Scolari de Iulie - August 2004 * (99)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vai cat de bolovana sunt, inseamna ca le au facut, ca masura prin parcare ceva dungi cu piciorul ... oare ce ma fac cand nu va fi after school ? :-)

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Ia ziceti repede cate cani are un ibric?

Mitzu nu a invatat unitati de masura anul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mama era distractie maaare! "un pahar are 2 cesti, un ibric are 3 pahare - cu cate cesti umpli un borcan daca el se poate umple cu 3 ibrice si un pahar?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Hai ca-l arestara pe primarul urbei, la noi asta cu campania e super distractiva...

Noi am terminat programa din manualul de mate de vreo doua saptamani. La ceas au invatat numai orele fixe. La unitatile de masura, mai ales la capacitate, m-am luat cu mainile de cap...In schimb ne-am distrat cand am masurat tot din casa cu palma, coatele si talpile
Am turnat apa din cani in sticle, din sticle in galeti si din galeti in cada...:)

Roberta
Andries, sanatate multa lui Mircea.
Olivia, ma bucur ca nu e nimic. Auzi, ce-ti veni!? In clasa intaia tona?!
Ioana, frumos la voi, concerte ...distractie! Cum e la premiere, fara coronite?!
Liliana, felicitari Adelutei!
Gabriela, super poze...coroana de bomboane mi-a placut la maxim...:)...Si pachetelele de muschi de asemenea

La noi repeta de zor pentru serbarea abecedarului. Maria este litera M si are 3 poezii de spus...AU invatat vreo 5 cantece si mai si danseaza. O sa fie distractiv desi nu stim inca in ce zi o sa fie serbarea.

Azi Maria m-a intampinat cand m-am dus sa o iau cu "mami, sa nu te superi dar am luat insuficient la purtare!"
Dupa 5 minute ma intreba..."Dar azi ma lasi la dansuri, nu!?"

Acu' ma duc sa ne distram la lectii...O dupa amiaza excelenta sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

in caz ca vreti sa mai stiti de noi cate ceva...azi l-am dus pe Danu pt prima carie la stomatolog, a stat cuminte dar strangea de scaun de mi-era mila de el. Andreea avea o mina ucigasa, i se umbrise toata fata, avea buzele stranse si se uita la medic de parca vroia sa-l spintece in doua. Abia cand am iesit din cabinet s-a destins si a redevenit dragalasa ca o buburuza. N-am avut ce face, noi mergem in grup peste tot. Si intr-un fel nu e rau pt ca e bine sa fie conectata si ea la tot ce se petrece, asa sigur nu mai rateaza spalatul pe dinti seara.

cu scoala e ok, la unitati de masura si grup de litere ghi, mai au un pic si termina materia, nu stiu de le mai ramane timp de recapitulari

marti se merge in excursie la Valea lui Liman....de final de an ne vedem cu toti cu mici cu mari la o pizza in dupaamiaza ultimei zi de scoala din acest semestru cand le da si diplomele si premiile de la Canguras si Smart si asta e tot.

va felicit pt determinare pe cele ce v-ati inhamat la Dukan, mie una mi se pare tare grea aceasta dieta, am retinut ca trebuie sa iti umpli frigiderul numai cu carne de pui/peste/ficat/curcan (fiarta), fara ulei, ceapa, usturoi, si cam atat in prima faza, dupa care cam tot asa doar ca mai poti manca si ceva legume fierte pe langa eternurile carnuri fierte

o zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

io tot nu am inteles daca ai vostrii au facut si multiplii si submultiplii unitatilor de masura..dl, cl..etc...aiai cu palam ,pasul este super usor..la noi s-au facut si-mi pare tare greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Vivia nu,nu au facut unitatile de masura cu multipilii si submultiplii....si studentii mei se mai incurca daca-i pui repede sa transforme litrii in cm cubi
Marina io nu stiu cate cesti are un ibric da' stiu cate galeti intra intr-o cada,cati pasi masoara camera ei,cate brate are biroul ei
LiaDanu este un curajos!.....acu sincer recapitularea prinde bine la varsta lor,eu vad cum se misca mandra la mate dupa doua saptamani de recapitulare iar la romana de vreo doua zile nu mai sterge deloc cu picul ceea ce este o mare realizare. ...doamna le-a zis sa scrie pe o foaie speciala,"ganduri la finalul clasei I C"mi s-a parut tare faina ideea,...
revin
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,aripile mele, gorodeii noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

n-au facut multiplii si submultiplii, nici vb, e mega greu acum sa priceapa asa ceva. I-am spus eu de ex ca tona inseamna 1000 de kg, pt ca a citit intr-o revista ca elefantul sau balena cantaresc nu stiu cate tone si m-a intrebat cat e aia. Dar decilitru, centilitru, mililitru, mm, cm...etc nici vbpai transformari din astea faceam la gimnaziu si mai faceam si-n liceu intr-a 9-a chiar

si aci copiii au jurnale, isi scriu in ele gandurile de scoler de clasa I si e tare amuzant sa mai trag cu ochiul la ce scrie Danu:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

clar..la noi sa face mai mult decat trebuie..azi au invatat ceasul..si am vazut ca stie ce inseamna ora 14..18,,etc,...Dar au invatat si de an bisect..si ce mai ...mult prea mult in 3 zile
felicitari Danu!

edit ca am uitat sa -mi laud si eu plodu'...acum 2 zile a primit Jurnalul unui pusti si azi deja este la pagina 120!!...nu-mi vine sa cred! ..a luat-o si la scoala sa cietasca in pauza..deci..se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Apropo de cartea asta , Jurnalul unui pusti ca tot e nebunie cu ea in toata lumea voi v-ati uitat prin ea? Eu am citit cateva pagini si am ascuns discret cartile. Nu mi se pare deloc o lectura potrivita pentru un copil, iar fie-mea s-a si sesizat ca referirile la fete sunt de-a dreptul suparatoare. Adica ea s-a simtit prost citind in carte , mi-a sesizat problema si cand am citit mi s-a cam ridicat parul. Poate exagerez eu ca'st demodata rau la capitolul asta si am multe fixuri in materie de politeturi.

Mergi la inceput