Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

STRUMPH, vezi ca maine si vineri e harti! adica se papa de dulce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am venit si noi de afara, am papat orez cu lapte si acum stam cu burtile-n sus.
afara fulgera, cred ca trage o ploicica.

ailed iau Elevit dar nu zilnic dar o sa incep sa iau.
bineee suna reteta dar in loc de branza de capra sa fie de vaca aia de capra cred ca se simte foarte tare, nu?

spiridusha cel mai bine sa nu mai urmaresti nimic. poate doar temperatura sa vezi cum stai, daca ai ovulat. este mai bine sa stai relax. daca poti
un pentru scumpul de Cristi care incepe sa mearga singurel

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

yasmi, ally , vad ca ati primit reteta de la delia

azi am umblat mai toata ziua prin magazine, mi-am luat o geanta rosie , sutiene, chiloti, camasi si pantalonasi lui Cristi pentru serbare, si am intrat in o gramada de magazine pt rochia de la nunta cumnatului dar nu am gasit nimic, nimic..parca au disparut rochile elegante din magazine. tb sa ajung si in unirea...
Toata alergatura asta am facut-o pentru ca, chiar daca am mana bandajata, tot pot sa conduc

strumph n-am apucat sa citesc nimic din urma , ti-a furat ghiveciul de flori?

la noi sta sa ploua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

BUNA! Roxy stateam zilele trecute si ma gandeam cum eu cand eram mica, am fost muscata de atatea ori de capuse si nu am patit nimic,se scotea capusa si cu asta basta, iar acum se face atata valva, nu am vazut stirea dar vad ca am banuit eu ceva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Cu raceala, Anda e bine a scapat, mai rau e cu mine, am amigdalele cu infectie, si a coborat si la plamani, deja sunt pe antibioric, dar ca stare sunt mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mary ce bine ca a scapat junioara de raceala! multa sanatate iti doresc! ce tratament a primit anda?
din pacate si L a inceput sa tuseasca si sa ii curga nasul...:((

yvy tu spuneai cumva ca trebuie sa slabesti?? te-am vazut in pozici, ce frumoasa esti!!! mie nu mi se pare ca ar trebui sa slabesti!

cami, delia reteta pe care o folosesc eu pt aluatul de pizza este aceasta:
500gr faina +/- depinde de consistenta (nah caam apucat sa o spun si pe asta!! eu care trebuia sa pun gramaje fixe ca altfel imi prindeam urechile )
300 ml lapte+apa
1 ou (optional)
25 gr drojdie proaspata
5 linguri ulei +/-
1 lingura zahar
1 lingurita sare
restul procedurii il stiti voi

mada, sa folositi sanatosi ce ai cumparat!

am pus cateva poze si cu copilasii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

in linii mari ne-am hotarat la aceasta pensiune din jupiter http://www.romania-turistica.ro/Cazare-Jupiter/Vila-Larisa pt perioada 27 iunie-4 iulie , deci cami sa nu iti iei vacanta tocmai atunci cine mai vine la intalnirea de pe litoral, sub ciresii lu' cami ???
cum vi se pare pensiunea?? pretul este super bun , au camere cu paturi de 1800X2000, destul de spatioase (loc si pt patut!), spatiu de joaca , o terasa etajata super sic ,o mini bucatarie (pt un strict necesar minim) si multaaa verdeata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Salutare! Am ramas doar cu tel. Lap nu funct cum imi doresc, l a luat din nou, inclusiv comp ,mare, era si el virusat de la carduri. Buuuun, ...dureaza o luna cica...misto. Pot sa tip?

Mergi la inceput

Am mai scris mesaje de pe tel dar nu au ajuns la voi. Pacat! Roxy, sterge mi tu te rog foto, si lasa una cu i, coperta album. Nu am vreau sa ramana acolo pana imi soseste mie comp...te rog frumos. De ce negru?am motivele mele, ...1 e suficient, am picioarele albastre...

Mergi la inceput

Lparpaa, felicitari ptr baietel! Ma bucur ptr tine....pup Magdutza, mama ce la cumparaturi...asa am si eu o poftaaaaa. Ma bucur ca esti mai bine... Miha sanatate multa, pacat ca nu ai luat mai din pripa raceala. Ma bucur ca pitica e ok

Mergi la inceput