Ghiocei de Martie-Aprilie2009**430**

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Seara asta a fost frumoasa, am fost in parc si ne-am intalnit cu Saby, Gaza si Pisik.

De Saby mi-a fost atre dor caci nu ne vazusem de mai bine de-un an. A slabit atre mult si zici ca este o pustoaica (ea si cu Gaza, nici nu le-am recunoscut cand au venit la locul de joaca ). Maia este o vorbareata, ii merge limba si mintea brici. Are niste replici de te lasa masca. M-am indragostit de ea si de buclele ei minunate Adi ca de obicei, a distrat copiii la maxim.

Gaza tinerica si frumusica cum o stiti, ma bucur ca ne-am vazut astazi caci in curand pleaca si ne vedem abia abia in septembrie Gazulina este si ea o frumoasa si o delicata.

Cu familia Pisik este o placere sa te intalnesti de fiecare data. Sunt tare frumosi impreuna. Pe Ana o ador, caci are o fatuca de zici ca-i mereu pusa pe sotii. Delicioasa

Si poze

https://picasaweb.google.com/olgagireada/HerastrauIunie2012?authkey=Gv1sRgCOWuo8fE4rGlcw#5752512569615134530

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Fetelor pe 8 iulie merg si eu la o nunta de fitze (la o cantareata cunoscuta). O sa fie tinute care mai de care si parca as vrea sa arat si eu cat de cat ok, dar nu mai vreau sa dau banii pe alta rochie si nici nu am chef de cautat ceva, mi-a ajuns experienta de la botez. Ma gandeam sa ma imbrac in rochia in care am fost nasa si as vrea sa va intreb daca vi se pare ok, daca va place sau daca este prea pompoasa. Astept pareri sincere caci nu as vrea sa ma fac de kko

Va pun link cu poze

https://picasaweb.google.com/olgagireada/NuntaSimoSiClau#5640050185356013858

rochia este dementiala. pe tine arata de vis

are insa si un defect: eclipseaza mireasa. bine, nu se mai stie daca rochia sau tu!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
http://georgianaspataru.blogspot.com/

Multumesc Gia Din pacate nu mai vine chiar asa ca in poze pe mine, caci sunt grasuta acum. Si care este votul, da sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hellooo !!!

La noi a fost o furtuna de imi vine sa scot niste haine din bagaje si sa pun gecile mai groase , chair ma gandesc ca eu nu am nimic mai grosut in toate bagajele, nici nu stiu ce sa-mi pun, sacouri nu am chef si altceva nu prea am, trebuie sa caut ceva in Tm

Noi l-am dus pe Bimbo la gazdele lui cat suntem in vacanta, Ada l-a dus si a fost tare mandra, le-a explicat ce si cat sa-i dea de mancare

Olga, eu dupa cum stii, votez cu rochia !!
M-am delectat cu pozele din parc, chiar azi ma gandeam la Gaza ca nu a mai dat niciun semn, o credeam tot la Brasov dar vad ca s-a repatriat
De Saby mi-e tare dor si mie , iar cu Pisik ma vad cat de curand, abia astept !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Novus ce bine de voi ca mergeti in concediu Va invidiez. As pleca oriunde de-acasa. Dar noi abia in sept mergem la mare.

Distractie faina sa aveti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Multumim !! Adevarul e ca de abia astept si eu, nu mai am rabdare

Ne vedem peste 3 saptamani, da ?!!! spune-i la Cristi ca ii oferim noi apartament la cheie, numai sa veniti

Gata, ma pun in pat ca maine sunt praf daca nu si sunt in concediu !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Multumim !! Adevarul e ca de abia astept si eu, nu mai am rabdare

Ne vedem peste 3 saptamani, da ?!!! spune-i la Cristi ca ii oferim noi apartament la cheie, numai sa veniti

Gata, ma pun in pat ca maine sunt praf daca nu si sunt in concediu !!

Sa aveti vreme frumoasa si sa faceti poze multe.

Daca tot v-am umplut cu poze, va las si poze de la Deva, sa aveti material

https://picasaweb.google.com/olgagireada/DevaIunie2012?authkey=Gv1sRgCOrf4euYwPW-hQE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Hello fetele !! Am aparut sa nu ma dati disparuta.

Noi am fost intr-o plimbare prin tara, Brasov, Sibiu dar asta probabil stiti dupa pozele postate pe Fb. A fost ff frumos, am avut un program incarcat numai cu activitati distractive si de relaxare, am prins si Festivalul de Teatru de la Sb de care ne-am bucurat macar prin prisma atmosferei si a spectacolelor in aer liber. Pacat ca a fost asa de scurta excursia ca tare bine ne-am simtit.

Acum ma bucur de caldurile deosebite din Capitala (si nu e o ironie), incerc sa vad partea pozitiva si ma gandesc ca trebuie sa inmagazinez caldura cat mai multa pentru cand ma voi intoarce la cele 9 Grade care ma asteapta la Londra.

Weekendul asta am vazut fete dragi de pe forum pe care nu le-am mai vazut demult si ghiocei care mai de care mai ghidusi, mai mari si mai iubibili. Si, cum intalnirea de azi a fost asa frumoasa desi organizata ad-hoc si cum au mai ramas doar cateva zile pana voi pleca (vineri), m-am hotarat sa mobilizez fetele la o intalnire mare forumistica in parc. Am mai prospectat eu terenul pana acum pentru o intalnire dar nu se potriveau programele mamicilor dar acum ca suntem pe ultima suta de metri sper la o mobilizare mai mare. Asadar propun Intalnire MIERCURI 13 IUNIE in Herastrau sa zicem ora 18.30-19
Cine se inscrie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Olishka multumim pentru poze. Si eu ma bucur mult ca v-am vazut azi si ca ati stat mai mult. Abia astept sa ma intorc, sa stam mai mult si sa ne intalnim pana seara tarziu, poate sa si jucam cate ceva.

Rochia e super si votez cu Da daca evenimentul e de fitze si e mare. Rochia are prestanta, e deosebita si te pune frumos in evidenta. E foarte buna pentru acest gen de eveniment. Daca e o petrecere de fitze dar mai mica (restransa) poate ar fi bine sa mai cauti pentru ca, atunci s-ar putea sa fie un pic cam mult.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

GAZO sper sa ajung si eu miercuri.

Declaram inchisa sesiunea de enterocolita.

...si ingurgitam lamaie

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Every saint has a past. Every sinner has a future.

Mergi la inceput

Gaza ma inscriu si eu la intalneala. trece-ne pe lista
Petrecerea va fi f mare si de super fite. Mutumesc pt vot Apropos, ati votat azi?

Monn bine c-ati scapat

Chato cum mai esti? Oare ti-am zis ca v-ati uitat caciulita la noi in masina?

Gata fug la somn!

Noapte buna!!!

Mergi la inceput