Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 6
roxy_s spune:
noi iesim afara.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
ailed_dota spune:
yasmy, pai vreau de toate, dar fara pizza cu peste... am si eu niste pitici, nu-mi place decat cu ansoa...., ma duc pe picassa sa ma uit...
roxy, mami tu nu iei nici o vitamina? eu cat am alaptat am luat elevit in continuare si cumatra a afacut la fel... ca altfel...
Strumph, am vazut poze cu toaletle reginei, Camilei si a lui Kate.Mi-a placut palaria reginei, culoarea de la hainele Camilei si Modelul rochiei lui Kate....
Ally, iti trimit Pm? cu tarta de la Deea?
spiridusha spune:
Hello, hello
Eu am vazut o poza foarte misto pe facebook cu regina, imbracata in toate culorile curcubeului (pe rand evident), ca tot vorbiti de ea :))
Era parca din revista Vogue si aratau cat de stilata si ce varietate de vestimentatii are. Este intr-adevar un simbol al puterii in Europa...
Rox, luna trecuta am prestat o data la 2 zile de cand au inceput zilele fertile. da, folosesc teste de ovulatie de la Minut. Si cum am primul pozitiv, incepe aventura. Luna asta am lucrat zilnic. Sa vedem daca avem mai mult spor asa...M-am enervat atat de tare luna trecuta incat luna asta nici ca imi mai urmaresc simptome si alte alea:))) Am cont pe fertilityfriend, mai scriu cate ceva acolo...si in rest astept sa treaca timpul.
Cristi e cu bona acum si ma bate gandul sa-l duc la plaja, dar cam bate vantul. Ieri a facut si el primii pasi singurel, cu mine, in curte. Eram toata transpirata si emotionata si nu mai stiam ce e cu mine :))) cand am vazut ca merge dragul mamii.
Momentan mi-a dat Yasmi idei si caut pt 16 iunie un hotel unde sa-l "ademenesc" pe sotz la o noapte romantica. :P
Va pe toate.
Mami fericita de Cristi!!! 09.03.2011
Orice cauza are efectul sau, orice efect are o cauza!
bb_yasmi spune:
delia, pai ansoa sunt...nici nu stiam. sunt pestisori mici, sarati intr-un borcan cu ulei....mie nu imi plac, pt sot i-am facut ca pizza cu peste/fructe de mareeste preferata lui!
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi delia, pai ansoa sunt...nici nu stiam. sunt pestisori mici, sarati intr-un borcan cu ulei....mie nu imi plac, pt sot i-am facut ca pizza cu peste/fructe de mareeste preferata lui! mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
daca vrei o reteta de te lingi pe degete cu ansoa:
pui pe o bucata subtire de aluat de pizza pui in raza ansoa, capere, ceapa taiata feliute subtiri si branza de capra daca ai, daca nu merge si de oaie si pui inca un strat subtire de aluat deasupra si il bagi la cuptor , cand il scoti il stropesti cu ulei de masline si cu pulbere de oregano
cami_antonia spune:
yasmi vreau si eu retetsa de la blatul de pizza
iese subtire sau mai grosut?
hai ca mi-ai facut pofteeeeeeeeeeee
eu ca si persoana iubesc ideea de regat si regi
deci ador evenimentele de genul celor din londra de acum
mi-ar placea sa pot participa si eu intr-o zi lza asa ceva
de exemplu la nunta lui kate am fost numa cu ochii pe tv
la cea a dianei la fel
ca sa nu mai zic ca mi-ar fi placut sa fie si romania regat
da e doar parerea mea
cami_antonia spune:
yasmiiiiiiiiiiii am vazutttt
eu vreau langosiiiiiiiiiii
da nu refuz nici cate o bucatica de pizza
bb_yasmi spune:
delia, cami va poop dragutelor! revin putin mai tarziu cu reteta ca acum am juniorii dupa mine :)) tre sa fug.....
cami, blatul mie imi iese gros/subtire in functie de cat de mult il intind. vreau sa sun la o pensiune in seara asta...daca apuc de juniori care ma fugaresc ca jucam prinsa :))))))
revin....fuggg ca m au prins :))))