Ghiocei de Martie-Aprilie2009**430**
Raspunsuri - Pagina 26
simonapro spune:
Buna!
Eu am revenit la munca, dar sunt hotarata ca maine sa-mi dau demisia cu data de 1 iulie, sper sa nu-mi piara curajul si mai sper sa ma ajute Dumnezeu sa fie un lucru bun.
Tot maine ar trebui sa-mi ridic si actele pentru mica mea afacere, stiu ca o sa-mi fie greu mai ales la inceput, dar sper sa trec prin toate cu optimism.
Ieri am sarbatorit 12 ani de casnicie, am fost cu copiii la pizza si la plaja, ne-am simtit tare bine
Am vazut poze super frumoase, imi bucura sufletul de fiecare data cand vad fete dragi si ghiocei extraordinari
Concediu placut fetelor
Olga: imi place tare mult rochia si eu cred ca e potrivita la un asemenea eveniment.
Eu am fost multumita de homeopate, dar parerea mea e ca sunt mai eficiente cand nu e lasata boala sa avanseze.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
AlexAndra_81 spune:
Olga, rochita e tare frumoasa si potrivita pt o nunta fitzoasa
Eu in homeopatie nu prea ma incred, am in jurul meu persoane multumite, dar pentru mine medicamentele sunt sfinte.
Ina, Amalia are in curte si casuta si tobogan si...degeaba ca nici nu le baga in seama Nici la nisip nu se joaca singura... Piscina e atractia principala. I-am scos in curte si masuta cu scaunele si are in permanenta acuarele, creioane etc. Toate au succes daca are musafiri sau daca se joaca mami cu ea, cand e singurica parca nimic nu-i place sa faca
Amalia
AlexAndra_81 spune:
Woaw, Simona, curaj maine atunci si sa fie cu noroc! Si la multi ani fericiti impreuna pentru ieri!
Si uitai sa o felicit pe Ilinca pt husbandul talentat
Amalia
pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexAndra_81 Woaw, Simona, curaj maine atunci si sa fie cu noroc! Si la multi ani fericiti impreuna pentru ieri! Si uitai sa o felicit pe Ilinca pt husbandul talentat Amalia |
Da, si eu am uitat
Felicitari huzbandu' lu' Ilincaaaaa !!!
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
bebe_shtrumf spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pisigri
Da, si eu am uitat Felicitari huzbandu' lu' Ilincaaaaa !!! http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
il vedem la Protv?
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
bebe_shtrumf spune:
citat din mesajul lui simonapro Buna! Eu am revenit la munca, dar sunt hotarata ca maine sa-mi dau demisia cu data de 1 iulie, sper sa nu-mi piara curajul si mai sper sa ma ajute Dumnezeu sa fie un lucru bun. Tot maine ar trebui sa-mi ridic si actele pentru mica mea afacere, stiu ca o sa-mi fie greu mai ales la inceput, dar sper sa trec prin toate cu optimism. Ieri am sarbatorit 12 ani de casnicie, am fost cu copiii la pizza si la plaja, ne-am simtit tare bine Am vazut poze super frumoase, imi bucura sufletul de fiecare data cand vad fete dragi si ghiocei extraordinari Concediu placut fetelor Olga: imi place tare mult rochia si eu cred ca e potrivita la un asemenea eveniment. Eu am fost multumita de homeopate, dar parerea mea e ca sunt mai eficiente cand nu e lasata boala sa avanseze. Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
bafta cu noua afacere!
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
georgiana310 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui olishka
Multumesc Gia Din pacate nu mai vine chiar asa ca in poze pe mine, caci sunt grasuta acum. Si care este votul, da sau nu? Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
VOT: DAAAAAAAAAAAA!!!
Olgutz, nu mai zice ca esti grasa, ca se supara grasutele pe tine!!! Mai tii minte scala de "grasosenie" a Ilincai: slabanog. slabut, slab, bine... etc... No, tu nu esti grasa! N-ai fot ever!!! Datorita faptului ca te-ai obisnuit la o anumita greutate, sigur acum zici ca esti grasa!! Io zic ca esti numa buna! Foarte buna, as zice!!!
Asta e si problema mea (care nu sunt o bunaciune!!!) ca ma simt grasa cu 5 kile in plus! Si ma enerveaza maxim cand imi mai zic altii ca n-am de ce sa slabesc!!! Dar eu stiu ca am: ca eram bunaciune imediat dupa ce am nascut si acum se balangan toate pe mine...
simonapro spune:
Multumesc mult fetelor,chiar am nevoie de incurajari
Felicitari sot talentat de Ilinca
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Gianina34 spune:
buna dragelor,
vin cu un frappe, sunt doritoare?
noi raportam o saptamana fierbinte de 39.9 de am capatat experienta si in impachetari, dusuri "reci" ... dupa care am dat-o intr-o tuse pe care am tratat-o si pe asta cu ceva aerosoli
acum asteptam si noi concediul, la sfarsitul lunii si probam costumele de baie (ea) si ojele rosii(eu)
chatonel sper ca esti bine mersi acasa
pupacesc ilinca pentru tinuta si pentru sotul talentat
cat despre sophicuta, eu as zice totusi sa o vada un medic; de exemplu, noi nu am tratat niciodata tusea de 2 ori in acelasi mod
oricum, o pupacesc si pe ea, sa se faca repede bine ca doar trebuie sa fie cea mai frumoasa floare de la serbare, nuuu?
la intalnirea de pe 13 nu am cum sa ajung, din pacate
simona, tinem pumnii sa depasesti usor momentul cu demisia si 1 iulie sa fie de bun augur
casa de piatra si ani cat mai multi si buni, ca si pana acum
m-am delectat cu puzderia de poze frumoase, am admirat toti protagonistii mari si mici
operatiunea tantarii: sambata am umblat fleaura (adica la teatru si prin magazine) asa ca nu i-am prea simtit; in schimb, duminica dimineata ne-am si intors din parc cu puzderie de intepaturi asa ca prima oprire a fost la farmacie de un de am plecat cu fenistil gel pentru dupa si fasul de la chico pentru inainte de
desigur ca la plimbarea de dupa-amiaza am fasait tot mai putin urechile si labutele picioarelor (mele) asa ca acum am niste foarte frumosi carnaciori cu unghiute rosii-buburuza
ma uitam cu satisfactie cum se apropiau tantarii de brate si nu apucau sa se aseze ca o taiau urgent, deci merita banii
si... nu mai stiu
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Pe Ada a muscat-o ieri un tantar si i s-au umflat locurile de numa , i-am dat Aerius aseara si acum vad ca s-au retras doar la pleoapa e mai pregnant, sper sa-i treaca rapid si de acolo Oare Fenistil gel ajuta la asa ceva? ati incercat ? |
Ar trebui sa ajute.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute