Ghiocei de Martie-Aprilie2009**430**
Raspunsuri - Pagina 27
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Si o intrebare ne-tema mai ales pentru fetele care au curte: cum (cu ce) as putea sa-i amenajez lui Ian un centru de joaca in curte cu un buget redus? Cu ce va tineti copiii ocupati in curte? |
Nisip, piscinutza... de curand ne-am akizitionat un tobogan de mare-mare angajament!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
georgiana310 spune:
citat din mesajul lui inapreda O intrebare-tema: ce parere aveti despre homeopatie? Ma intere' raspunsuri detaliate, eventual, daca stiti cazuri tratate cu succes in acest fel. Si o intrebare ne-tema mai ales pentru fetele care au curte: cum (cu ce) as putea sa-i amenajez lui Ian un centru de joaca in curte cu un buget redus? Cu ce va tineti copiii ocupati in curte? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Homeopatie, cat pot eu de clar (desi acum imi vajaie capul!):
1. eu nu ii dau lui Bris medicamente de o perioada buna de vreme - cam 1 an jumate. in timpul asta am observat ca i-a crescut imunitatatea in sensul ca nu mai raceste la o lalta cu toata grupa, nu face febra de la primul muc si in general si cand face, ii trece repede pentru ca - nu intervin cu nimic. Deci, organismul ei foloseste ce are ca sa se faca bine.
2. in timpul asta nu a facut bronsite, laringite, faringite, vomitat sau mai stiu io ce. De 2x a avut diaree pe care am reglat-o din alimentatie. intr-o zi jumate a fost super bine.
3. parerea mea e ca i-a crescut un pic rezistenta si la schimbarile de clima bruste, la frig - ieri am dus-o la salina in tricou si 1h jumate nu i-a fost frig (asta cred ca numai din capul meu e "datorita" homeo, ci mai mult e rezistenta ei... sau... nu stiu!).
3. Bun, deci: cand face febra nu-i dau nimic! Daca ar trece (n-a trecut!!!) de 38.5 - 39, i-as pune otet, comprese de apa rece, apa multa, de-astea! Pentru tuse: ceai de ceapa, suc din ridichi, miere, etc.
4. Eu am o prietena care a trecut de un cancer la san fara sa ia o aspirina. Drept e ca 9 luni a indurat iadul dar... nu a facut nici 1 minut de chimio, nu s-a taiat, nimic! S-a vindecat corect.
5. Eu am citit mult si cred in medicina germana, dupa Hamer. Acolo, daca ai chef sa citesti si sa cauti o sa vezi ca organismul nostru este pregatit sa infrunte orice boala DACA urmam cativa pasi. Acolo afli de exemplu ca hemoroizii sunt faza de vindecare pentru cancerul de colon - in niciun caz boala, asa cum trateaza medicina traditionala. La fel, o sa afli ca virusul HIV nu este altceva decat o alergie la smecma. Si muuulte alte chestii care o sa te mire, o sa dureze pana le poti accepta - macar ca ipoteze - si o sa iti dea incredere (sau NU!!!) sa iti schimbi modul de gandire/relationare/hrana, etc!
6. Unii zic ca homeopaticele sunt ca apa sfintita. Dar cui nu a facut bine apa sfintita?!
Curte
Dupa ceva bani bagati in amenajarea curtii, pot sa iti zic ca cel mai eficient este sa:
1. urmaresti pe forum sau okazii obiecte de curte de vanzare second - ia un topogan sau un cos de basket, sau orice crezi ca Ian ar prefera.
2. pune-i o masa si un scaunel unde poate picta! Bris sta cu zecile de minute sa picteze!!! Pe maini, haine, uneori si pe foaie, daaar, in curte la pictat stie ca poate face dezmat!
3. fa-i un locsor al lui unde poate "gradinari". Bris a pus gladiole si e foaaaarte incantata ca le uda zilnic, mai grebleaza acolo, le vorbeste - ca i-am spus ca si florile au nevoie de cuvinte frumoase, ca si oamenii.
In plus, mingea poate asigura distractia in curte. La noi, distractia e sa o arunce pe casa si sa vada daca mai coboara. Avem 8 mingi pe casa! Si 3 tigle minus!
denisamada spune:
citat din mesajul lui georgiana310 Olgutz, nu mai zice ca esti grasa, ca se supara grasutele pe tine!!! Mai tii minte scala de "grasosenie" a Ilincai: slabanog. slabut, slab, bine... etc... No, tu nu esti grasa! N-ai fot ever!!! Datorita faptului ca te-ai obisnuit la o anumita greutate, sigur acum zici ca esti grasa!! Io zic ca esti numa buna! Foarte buna, as zice!!! Asta e si problema mea (care nu sunt o bunaciune!!!) ca ma simt grasa cu 5 kile in plus! Si ma enerveaza maxim cand imi mai zic altii ca n-am de ce sa slabesc!!! Dar eu stiu ca am: ca eram bunaciune imediat dupa ce am nascut si acum se balangan toate pe mine... |
Io cu 15kg in plus ce sa mai zic!?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
bebe_shtrumf spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Io cu 15kg in plus ce sa mai zic!? Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
moi- 7kg
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Gianina34 spune:
homeopatie - eu am reusit sa-mi tin sub control hipertiroida basedow inainte si in timpul sarcinii cu ajutorul bulinelor homeopate
dupa nastere am ramas in remisie, stadiu in care ma aflu si acum (sper)
primul si cel mai mare dezavantaj in cazul meu - trebuie sa ma tot prezint la dr, nu merge cu tinut legatura pe internet sau telefonic, facut analize, comunicat rezultate...
