Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
irinuca05 spune:
Asa ma enerveaza tel asta. Prefer sa trimit mesajele neterminate ca risc sa le pird. Deci spuneam ca m-am apucat de curatenie si spalat prin casa. Sotul a plecat sa spele masina (adica a vrut sa scape de acasa). Normal ca.nu am teusit sa fac mare lucru. Daria m-a umplut de nervi. Nu a vrut sa doarma. A intors pe dos toata casa. In fine, stiti voi. Daca fata e obisnuita sa iasa afara de la ora 8, azi probabil a zis ca sunt nebuna ca o tin in casa.
La 12 am plecat la vaccin. Exact cand adormise
Nu a plans deloc. Luna asta a luat in greutate 270gr (mult. peste medie) Acum are 9,3kg. Si a crescut 4cm in inaltime. Vedeti ce se intampla daca avem abonament la Medlife? Ne ducem in fiecare luna la control, cum n-am mai facut de la 4-5 luni :)
Andreea, mi-am adus aminte. 14kg are Rares !!! Vai de spatele tau! Al meu are de suferit cu 9, dar al tau?!!! Pup printisorul
Ca sa nu o mai lungesc degeaba: eram foarte nervoasa cand am plecat de acasa. Treaba multa neterminata, copil marait, sot lipsa. Reteta perfectapt nervi tari. Dar acum am ajuns la ajutoarele noastre de la "resedinta de vara" :)
Tati s-a intors in buc ca maine trebuie sa se opereze de un furuncul (de fapt e in fir de par care creste pe sub piele si se infecteaza regulat) si l-am lasat singur saracutul.
Va pup. Noapte buna
strumphitza spune:
Seara buna!
sau ar trebui sa spun mai bine noapte buna ? ca la ce ora arata ceasul acum ....
am intrat sa scriu una alta dar nu am nici o energie, ma simt fara nici un chef de nimic, am avut o zi plina, plus piscoata care m-a supt ca pe suzeta in seara asta la nani simt un gol in stomac si nu e de foame... in ultimul timp ma simt obosita, am pus-o pe seama faptului ca umblu dupa fundul piscoatei, dar de vineri e Nick acasa si mai e si maine , Slava cerului.... si a tot avut grija ei , dimineata numai el s-a trezit si s-a dus la ea, a scos-o din sac, a schimbat pampersul... si pe mine m-a mai lasat sa dorm pana pe la 8-9 si ei s-au jucat jos in living... deci nu-mi explic de ce ma simt obosita ultimele 2 notpi nu s-a mai trezit dar sapt trecura inf iecare noapte a urlat ... sper sa imi treaca oboseala cand ma vad la Praga sambata dimineata, dar parca vad ca vin si mai obosita, si mai batrana
Mada ma bucur ca ai scoc atela si precum nu ai citit nimic din urma, rusinica spuneam mai deunazi ca iti urez sa scoti gipsul si sa fii in forma pana la ziua ta ... si da , mi-au furat o floare frumoasa de pe pervazul geamului in fata casei sambata, cand ne-am intors din oras ia floarea de unde nu-i, pe cea mai frumoasa, era o muscata creata roz lila plina de flori, superba i-am urat de bine celui care i-a pus mana , de obicei mi-s pocita la gura , sper sa aiba parte numai de flori...
Ailed, i-am spus lui Nick ce ai spus de harti si s-a bucurat, vrea sa tina si postul asta a lui Sf Petru si Pavel, dar nu il las eu sa il tina de luni , ca deh, tre` sa bem sa ne cinstim de ziua mea
Roxy, take it easy hon` don`t worry, nici eu nu am spus-o cu rautate, ma aflam si eu in vorba , exact ca tine life-s good ...si pune mana si ia vitaminele, constiincios, nu pe sarite
Catank , iaca acum ai dat de belea, nu tu laptop, nu tu computer... ce ne facem noi cu tine? v-am admirat in pozici, frumoaselor
Ma car si eu la ale mele, ca maine am treaba, e Nick acasa inca o zi si il car cu mine pe la banca si apoi la un shopping mic pe Oxford street ca tre` sa imi iau una alta pentru minivacanta ce urmeaza va las link aici la pozici de la manifestatiile ceausiste daca nu cumva le-ati si vazut...
Noapte buna si somn usor!
