Ghiocei de Martie-Aprilie2009**430**

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Buna dimineata,

am revenit si eu la realitate. dupa o saptamana in tari straine si un weekend la mare la noi si la Mediterana (putin asa de reamintire:)).

sper sa imi intru in ritm ca deja am casuta de mail plina. trebuie sa raspund la vreo 37 de mail-uri...nasol.

Cafea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

Multumesc fetelor O sa ma mai gandesc in privinta rochiei. Poate o modific putin, inca nu stiu sigur...

Pisigri mai plange si Leon, dar mai rar si oricum nu ma mai panichez si ma agit ca la David. E altfel acum. O sa vezi si tuca este mult, mult mai simplu cu al doilea. Nici nu se compara
Jucaria din parc este un fel de prastie, are in capat un fel de led in capat si zboara ff sus. Este interesant. David este fascinat de ea pt ca el e fan de prastii. Cu asta se joaca el toata ziua si inventeaza prastii din orice.

Novus e bun aerius pt muscaturi de tantari? Nu stiam. David are vreo 30 de muscaturi pe el. Arata tare urat. Ne-au invadat tantarii in Bucuresti. Inca nu i-am luat nici o lotiune anti, dar intentionez. Pt Leon vreau sa iau aparatul acela de la Chico cu ultrasunete.

Ina legat de homeopatie - nu am facut cunostinta decat cu oscilo si stodal, dar nu mi-am dat seama niciodata daca a fost ok sau nu. Mai multe nu stiu nimic.

Legat de jocuri in curte - lui David ii place f mult sa descopere si daca i-as lua jucarii tot cu furnici, pietricele, samburi de caise/cirese s-ar juca. Mai are o prastie inventata de taica-su cu care arunca diverse chestii si se joaca Angry Birds

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Buna dimineata!!!

Multumesc fetelor O sa ma mai gandesc in privinta rochiei. Poate o modific putin, inca nu stiu sigur...

Pisigri mai plange si Leon, dar mai rar si oricum nu ma mai panichez si ma agit ca la David. E altfel acum. O sa vezi si tuca este mult, mult mai simplu cu al doilea. Nici nu se compara
Jucaria din parc este un fel de prastie, are in capat un fel de led in capat si zboara ff sus. Este interesant. David este fascinat de ea pt ca el e fan de prastii. Cu asta se joaca el toata ziua si inventeaza prastii din orice.

Novus e bun aerius pt muscaturi de tantari? Nu stiam. David are vreo 30 de muscaturi pe el. Arata tare urat. Ne-au invadat tantarii in Bucuresti. Inca nu i-am luat nici o lotiune anti, dar intentionez. Pt Leon vreau sa iau aparatul acela de la Chico cu ultrasunete.

Ina legat de homeopatie - nu am facut cunostinta decat cu oscilo si stodal, dar nu mi-am dat seama niciodata daca a fost ok sau nu. Mai multe nu stiu nimic.

Legat de jocuri in curte - lui David ii place f mult sa descopere si daca i-as lua jucarii tot cu furnici, pietricele, samburi de caise/cirese s-ar juca. Mai are o prastie inventata de taica-su cu care arunca diverse chestii si se joaca Angry Birds

Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012)

Bunaa,
si noi ne declaram invadati si plini de bubite, din cauza tantarilorare mititica niste guguloaie, nici in Delta nu a avut asa ceva
treb neaparat sa dam cu solutie in curte peste tot, insa in oras vad ca autoritatile nu au dat absolut cu nimik, dupa atata umiditate.
Azi a mers la gradi, bineinteles ca de abia s-a trezit, in urlete ca vroia sa mai doarmade nu mai stiam cum sa o iau, si apoi s-a linistit, radea de mine in masina

Si mie mi se pare super rokia de nasa, Olga

mi-s plak si pozele, toateeeeeeeeeeeeeeede Olga+Bianca+Novus

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

GAZO sper sa ajung si eu miercuri.

Declaram inchisa sesiunea de enterocolita.

