca sa-mi faca in ciuda a urlat ea juma de drum spre casa, ci in capul ei motivul era intemeiat, nu era ea de vina ca mie-mi venea s-o fac elice!!!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Citat:

Neata !!!

Multam de cafea !

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
http://georgianaspataru.blogspot.com/

Nu asa e ci: ochii care nu se vad se uita...in toate partzile

Corect !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Novus, sint aici, sint bine dar nu-mi vine sa scriu.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Cand si daca ai chef de vorba, da un semn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata!
Hop si eu la cafea

Vazut poze cu fete faineeee tare si cu un zambarici pupacios, tare mi-au placut, Bianca, Sympli

Novus, ne auzim azi, ieri ma certam cu o desteapta de jurista la o banca. Ma bucur ca va distrati asa frumos cu Gireada family

Ilinca, been there, done that, m-a adus si pe mine la culmea disperarii fii-mea si la fel de repede mi-a trecut si la fel de rau mi-a parut ca au putut sa-mi treaca atatea mizerii prin cap

va las niste pozici cu fii-mea

https://picasaweb.google.com/103311982790457684935/AmaliaSerbareAndMore#

http://picasaweb.google.com/103311982790457684935" target="_blank">Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salut!

Am pus poze la semnatura. Bianca e o frumusete de fatuca, lui Luca i-a picat cu tronc de la prima vedere , ce s-au mai iubit! Dar intalnirea a fost mult prea scurta, numai ce mi s-a deschis pofta, iar remarcile politicoase al Biancai cu "ma bucur sa va cunosc", "sper sa ne mai revedem candva" m-au prins pe nepregatite, ca eu asa "acasa" si "dintotdeauna" m-am simtit langa ea, ca nu am realizat scurtimea timpului si raritatea momentului, decat cand m-am trezit pe drum, ca deja ma intorc, cand eu cu sufletul inca ma duceam sa ma intalnesc cu Bianca! Of...

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Neata!
Amalia

Frumoasa foc si eleganta puiuta ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Salut!

Am pus poze la semnatura. Bianca e o frumusete de fatuca, lui Luca i-a picat cu tronc de la prima vedere , ce s-au mai iubit! Dar intalnirea a fost mult prea scurta, numai ce mi s-a deschis pofta, iar remarcile politicoase al Biancai cu "ma bucur sa va cunosc", "sper sa ne mai revedem candva" m-au prins pe nepregatite, ca eu asa "acasa" si "dintotdeauna" m-am simtit langa ea, ca nu am realizat scurtimea timpului si raritatea momentului, decat cand m-am trezit pe drum, ca deja ma intorc, cand eu cu sufletul inca ma duceam sa ma intalnesc cu Bianca! Of...

http://www.lucamic.blogspot.com/

Draga Simply,

Politeturile din final erau pentru Mimi. Ca cu omu' tau nu am vorbit before si nu puteam sa il pup ca mi-era jena.

Dar aia cu vreau sa ne mai vedem e adevarata. Chiar vreau! oriunde! Chiar daca noi o sa vorbim virtual.

E adevarat ca intalnirea a fost scurta, mult prea scurta dar cred eu ca va mai exista o data viitoare.

Mergi la inceput