M-am hotarat.............adoptie(80)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

intr-adevar pronuntand cuvantul adoptie in cercul de cunostinte , nu credeam ca atati oameni au copii adoptati . unii dintre ei seamana atat de mult cu parintii adoptivi , de chiar am ramas masca cu sotul meu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Mai este putin si o sa fie si randul vostru. Asteptarea este grea, dar cu atat mai frumos o sa fie rezultatul. Eu zic sa va bucurati acuma de fiecare clipa petrecuta in doi, pentru ca atunci cand o sa vina mogaldeata acasa nu o sa mai aveti timp nici sa respiarati, ce sa mai zic de iesiri nocturne ca niste porumbei... . E frumos sa fii parinte , dar in acelasi timp o sa produce o schimbare radicala in programul si viata voastra. Asa ca profitati de soare, de vara , de vacanta pentru ca asa timpul o sa treaca mai usor si perioada de asteptare la fel. Fiecare dintre noi are undeva acolo pus deoparte copilasul care se potriveste cu noi, de asta sunt aceste asemanari intre familie si copil,pentru ca in aceste cazuri alegi cu sufletul si fara sa-ti dai seama de ce te opresti asupra unui copil. Acel copil este cel sortit pentru voi, este copilul pe care il asteptati si mai devreme sau mai tarziu o sa apara.
O sa vedeti de cati o sa mai auzi ca au adoptat, si cati o sa fie alaturi de tine. Imi aduc aminte cu placere de momentele in care mi-am facut actele pentru adoptie , cand pornind de la politist (pentru ca a trebuit sa ne schimbam buletinele) si terminand cu cei de la directie m-au incurajat si mi-au intins o mana de ajutor dezinteresati. Dar in acelasi timp am intalnit si unii carcotasi ( noroc ca erau niste cunostiinte mai indepartate si nu mi-a pasat prea mult ) care au vrut sa scota in evidenta faptul ca ei au copilasii lor naturali si asta nu se compara cu nimic. Le-am spus cu zambetul pe buze ca asta este parerea lor si eu le-o respect dar nu coincide cu parerea mea.
Deci sa te astepti si la astfel de oameni, oameni care privesc adoptia ca pe un lucru ciudat si pe acesti copilasi ca pe unii luati de mila, dar trebuie sa-i ignori.
Imi doresc sa va gasiti cat mai repede pruncii si sa facem o petrecere mare, ( atunci cand se mai racoreste) .
Va pup
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetai spune:

dragele mele,
nu am mai intrat de ceva timp, asa ca am citit cu bucurie si emotie noutatile ma bucur din toata inima pentru fetele de pe forum care au mai facut un pas in implinirea visului.
noi asteptam atetatul care va veni in august.am trecut de evaluare, de cursuri..
intre timp, sora mea a nascut 2 gemeni minunati de care ma bucur si care imi ocupa putinul timp liber:)
eu astept cumintica sa vina si la noi copilasul mult visat.
gabriela tutuianu- suntem din acelasi oras - dac vrei putem lua legatura , daca ai intrebari.
va strang in brate pe toate.
ajutati-ma si pe mine sa imi activez pm.habar nu am:)
zile frumoase si racoroase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malex spune:

Fetele noastre (Simo, Alabina, BebeAnda) care sunt in perioada de potrivire nu mai vin cu povesti pe forum???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_73 spune:

malex eu de vinerea trecuta nu am mai vazut-o pe bubulina mea, abia luni am sa o vad, sunt plecata din localitate
ma gandeam ca ai vesti bune pentru noi.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malex spune:

As vrea eu sa am vesti bune!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebeAnda spune:

Fetelor eu nu am vesti prea bune...Ceea ce pot sa va spun este ca eu am intrerup procesul de adoptie ptr fetita despre care v-am vorbit ptr ca am fost (cred eu)suficient de inteligenta sa fac cateva cercetari personale ptr a afla mai multe despre copilul pe care il adopt, despre trecutul lui si am descoperit cateva lucruri esentiale care m-au determinat sa iau decizia radicala de a nu merge mai departe.In concluzie as avea si mi-as permite sa va dau un sfat voua tuturor celor care faceti acest pas spre adoptie:fiti blande, iubitoare, intelegatoare, rabdatoare insa nu va lasati calcate in picioare si fiti rationale in acelasi timp,perspicace si fiti pe faza cercetati si voi separat de ceea ce va spun cei de la DASPC in ceea ce va bagati ptr a va putea asuma dupa aceea toate riscurile si situatiile care ar putea aparea cu copilul pe care il adoptati.DESCHIDETI BINE OCHII SI URECHILE PTR A NU REGRETA DUPA!Un copil e o mare responsabilitate si cu timpul acel copil creste si trebuie sa dam explicatii clare si nu ambigue.Asta este parerea mea,fiti prudente dar iubitoare!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2012 spune:

Dar ce s-a intamplat, ce ai aflat de care te-ai speriat asa de rau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simo_73

malex eu de vinerea trecuta nu am mai vazut-o pe bubulina mea, abia luni am sa o vad, sunt plecata din localitate
ma gandeam ca ai vesti bune pentru noi.


In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

(Will Rogers)


Simo, azi e luni si va intalniti cu bubulina, abia astept sa vi sa ne povestesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_73 spune:


[/quote]
Simo, azi e luni si va intalniti cu bubulina, abia astept sa vi sa ne povestesti!
[/quote]


Fetelor sunt foarte suparata
M-au sunat azi de la directie sa stabilim intalnirea de miercuri pe teren neutru doar noi cu fetita si cu ele, si cand am rugat-o pe doamna de la directie sa vorbeasca cu asistenta maternala sa ma duc si eu astazi sa vad fetita, am primit telefon ca o vad doar miercuri , sper sa nu fie probleme ca am fost plecata o saptamana din localitate


Nici nu stiu ce sa mai cred, poate se asteptau sa ripostez, dar am tacut am zis "in regula , ne vedem miercuri"
Poate vor sa vad cum reactioneaza fetita?
Incerc din rasputeri sa fiu calma.
Nici nu pot sa o sun pe maternala sa merg la fetita, pentru ca sunt sigura ca o sa le spuna, doar mi-au spus ca nu trebuie sa intru cu picioarele in viata asistentei maternale.
Astept ziua de miercuri si pana atunci ma rog la Dumnezeu ca fetita sa fie ca si pana acum cu noi.
A mai patit careva de pe forum asa ceva, tinand cont ca sunt in acelasi oras cu fetita???????????????

Mergi la inceput