Scolari de Iulie - August 2004 * (99)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Kim, ce a patit Luca?

Gazonul meu arata super bine, noi am preferat combinatia iarba-trifoi, trifoiul s-a intins anul acesta si e ca un covor care infloreste periodic.
Dar, Kim, anul trecut am udat in disperare...

Multumesc pentru sustinere, situatia e departe de a fi roz, Petro sta in continuare acasa si e ca un leu in cusca. Din septembrie va deschide din nou doua magazinase (atunci este gata un nou centru comercial) dar pana atunci nu stiu ce sa mai fac pentru ca balanta financiara sa dea cu plus...

La job se prelungeste stresul, asteptam o vizita care sa lamureasca niste treburi, se pare ca avea loc spre sfarsitul acestei luni, dar care se poate finaliza in orice directie, buna, foarte buna, rea, foarte rea...sau sa nu se intample nimic... Nu pot sa dau amanunte, sper ca ma intelegeti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Roxana, da, am fost si in Canary Wharf - un prieten al sotului locuieste acolo si ne-am intalnit sa luam pranzul. Ocazie cu care am facut si o plimbare pe Tamisa cu un river boat...
Roberta -
Kim - nu am citit din urma - ati semanat gazonul? Atunci chiar iti urez ploaie din plin - in primele saptamani trebuie udat la greu! Ce are Luca??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

rox, ce ti-e si cu dukan asta, nu am crezut ca o sa am asa satisfactii mancand niste turte cu taratze.
Dar aku sunt pusa pe treaba si manechin ma fac:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

mai Kim hotelierii vor zile cu soare si tu vrei ploaie? Sper ca nu a patit ceva grav Luca !

al meu cel mic s-a imbolnavit, sta acasa cu febra, ii colcaie gatul si nasul de muci, mucolitice nu pot sa-i dau ca-i declansez o super diaree, e ca la balamuc, noroc de doamna de la curatenie ca sta cu el, ca altfel nu stiu cum ma descurcam.

si eu sunt capie si la job si acasa si pe unde ma mai duc in vizite, m-am saturat de munca, am ajuns si eu sa spun ca vreau sa muncesc pentru mine, vreau reteta de muncit pe cont propriu are cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
Andries, sanatate multa Mirciului. reteta asta n-o am... cere si tu ceva mai usor
Marina tu oricum ai o mega ambitie... deci nu ma indoiesc ca o sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza...insanatosire grabnica bolnaviorilor
Ieri mandra a fost in extaz ca in sfarsit isi face si ea ziua la mc si le-a impartit invitatii colegilor.....acu' sper sa si vina
La noi la sfarsit de an nu se dau premii si coronitze,se dau doar diplome pentru toti copii pe abilitati iar pentru cei cu merite deosebite,diplome de merit.....la voi cum este?
Noi am fost aseara la concert la BZN...Maria a fost foarte incantata,deja ne intreba care va fi urmatorul concert la care mergemformatia a fost de nota 10...pacat ca-n targul nostru nu exista nici o sala de spectacole faina.....dimineatza in drum spre scoala fredona "dance,dance,dance,dance"
hai pupicei si o zi faina sa avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata si de la noi
Maine dimineata voi afla si eu , sper , cum va fi finalul de an scolar Cica luni se extrag la sorti literele / copil sa nu fie cu suparari Sper sa avem o serbare fffffff scurta

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

salutare!..nu stiu ce-a avut Luca ca in monetul in care l-am luat acasa..nu a mai avut nimic...
azi a mers la scoala..unde ma dispera ideea ca au inceput unitatile de masura..ia spuneti...le-au fost explicate inclusiv multiplii si submultiplii..gen tona..guintala..

noi serbare avem pana la urma pe 16 la Biblioteca Centrala...si apoi fiecare acasa ca nu au fost de inteles parintii sa facem ceva si dupa..

sanatate copil de Andries!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Bine ca e bine Luca
Noi la mate abia ajungem la ceas Ma interesez de restu` zilele astea.

Andries, am citit in urma, sanatati la voi si lui Mirciulix. Chestii de`alea babesti nu merg la el ? Inhalatii, chestii ?

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Patrick a facut unitatile de masura, sunt doar la recapitulare acum. si au insistat mult pe unitatile ne-conventionale - mana, picior, palma, etc. a fost o distractie teribila cu masuratul clasei cu pasul, al bancii cu palma...
cele mai grele au fost problemele cu ibrice, cani, pahare, etc. nu le-a priceput mai deloc scolarul.

Mergi la inceput