Scolari de Iulie - August 2004 * (99)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello! ma mai tineti minte? :)

Cu intarziere, la multi ani copilasilor pentru ziua lor.

Eu mi-am luat vineri liber, asa ca mi-am relaxat un pic neuronii 4 zile.
Matei a fost sambata in excursie, a fost cam incarcat programul, a ajuns rupt de oboseala la 20.30 (plecat la 6.30) dar a vrut musai sa mergem la lansat lampioane, asa ca am ajuns acasa aproape la miezul noptii. Duminica a dormit pana la 4 dupa amiaza, cu o pauza de o ora dimineata, sa manance ceva cu ochii inchisi :)
Eu am profitat duminica de soare si am stat la plaja in curte, ieri am fost plecati la o manastire, azi imi revin cu greu la munca, noroc de jubileul reginei ca nu ne deranjeza nimeni de la Londra...

In rest, toate vechi...

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Eu trebuie sa recunosc ca nu-mi prind bine zilele libereca mai mult ma obosesc decat ma relaxez...in afara de programul obisnuit de curatenie/mancare/facut teme bonus trebe sa plimb si mandra ca altfel are o zi nefericita....ieri am fost la gradina botanica la expozitia de trandafirisi inca o tura la palas sa se mai dea odata in carusel si sa-l vada pe conect'r sau cum s-o scrie
Marina da un iacobs verde nu vrei?
Kim faine poze
Liliana am multe examene,plus 3 fete la licenta care au venit acum o luna sa-si ia temasi sunt si in comisia de dizertatie....ma asteapta o luna fierbinte.....io sunt sigura ca mandra mea s-ar descurca foarte bine sa mearga singura la si de la scoala dar vreau sa mai copilareasca un pic...sa o mai alinte bona
hai pupicei si o zi faina sa avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Am sarbatorit eu jubileul reginei, ca tot am fost la Londra chiar in perioada asta...tare bine ne-a prins mini-vacanta asta! Concertul a fost absolut super, am facut si un pic de shopping, ne-am plimbat, am admirat evenimentele cauzate de jubileu - ce sa zic, a fost frumos!

Ieri am luat copiii si am fost la piscina - s-au balacit amandoi toata dupa-amiaza - ne-a si prins soarele cam tare, desi si noi ne-am dat cu crema de protectie, nu mai zic de copii...in fine, ne-am facut antrenamentul ca tot plecam in 3 saptamani in vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna dimineata Romania.
Eu am luat-o de coada deja.Asa ca abia astept sa vin acasa seara si sa ma relaxez cu mesajele voastre. Asa ca nu fiti zgarcite la scris....asa ca mine, spune lupul moralist.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
Gabi hehe cred ca v-ati distrat de minune. ati fost si la picnicul regal? pozee???
Liliana spor la munca!
Robi cum sunteti?
sincera sa fiu de abia astept sa se termine anul scolar. am obosit
Andries, Marina, v-am visat azi noapte . eram pe undeva, nu chiar Angola, dar Africa. voi cu industria voastra, eu cu a mea, si eram la masa impreuna. Marina, noi mancam de Dukan . n-a fost un vis prea rau .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza! Nu-i asa ca zilele ploioase ar trebui sa fie declarate libere? Dorm pe mine, iar Matei imi recita cu voce stinsa in masina "Somnoroase pasarele" :)

Roxana, multumesc de intrebare...suntem...la fel

Va pup, o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

In Bucuresti nu a plouat deloc...azi e incarcata atmosfera, fix asa cum nu suport eu...

Roxana, nu am avut aparatul foto la mine, dar am facut multe poze - toate sunt incarcate pe FB! Nu am fost la picnicul regal, dar am vazut parada cavaleriei de la Buckingham...de fapt noi ne-am dus la concertul Coldplay, jubileul reginei a fost cireasa de pe tort...
Polux - spor la treaba, sunt alaturi de tine, am la treaba la birou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

aha, ia uite, ati fost in Canary Wharf ati stat pe acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

vresu ploaie!!..toate ploile sa vina la mine:)))))))...cum altfel va pot arata poze cu gazonul?
Rox nu putem ajunge azi la mama ta..lui Luca ii este rau..m-a sunat invatatoarea

Robi ceva nou pe frontul vostru???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, trimit io ploile de la noi ... dar si frigul :(
Cum e Luca ???
Roberta, un mare hugg si de la noi

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput