Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Roxy ai grija mami de tine...papa bine, ia vitamine daca e nevoie... Cat de des mai alaptezi? La mine nu s-a schimbat nimic, o tin asa pana la toamna. I astazi s-a trezit dupa 15minute...la somnul de pranz, ...eu eram la magazin...ufff era la soata in brate...nici ca nu a mai vrut nani. Acum doarme de la 9.

Mergi la inceput

Strumphy ce oameni...cum sa-ti fure florile?! Legat de festivul din londra, mi a placut ce am vazut la tv...bravo lor!frumoasa istorie!

Mergi la inceput

mandreac te pup. Multam de randuri. Yvyana inca nu ,mi-am repetat urocultura... Trebuie sa ajung. Ailed si bb yasmi mamici harnicute si gospodine foc...bravo voua. Pe mine m a lovit o oboseala cronica...trebuie sa iau actiune in acest sens. Va pup pe toate. Fug si eu la nani. Cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Hello fetelor! Eu ma uit la Masterchef si vad ca voi puneti in practica!
Pup fetele harnicute care isi trateaza familia cu bunataturi!

Roxy, Madutza, Mary, haideti dragelor, faceti-va bine mai repede!

Viss, saptamana asta are Sergiu operatia? Iar am uitat!!! Tinem pumnii. Hai, sa twrminati cu bine si cu asta ca va asteptam la tara :)

Lavi si eu vreau pizza cu ansoa!
Si cirese de la Cami!

(mi-a venit, deci nu e bebe la noi. va spuneam eu mai demult ca aveam o banuiala)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

in linii mari ne-am hotarat la aceasta pensiune din jupiter http://www.romania-turistica.ro/Cazare-Jupiter/Vila-Larisa pt perioada 27 iunie-4 iulie , deci cami sa nu iti iei vacanta tocmai atunci cine mai vine la intalnirea de pe litoral, sub ciresii lu' cami ???
cum vi se pare pensiunea?? pretul este super bun , au camere cu paturi de 1800X2000, destul de spatioase (loc si pt patut!), spatiu de joaca , o terasa etajata super sic ,o mini bucatarie (pt un strict necesar minim) si multaaa verdeata!!!

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

nu stiu cum le gasesti, dar le gasesti. Arata fff bine, mi-ar placea si mie . Singurul lucru de care mi-ar fi frica ar fi barele rare de la terasa, in rest arata fff bine. poze cu bucataria nu are?..ca nu am vazut...dar foisorul arata senzational

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

Hello fetelor! Eu ma uit la Masterchef si vad ca voi puneti in practica!
Pup fetele harnicute care isi trateaza familia cu bunataturi!

Roxy, Madutza, Mary, haideti dragelor, faceti-va bine mai repede!

Viss, saptamana asta are Sergiu operatia? Iar am uitat!!! Tinem pumnii. Hai, sa twrminati cu bine si cu asta ca va asteptam la tara :)

Lavi si eu vreau pizza cu ansoa!
Si cirese de la Cami!

(mi-a venit, deci nu e bebe la noi. va spuneam eu mai demult ca aveam o banuiala)

Mami fericita deDaria (8.04.2011)

irinuca, ce bine ca ti-aia dus aminte, chiar azi a avut segiu operatia. ore cum se simte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

yasmy, pare simpu aluatul
mada, ce misto cu cumparaturile, la Nissa ai incercat pt rochie? sau la Debenhams?
viss, tinem pumnii si asteptam vesti
, nu vine bb asa una-doua, tb muncairinuk
catank , ce frustrant,lasa bine ca merge sa intri de pe tel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Catank, vad ca nici tu nu stai extraordinar la capitolul sanatate. Ai grija de tine!

Delia mi-a placut foarte mult sfatul pe care i l-ai dat Deei. De fapt este un sfat bun pentru noi toate. Pup

Deea, sper sa gasesti solutii si sa iesi din starea asta. Astazi am ajuns si eu un pic in aceeasi stare.

Noi, tot pe drumuri. Ieri am ajuns in bucuresti dupa vizita la bunici la focsani. Am fosta la nasi, unde ne-am jucat cu prospatul membru al familiei lor: un catelus cat un pumn alb si pufos. Daria credeam ca-l va sugruma. Are un stil de a-si arata dragostea fata de animale... Saracul catelus... A fugit sub pat si nu a mai iesit pana n-am plecat.
Azi dimi nu stiam ce sa fac prima data. Aveam doar cateva ore de sat acasa ca urma
a sa venim la tara

Mergi la inceput

da, delia, am incercat. la Debehams aveau numai porcarii si parca nimic elegant, toate erau asa mai de zi, iar de la Nissa mi-am luat o rochita pentru cununia civila, f frumoasa, dar tot asa elegante de seara nu am vazut nimic sa-mi placa.
Aveti idee ce preturi sunt la Bien Savvy? ca tot acolo mi-am vazut o alta rochie care imi place la nebunie...am renuntat la cea verde pt siluete perfecte . Acum imi place www.biensavvy.ro/colectie.aspx?id_colectie=28&id_rochie=1504&pas=0#aa" target="_blank">asta , dar nu au preturi afisate...
daca as gasi ceva in genul asta, ar fi super

Mergi la inceput

am plecat la culcare..visez la rochia asta, dar cu sigurata este muuuult prea scumpa..

Va pup, somn usor!

Mergi la inceput