PS: scuze celor care nu am scris in parte dar nu mai am nici o vlaga, zici ca am fost pusa pe sarma agatata toata ziua
roxy_s spune:
neata fetelor!
haideti la cafeluta fierbinte ca pe vremea asta merge, este rece si innorat si sta sa ploua. un nessquick pentru ally si un expresso pentru strumphitza.
bb_yasmi sunt scumpi tare puiutii taitot mai mari si mai frumosi.
pensiunea arata beton, cea mai faina din cate ne-ai aratat pana acum si ce preturi.... poate mergem si noi acolo
catank o sa-ti sterg. ai vreo preferinta care sa ramana pentru coperta sau pot s-o las pe oricare? cu picioarele albastre....imi pare rau ca le ai asa, stiu ca mai ziceai tu si in sarcina de ceva vene. na, te-am intrebat si eu, ca pe tine mi te imaginam in rosu, galben, vernil....in culori mai vii. sunteti o familie superba si zambitoare
hai ca am sters din poze acum si ti-am lasat doar una
eu mai alaptez la pranz cand o pun la nani(inca n-am reusit sa-i scot titi asta de pranz ca nu reusesc) si seara dupa bibe ii mai dau si san cat vrea, si vrea nu se-ncurca
oricum, bibe nu papa mult, maxim 170 ml a papat. asta este, cat papa, papa....
madutza sa folosesti sanatoasa tot ce ti-ai cumparat
ce rochie este superba....foarte stilata si eleganta
daaaa, ieri a fost operatia lui Sergiu...cum o fi? abia astept sa intre viss sa ne zica.
strumphitza ce faceai aseara la ora aia? numarai oi? de aia esti obosita, te culci prea tarziu. sau nu mereu te culci asa?
chiar, imediat este ziua ta si ne cinstesti. ce faci bun?
ce trece timpul ata....imediat este si ziua mea..... a mai trecut un an....
este o dulceata piscotica zambareata si blondina cu steguletul in mana
ai pozat si-o mireasa si pe unu' caruia i se vad chilotii
mary bine ca buburuza este bine tu ai grija si trateaza-te sa-ti treaca repede. da, cu capusele asa....macar sa fie adevarat si sa nu fie nimic.
irinuca eu gata, sunt bine iau vitamine zilnic de acum nu te mai enerva ca nu rezolvi nimic, este chiar mai rau
merg sa schimb o cacacioasa mica si dulce
mamicile si fluturasii.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
irinuca05 spune:
Neatza!
Multumim Roxy de cafea. E tare buna
Off aseara mai scrisesem un mesaj luuung si vad ca nu s-a trimis. Acum nici nu-mi aduc aminte mare lucru din el, dar incerc
Madutza eu stiu ca la bien savvy sunt cam scumpe. de pe vremea cand cautam pt nunta si cununie. Incearca sa le dai un telefon si poate iti dau pretul asa. acum 3 ani mi-au spus la tel. si o rochie era 15mil.
catank spune:
Neata! M-am trezit la 7 si am sarit pe o cafea. Offfff am dormit ok, dar as mai fi vrut. Ioana nu. Roxy, iti multumesc! Revin, se urca i pe mine.
irinuca05 spune:
Sergiu sunt convinsa ca totul a decurs foarte bine. Asteptam sa ne confirme si mami. Pupam un barbatel curajos si o mami puternica!
Fata mea s-a trezit toata noaptea. scancea si se culca la loc. dr ne-a spus ca ii ies 2 masele jos.
Acum s-a culcat. Cred ca urmez sfatul deliei si ma bag si eu in pat ;)
Delia, Andra mai mananca noaptea? Daria mananca 200ml la culcare, 200 la ora 1 sau 3 (daca a avut cereale in bibe la culcare) si 200 la ora 6 sau 7.
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
nu stiu cum le gasesti, dar le gasesti. Arata fff bine, mi-ar placea si mie . Singurul lucru de care mi-ar fi frica ar fi barele rare de la terasa, in rest arata fff bine. poze cu bucataria nu are?..ca nu am vazut...dar foisorul arata senzational Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
buna dimi!!]
ehhee mada, numai eu stiu cum le gasesc am cautat de m am saturat de la complexuri all inclusive pana la pensiuni mai ieftine! asta mi se pare ideala. problema este ca nu prea mai au locuri :(( singura varianta propusa de proprietara a fost daca nu ne deranjeaza sa stam 4 zile intr-o camera si inca 3 in alta camera....si nu in perioada care am vrut noi (pana in 30.06) sa "prindem" oferta dar este super oricum@!!! aaa si doar la etajul 2...:(
astazi trebuie sa ne hoataram 100%, sa o sun si sa dam avans pt rezervare.
da cu balconul este mai rau dar nu trebuie sa iasael pe balcon, nu??
vazusem o poza si cu bucatarie, este afara in aer liber .
bb_yasmi spune:
mada, cum am putin timp am uit la linkul cu rochii
irinuca a fost gata pizza imediat aseara bravo dariei pt luatul in greutate!!
strumf de abia astept sa vad pozicile..momentan nu pot....ca am maimutica legata de mine
roxy, daca iti place suna sa vb cu proprietara ca sunt cam full...
