Ghiocei de Martie-Aprilie2009**430**

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Of, alta dimineata de weekend in care ploada se trezeste fresh la 7 si noi ne tragem patura-n cap chinuindu-ne sa mai furam macar cate 10 minute de somn intre solicitarile ei (sa punem "papoy", sa-i dam "elefonu", sa-i aruncam "didas" etc etc)
Oricum de la 1 noaptea am adus-o in pat cu noi ca a tusit groaznic pana a inceput sa planga (de nervi ca nu putea dormi de tuse, cred). Tuseste si acum...nu mai suport tuseaaaa...dispare 2-3 saptamani, iar apare si tot asa
Ce fain tricou cu "Micky House" are Ada! Si ce tenisi! Si ce zambet!! (eu la fantani arteziene nu ma mai pot uita de cand cu fetitza aia si oricum nici inainte nu le suportam, adica de cand o am pe Sophia si le vad drept pericole, ca inainte imi placeau)

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

La noi desteptarea sa dat la 09, super lejer ! acum ne bem cafeaua si ne pregatim de iesit pe afara, bagajele sunt gata, mai avem maine mici detalii

Sa aveti o duminica minunata !! multa sanatate lui Sophihi

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Am uitat sa va povestesc: ieri m-am intalnit cu o amica care mi-a spus ca imi va fi recunoscatoare toata viata pt ca datorita mie a alaptat pana la 2 ani
Mi-am amintit ca ne-am intalnit intr-o dimineata, eu eram la o cafea cu Pisi, ea la cumparaturi, proasptata mamica, am intrebat-o daca alapteaza, ea mi-a spus ca da dar nu e suficient, ca toata lumea o bate la cap sa-i dea completare , ca i-a dat si alte povesti din astea ; atatea i-am povestit si am batut-o la cap de s-a dus acasa si a facut cum i-am spus, a aruncat laptele praf si i-a dat de cate ori a vrut micuta fara a mai asculta alte pareri si asa au trecut doi ani
M-am simtit tare bine, recunosc !!
Fetita o sa fie colega de gradinita cu Ada, e doar cu vreo 3 luni mai mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Neatza!

o duminica faina fete, cu niste cafea clasica la ibric.
De luni mergem si noi la gradi, ne-a trecut raceala si tusea, acum o pacalesc cu un iaurt cu cioco si-i zic ca e inghetata, adevarul ca sigur zici ca e inghetata
Roro- tare incarcat program.

Chiar e super gradinita lui Briseis, eu ma gandeam ca e vreun parc pe langa ea...

imi pare rau de poze, dar probabil ca e setat doar pe prieteni si d-aia, dati-mi pm cu numele sa dau accept, sa va bag in lista.

merci de aprecieri.
oricum e forumul asta numai copii frumosi

eu sunt cam ragusita si cam tusesc, insa vb aia..mai sug ceva na, ce sa fac.
am incercat si prajitura aia crista, cu gem de prune si coca rasa deasupra...dc nu m-am chinuit cu coca aia, ca era cam moale...dar buna la gust, in sfarsit a iesit buna, nu prea a crescut, dar merge si aasa.
poftiti la vot

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Am uitat sa va povestesc: ieri m-am intalnit cu o amica care mi-a spus ca imi va fi recunoscatoare toata viata pt ca datorita mie a alaptat pana la 2 ani
Mi-am amintit ca ne-am intalnit intr-o dimineata, eu eram la o cafea cu Pisi, ea la cumparaturi, proasptata mamica, am intrebat-o daca alapteaza, ea mi-a spus ca da dar nu e suficient, ca toata lumea o bate la cap sa-i dea completare , ca i-a dat si alte povesti din astea ; atatea i-am povestit si am batut-o la cap de s-a dus acasa si a facut cum i-am spus, a aruncat laptele praf si i-a dat de cate ori a vrut micuta fara a mai asculta alte pareri si asa au trecut doi ani
M-am simtit tare bine, recunosc !!
Fetita o sa fie colega de gradinita cu Ada, e doar cu vreo 3 luni mai mica

suuuuuper(asta regret si eu ca am abandonat si nu m-a ghidat nimeni atunci)
proiectul 2 avem sanse

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

noi ne-am trezit la 10 ce bine e !
si acum ma trezeste ea noaptea, ma ciugule de spate sa o pun la olitaam scapat cu trezitul aiurea

acum vrea ceiutz si de dragul surprizii, [cu ce-o veni tac-su la ea??? ]a mancat si ou fiert de dimi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Of, alta dimineata de weekend in care ploada se trezeste fresh la 7 si noi ne tragem patura-n cap chinuindu-ne sa mai furam macar cate 10 minute de somn intre solicitarile ei (sa punem "papoy", sa-i dam "elefonu", sa-i aruncam "didas" etc etc)

Ofer ora 5, ca sa va dati seama ce burghezi sunteti si sa nu va mai plangeti asa.... aiurea!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Unde sunteti fetelor ???

Ilinca, am livrat rochitele colegei mele, maine le trimite, am mai pus una tot cu floare, vezi tu care vine mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Novus, esti o salvatoare, ca de obicei! Sophiphi o sa fie cea mai selecta floricica, cea mai stylish;))
Acum deocamdata...tuseste nonstop...da' nonstop! Nici n-a putut sa doarma la pranz...la un moment dat asa rau tusea ca pur si simplu a apucat-o tusea, tushea si radea de propria-i tuse
Ce sa-i mai fac?!
Aolica, Denisamada, si ce face doamna procuror la ora aia?!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Ilinca , ce-i dai pt tuse? la pediatru ai fost ? Ada la ultima tura d etuse a scapat rapid in 2 zile pt ca era doar de la muci

Mergi la inceput