Ghiocei de Martie-Aprilie2009**430**
Raspunsuri - Pagina 22
Ilinca_M. spune:
Ce pediatru, ca de azi-noapte a apucat-o; i-am dat humex si plantusin ca asta-i combinatia care a mers tura trecuta, acum o luna cand exact la fel a tusit. Atunci dupa 2 nopti horror s-a potolit mult, sper sa urmeze acelasi algoritm
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
georgiana310 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ela78
Georgiana, mi-a placut foarte mult ce-ai postat despre educatia copiiilor si curiozitatea lor de a vedea reactii la comportamentul lor Am admirat-o pe Brisuca, o zana de fetita Si-mi place foarte mult gradinita ei (curtea + activitatile). In ce a constat concursul de biciclete? Mi-ar fi placut sa vad ce-ati facut voi acolo Elena, mami lui Ianis Cezar (04.04.2009) |
Multumesc, Ela!
Adevarul e ca tare mi-ar placea sa povestim cat mai mult de experientele cu copiii nostri.
Cu bicicletele a fost suuuper fain: concursul l-am facut pe terenul de fotbal, fiecare copil a mers pe rand, a fost cronometrat si la sfarit... stupoare: toata lumea a iusit pe locul I!
Pupici
georgiana310 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Ilinca, felicitari husbandului talentos Am descarcat si eu cateva poze de azi de la minunata fantana, nu prea se vede ea bine dar va astept sa o vedeti si auziti live http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1 Eu am terminat de calcat www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Tare frumusica Mini a ta!
georgiana310 spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Of, alta dimineata de weekend in care ploada se trezeste fresh la 7 si noi ne tragem patura-n cap chinuindu-ne sa mai furam macar cate 10 minute de somn intre solicitarile ei (sa punem "papoy", sa-i dam "elefonu", sa-i aruncam "didas" etc etc) Oricum de la 1 noaptea am adus-o in pat cu noi ca a tusit groaznic pana a inceput sa planga (de nervi ca nu putea dormi de tuse, cred). Tuseste si acum...nu mai suport tuseaaaa...dispare 2-3 saptamani, iar apare si tot asa Ce fain tricou cu "Micky House" are Ada! Si ce tenisi! Si ce zambet!! (eu la fantani arteziene nu ma mai pot uita de cand cu fetitza aia si oricum nici inainte nu le suportam, adica de cand o am pe Sophia si le vad drept pericole, ca inainte imi placeau) I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Felicitari sotului!!! Mare admiratie pentru el!
Ilinca, eu am descoperit ceva magic pentru tuse: este de la Life Care - o miere cu fenicul si chimen. Costa cam 35 - 39 lei... sau ceva de genul. Este miraculoasa, pe bune!!! Cand am descoperit-o, mi s-a parut atat de uimitoare incat am impartit in stanga si-n dreapta sa vad daca si la altii functioneaza. Facusem un grup la un moment dat, de fani ai mierii asteia! Oricum, asta e singurul produs bun de la firma asta... Din pacate...
Sanatate!
georgiana310 spune:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf Neatza! Chiar e super gradinita lui Briseis, eu ma gandeam ca e vreun parc pe langa ea... merci de aprecieri. oricum e forumul asta numai copii frumosi www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 |
Nu e aproape! Dar are un parc, in-house! Este o gradinita foarte faina, intr-adevar. Cred ca este al treilea an in care au primit premiul *Scoala Anului in Romania*
olishka spune:
Salutare dragelor!!!