viss doamne ajuta sa fie totul bine!!
merg sa ma apuc de o ciorbica de salata verde sa o termin repede si sa dorm cu juniorul ca azi noapte pt prima data de cand este el credcaam apucat sa dorm doar vreo 3-4 ore
madutza_bra spune:
Neata!
strumph, m-am delectat cu pozele tale, piscoata este suuper dulce cu steguletul in mana . Vad ca ati decorat casa cu stegulete cum faceti de Craciun cu decoratiuni. La televizor nu am avut timp sa vad nimic, ii dau acum o cautare ca tare imi mai plac palariile englezoaicelor, la nunta lui Kate, numai cu ochii dupa palarii am fost Oboseala asta a ta cred ca e rezultatul trezirilor din miez de noapte, daca te-ai obisnuit sa dormi toata noaptea si apoi a inceput sa se trezeasca fata, e normal sa fi data peste cap. Si Cristi a avut o noapte acum cateva sapt in care s-a trezit de vre-o 3-4 ori sa ceara apa ..cred ca defapt a visat urat, de fiecare data s-a dus sotul la el, dar eu tot ametita eram dimineata numai pt faptul ca ma trezisem de atatea ori, chiar daca nu ma ridicasem din pat...
roxy, multumim de cafea, si aici este innorat dar deocamdata nu da semne sa ploua. Cu capusele asa am auzit si eu ca ar fi doar vorbe ca de fapt sunt f rare cazurile in care ca[usa sa fie infestat cu borelia, si ca ar vrea sa scoata un vaccin pt boala Lyme, si tb sa-si faca cumva publicitate Oricum ar fi, mie tot imi e frica sa ii las sa alerge prin iarba..mai bine previ decat sa tratezi. Acum cativa ani, cand aveam caine mereu ii gaseam capuse si i le scoteam cu mana (nici nu stiam ca sunt asa periculoase) si nu a patit nimic cainele si am avut mai multi caini..nici unul nu a avut nimic.
yasmi, apropos de caine, unde veti lasa catelul cand mergeti la mare?
Puii tai sunt fff frumosi, si Catalinei ii plac mult fructele, in continuu mananca cirese si capsuni de la mama din curte , acum asteptam sa se coaca zmeura..mai are putin si e coapta . Am luat si noi pepene verde dar nu era dulce, in schimb am nimerit un pepene galben suuper gustos
irinuca, da asa se intampla cand sunt obisnuiti copii sa iasa mereu afara si ii ti in casa sunt super maraiti . Bine ca ati ajuns la "ajutoare". Si al meu isi mai gaseste de spalat masina ca sa plece de acasa, dar eu i-l dau pe Cristi cu el
La Bien Savvy am intrat aseara pe pagina lor de Fb si am vazut un comentariu la mo rochie ca ar fi 35 de mil..dar nu stiu daca e de mireasa sau de ocazie..oricum cred ca sunt tare scumpe..tb sa gesesc ceva mai ieftin dar tot in genul ala. Nu vreau sa dau chiar asa multi bai pe rochie..ca doar nu ma marit eu
Aseara i-am trimis mesaj lui viss, mi-a raspuns azi dimineata, zice ca Sergiu a stat la Terapie si ca nu au lasat-o sa-l vada decat 30 de min...azi spera sa-l dea pe salon
Si tot ieri prin plimbarile mele am fost si la mani-pedi, am ridicat badajul si de pe degetul ranit sa faca si unghia aia rosie
De ieri suntem la regim (eu si sotul) asa ca voi sari discutiile despre pizza si altre nebunii . Sotul s-a ingrasat 2 kg si a intrat in panica e tot timpul atent la greutate ca sa nu se mai ingrase cum a fost
ailed_dota spune:
Neatza!
Buna nu stiu dac e....
La mine se simte ca am carart-o pe Andra in baby-bjorn de 2 ori ieri... ma doare rau spatele, Andra intra si ea in clubul celor maraiti, noua ne dau vreo trei canini odata...., azi noapte a fost doar mar-mar... am luat-o si in pat cu noi cum atipeam si noi un pic incepea sa geama de durere cu tot cu calgel
Irinuk, stiu si eu faza cu spalatul masinii
Mada, n-am idee de preturi in Ro, nu uita ca eu am plecat de 3 ani de acolo... stiu ca fina si-a mai luat rochii de la http://www.whitelady.ro/, cred ca au reprezentantza si bucuresti...., cumatra isi lua de la Irina Shroter, soacra mea si-a facut la o tanti...sau a luat de la Alb si negru....
Strumph, si eu vreau sa tin macar ultima saptamana, ca e mai usor acum sunt ,multe fructe proaspete...
Viss, tinem pumnii
yasmy, iti urez succes cu vila!