M-am hotarat.............adoptie(80)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loriana74 spune:

BebeAnda , ce s-a intamplat ? Ne poti spune? Din mesajul tau inteleg ca este destul de grav...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacris77 spune:

bebe anda, chiar ca ne sperii! ai vazut cazul lui carmencat, cate probleme de sanatate a intampinat la fetita ei si acum este bine! probabil ca tu stii cel mai bine din ce motive ai renuntat. nu stiu, daca voi gasi un copil care sa imi placa nespus, cred ca as fi in stare sa indur consecintele (in cazul in care problemele s-ar rezolva, macar cat de cat). oricum, sfatul tau nu ne strica, un dram de ratiune nu strica. simo_73, inteleg ca te agiti, dar poate daca ai incerca sa te increzi in planurile lui dzeu, te-ai mai linisti.o saptamana buna va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_73 spune:

bebeanda, nu ne mai fierbe, spune-ne ce s-a intamplat.
Dacris, Bunul D_zeu stie care este copilul , dupa parerea mea, dar sa va spun ce coincidente au fost pana acum, in cazul meu: de ziua mea de nastere am semnat ca mergem mai departe pentru fetita, pe 18 iulie se implinesc 13 ani de casnicie si in accea zi noi avem programata vizita pe teren neutru (in parc), vom fi ca o adevarata familie cu copilasul in parc.
Oare sa fie simple coincidente sau semne trimise de D-zeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

simo nimic nu este intamplator si cu siguranta este voi simtiti asta . sa fie intr-un ceas bun decizia voastra .

noi am fost azi prima data la directie si am facut cunostinta cu directoarea / sefa de proiect care ne-a pus niste intrebari bla , bla , bla si am primit lista cu actele necesare . am cunoscut si fata care ne va face anchetela si fata care face potrivirea . au parut bucuroase ca vom adopta si ne-a sfatiut sa nu alegem un copil prea mic - parasit in maternitate pentru ca nu exista istoric . oricum nu vroiam asa mic , dar probabil toata lumea viseaza un nou-nascut .

ehe si acum la treaba cu dosarele .

mult succes fetelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Simo ,probabil ca As.vrea sa vada daca ai multa rabdare si iti face "programul" atit de bine asfel incit rezultatul este in favoarea ta(fara sa-si dea seama), aceste coincidente nu cred ca sint la intimplare.
Poate ca e bine sa fii un pic ironica si sa-i spui de aceste lucruri.
Eu as face-o ,poate o pui un pic pe ginduri.Se intimpla citeodata sa ne dorim atit de mult ceva, insa apare mereu altceva sau cineva care incearca sa ne incurce planurile .Dumnezeu stie insa ce e bine pt.fiecare dintre noi.
Anda ,imi pare rau pt.aceste lucruri neasteptate care sigur te fac sa mergi la urmatoarea intilnire cu ochii in patru.Sint lucruri neplacute ,dar sint sigura ca tu stii ce vrei si ceea ce trebuie sa faci.
Experienta in viata e f.importanta si de cele mai multe ori ne ajuta sa luam decizia cea mai buna.



Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Simo ma bucur din suflet pt tn. Pana acum n-am avut timp sa vad ce mi-ai trimis, dar em vazut acum si ma bucur ff mult. E dulcica foc si e la varsata care n-ai cum sa nu-i indragesti. orice miscare e gratioasa, fiecare silaba e ca o binecuntare...ai sa vezi ca DD e langa voi Pe 18 iulie, noi facem 3 ani de la botez
Astept ziua de miercuri sa ne impartasesti fericirea viitoarei mamici



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2012 spune:

Simo, mie nu mi-a venit sa cred ca sunt asemene AS. In loc sa va ajute sa puteti avea cat mai multe intalniri cu fetita, sa va cunoasteti cat mai bine, ea va pune bete-n roate.Dar sa privim partea buna a lucrurilor. Maine oricum o veti vedea pe bubulina si nu va fi o zi oarecare. Si eu cred ca nimic nu e intamplator.
Si noi anul acesta am implinit 13 ani de casnicie Sper din toata inima sa ne anunte si pe noi cat mai curand ca este pentru noi o dulcica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2012 spune:

Gabriela, ma bucur ca ati pornit si voi pe acest drum care este lung si anevoios, dar care la capat are un sufletel care va asteapta.Inarmeaza-te cu multa rabdare, vei avea nevoie de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

multumesc sunshine

se poate sa imi dati un exemplu de recomandare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2012 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128594&nm=MODEL-DECLARATIE-IN-FAVOAREA-PARINTILOR-ADOPTIVI

Uite, aici poti sa gasesti ce te intereseaza.

Mergi la inceput