...si ingurgitam lamaie

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Every saint has a past. Every sinner has a future.

Da cine-o iesit primar general?

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)
Oprescu Sorin-Bucharest

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

E antialergic si Ada face alergie la muscaturile de insecte

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

O intrebare-tema: ce parere aveti despre homeopatie? Ma intere' raspunsuri detaliate, eventual, daca stiti cazuri tratate cu succes in acest fel.

Si o intrebare ne-tema mai ales pentru fetele care au curte: cum (cu ce) as putea sa-i amenajez lui Ian un centru de joaca in curte cu un buget redus? Cu ce va tineti copiii ocupati in curte?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

In general: balansoar si set din ala tobogan + plasa de sarit, sau groapa de nisip si mini piscina.
Dc e nisip e si joaca cu masini , basculante si toate cele, galetuse si stropitori.
mai e ca un tunel de plastic pe unde intra si ies ca melcii, la fel ieftin si foarte inventiv.
Noi avem leagane, un balansoar, nisip si apa.iarba si floricele multe pe care le rupe des.
Acum am terminat foisorul si acolo se va juca cu carti/papusele/carut si nebunii, mingii etc.

La homeopatie nu ma bag, desi stiu o verisoara cu copilul nascut cu o forma usoara de astm si acum are 16 ani si-i merge ff bine, a mers d emic numai cu tratament homeopat, asa ca dc mergi pe schema asta, da rezultate.in timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Eu cunosc persoane care sustin ca s-au tratat de minune cu homeopate, bunica mea a depasit un cancer la sini - era programata pt extirpare dar a refuzat-o - cu tratament homeopat PLUS acupunctura plus cataplasme plus ceaiuri, dar nu mai stiu sa iti spun ce ceaiuri si mai ales daca aceleasi combinatii functioneaza pt toata lumea.
Dar eu personal nu am incredere deplina, adica daca mi s-ar spune ca o sa traiesc pina la 90 de ani daca fac operatia, as face-o. Io-s mai fricoasa, bunica mea este f determinata si f increzatoare, si cred ca psihicul poate face minuni in asemenea cazuri.
Neincrederea mea provine din faptul ca nu inteleg cum si de unde pina unde sa provina eficienta tratamentului homeopat, nu inteleg modul sau de actiune, in contextul informatiilor medicale "clasice" pe care le detin deja.
Un alt motiv de neincredere este legat de faptul ca daca in medicina clasica totusi se dau niste examene, se parcurge o materie, se acumuleaza o experienta in perioada de rezidentiat ( macar) cit de cit cuantificabila, in homeopatie chestia asta (cred ca) lipseste.

oricum, ma bucur ca mai vorbesti cu mine

cu tintarii nu am prea avut probleme pina acum. adica nu anul asta, si oricum, eu fac niste buboaie de 100 de ori mai urite decit Pisilinca. Numai ca ea si le scarpina si zgincileste pina face semne

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Si eu fac urat la muscaturile de tantar. M-a muscat ieri unul de fund de mi l-a deformat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Pentru muscaturi de tantari la noi functioneaza bine: Fenistil si Gel cu arnica.

Pentru a nu ne musca tantarii folosim Autan (cand eram mici ne dadeam cu Zanza-No de la Chicco- foarte bun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata!

Ilinca, ne luam de mana ca si Amalia tuseste de sambata fara oprire, mi-e o mila de ea, nu mai stiu ce sa-i dau. Acum i-am dat Paxeladine si Ketof si astept efecte.

Super pozele de la Deva, protagonistii si mai frumosi
Mi-a placut si gradinita lui Bris, arata super si vad ca au si activitati tare faine, iar Bris e o frumoasa
Vazut si pozele din parc, avem toate copii tare frumosi si ghidusi

Muscaturi de tantari avem si noi, eu reactionez mai urat ca Amalia, tocmai ce am produs doua boambe in frunte De gel cu arnica stiu si eu ca-i bun daca il dai imediat pe piscatura sau pe orice rana.

Amalia

Mergi la inceput