in rest, am toata increderea, doar ca timpul nu-mi permite sa ma tratez asa(pe mine, sau pe micshu')
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori
Gianina34 spune:
mada - subscriu si eu - nu se vad cele 15 kg (poate cel mult 3, ca sa fiu ultra exigenta)
avem 3 anisori
georgiana310 spune:
citat din mesajul lui pisigri Eu cunosc persoane care sustin ca s-au tratat de minune cu homeopate, bunica mea a depasit un cancer la sini - era programata pt extirpare dar a refuzat-o - cu tratament homeopat PLUS acupunctura plus cataplasme plus ceaiuri, dar nu mai stiu sa iti spun ce ceaiuri si mai ales daca aceleasi combinatii functioneaza pt toata lumea. Dar eu personal nu am incredere deplina, adica daca mi s-ar spune ca o sa traiesc pina la 90 de ani daca fac operatia, as face-o. Io-s mai fricoasa, bunica mea este f determinata si f increzatoare, si cred ca psihicul poate face minuni in asemenea cazuri. Neincrederea mea provine din faptul ca nu inteleg cum si de unde pina unde sa provina eficienta tratamentului homeopat, nu inteleg modul sau de actiune, in contextul informatiilor medicale "clasice" pe care le detin deja. Un alt motiv de neincredere este legat de faptul ca daca in medicina clasica totusi se dau niste examene, se parcurge o materie, se acumuleaza o experienta in perioada de rezidentiat ( macar) cit de cit cuantificabila, in homeopatie chestia asta (cred ca) lipseste. http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
NU EXISTA INTERES pentru medicina clasica si industria farmaceutica sa spuna ca o poveste in bratele mamei face mai bine decat un antifebril. Cum apare unul care zice ca stie as vindece cancerul "din vorbe", cum dispare!
Cand m-am dus la doctor sa constate ca nu mai am glaucom a zis ca e "treaba diavoliceasca" deci, "dumnezeiesc" era sa ma chinui cu medicamente, operatii si tot felul. Si mai am o prietena care la fel i-a zis doctorul: ca nu e "normal" sa te tratezi cu ierburi.
Io de-aia tot am incredere in medici si in medicina clasica. DAR NU CAND STIU ALTFEL!!! Nu inteleg cum se poate sa dai NOVOCALMIN la copil - care are atatea efecte naspa, cand n-a trecut de 38 febra! Dar daca ma doare maseaua ma duc la control, daca am un genunchi cu ruptura de menisc merg si ma operez, nu fac mantre! Deci, incerc sa nu fiu extremista. Dar nici sa aberez si sa abuzez de droguri!
Mai mult, mor cand aud de dat vitamine, stimulente de crestere si imuno la copii! Puii mei... hai sa le dam fructe in loc de parizer, sa le facem compot in loc de suc Teddy si sa ne gandim de 2x inainte de a le baga pe cat zaharuri si tot felul de porcarii!
georgiana310 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Io cu 15kg in plus ce sa mai zic!? Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Ca esti o femeie cu personalitate puternica si... trebuie sa aiba loc personalitatea!
Bianca2503 spune:
Fete din Bucuresti care ati nascut la Filantropia si Mada in special ca e pe receptie acum:
- sotia unui var este internata acolo, mai are 5 saptamani pana la termen
- acum 5 ani i-a murit un copil la nastere. e foarte mica si nu a putut iesi copilul si i s-a facut cezariana prea tarziu (la Polizu asta)
- acum vreo 3 ani a pierdut o sarcina in 4 luni
- este internata pentru ca face puseuri de tensiune (17) la jumatate de ora
- copilul cica ar avea 1600 g
- doctorul a intrebat-o ce anestezie prefera (maine o vor opera): epidurala sau generala.
Ce anestezie sa aleaga ( a mai facut 2 generale)? Care e mai safe?
Doctora mea are telefonul inchis sa ii cer o parere si nu am cui sa ii cer o parere competenta.
fetele care au nascut la Filatropia: stiti pe cineva acolo? aveti pe cine intreba o parere ceva/
Gianina34 spune:
bianca - eu sunt pe aici dar, din pacate, nu stiu ce sa zic
dar medicul anestezist, cand i-a facut consultul preoperator, ce a spus?
ca banuiesc ca daca-i "stimulat" face ce e mai bine in contextul dat
oricum, tinem pumnii proaspetei-viitoare-mamici
avem 3 anisori