Am revenit si noi acasa, desi tare bine era si prin alte parti
La Deva a fost ff fain, am stat cu familia si cu prieteni dragi Mai nasol a fost ca aavut Cristi o alergie si nu putea sa doarma la soacra-mea acasa caci il apuca tusea si se sufoca de a trebuit sa doarma prin vecini. Am fost si la premiile muzicale de la Craiva unde a fost f fain. Mama a venit cu noi si s-a ocupat de ea de pitici asa ca eu am fost cu distractia, iar sotul cu munca Am stat in culise si mi-a placut mult sa vad cum se organizeaza un astfel de show, mai ales ca a avut si Cristi un rol f important de organizator
M-am delectat astazi cu poze multe. Mi-a placut tare intalnirea dintre Bianca si Simply si am vazut mare dragoste acolo Tare invidioasa pe fete ca arata asa bine
Super gradinita lui Briss. David a vazut si el pozele si m-a innebunit la cap sa-l duc si pe el acolo . Cand i-am zis ca e o gradi a zis ca nu mai vrea Brisuca tare frumusica si ea. Eu o vreau de nora, dar il las pe fiu-meu sa aleaga Dar la el e cum bate vantul Astazi in schimb a fost intr-o gasca de fete tare frumoase, le-as vrea pe toate de nurori, dar n-am destui baieti Va pun mai tarziu si poze.
Novus foarte frumoase pozele Mi-a placut la nebunie tinuta Adei cu MM si palariuta Tu arati bine si in poze si in realitate. Cu cracii tai n-ai cum sa n-arati bine
Amalia este si ea un deliciu si imi place ca este tare trendy (ca si mami) Cand vad cum imbracati fetitele tare-mi vine sa fac si eu una, dar mai astept.
Ela Pe David ultima oara l-a tuns tipul care m-a coafat pe mine in ziua botezului. Dar nu ai vrea sa stii cat am dat pe tunsoarea lui Deh, cica era mare hair-stylist...David zice acum ca este Justin Bieber, mai ales cand scoate capul pe geam in masina
Ina imi place cum va arata tinuta Daca vad prin magazine ghete asemanatoare te anunt Nu stiu daca ti-am mai zis, dar ii sta bine lui Ian cu ochelari Totusi sper sa rezolvati cat mai repede problemuta
Ilinca felicitari sotului pt premiu. Ce talente ai in casa
Roro si zici ca asta ne asteapta...indragosteli si suferinte de la varsta asta? De fapt nu ma mir caci si Chiti are un dragut si vine cu povesti si intrigi acasa Sunt simpatici.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic...Revin cu poze.
Multi la toata lumea.
olishka spune:
Va las si eu poze de la ziua mea, petrecuta in familie si cu cativa prieteni dragi
https://picasaweb.google.com/olgagireada/Petrecere2Iunie?authkey=Gv1sRgCNSYz-7O05C7Tg#5749952754940195570
olishka spune:
Fetelor pe 8 iulie merg si eu la o nunta de fitze (la o cantareata cunoscuta). O sa fie tinute care mai de care si parca as vrea sa arat si eu cat de cat ok, dar nu mai vreau sa dau banii pe alta rochie si nici nu am chef de cautat ceva, mi-a ajuns experienta de la botez. Ma gandeam sa ma imbrac in rochia in care am fost nasa si as vrea sa va intreb daca vi se pare ok, daca va place sau daca este prea pompoasa. Astept pareri sincere caci nu as vrea sa ma fac de kko
Va pun link cu poze
https://picasaweb.google.com/olgagireada/NuntaSimoSiClau#5640050185356013858
georgiana310 spune:
citat din mesajul lui olishka Fetelor pe 8 iulie merg si eu la o nunta de fitze (la o cantareata cunoscuta). O sa fie tinute care mai de care si parca as vrea sa arat si eu cat de cat ok, dar nu mai vreau sa dau banii pe alta rochie si nici nu am chef de cautat ceva, mi-a ajuns experienta de la botez. Ma gandeam sa ma imbrac in rochia in care am fost nasa si as vrea sa va intreb daca vi se pare ok, daca va place sau daca este prea pompoasa. Astept pareri sincere caci nu as vrea sa ma fac de kko Va pun link cu poze https://picasaweb.google.com/olgagireada/NuntaSimoSiClau#5640050185356013858 Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
rochia este dementiala. pe tine arata de vis
are insa si un defect: eclipseaza mireasa. bine, nu se mai stie daca rochia sau tu!